ViVa! Zorggroep Reviews

34 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 35 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jammer dat het zo moet gaan
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Heemskerk26 juni 2019
Het werk is erg zwaar . Leidinggevende tonen weinig interesse je kan bijna nooit vrij je moet altijd beschikbaar zijn . Als je ziek bent of op vakantie gaat moet je ook nog zelf vervanging regelen het lijkt wel soms op bedelen voor de rest Tonen sommige clienten weinig respect fluisteren achter je rug om terwijl je keihard voor hun gewerkt en ingezet hebt en je het gewoon hoort dan werk je echt niet meer lekker . Dat vind ik erg jammer .ook dat ze je niet willen omdat ze willen dat je het allemaal doet binnen een bepaalde tijd dat is bijna onmogelijk .dus dan sturen ze me maar weg . Dat geld niet voor alle clienten die zijn juist dankbaar dat je voor hun er bent en staat .en zijn heel dankbaar steeds dat geeft mij een fijn gevoel .
Oh ja jammer dat wij geen sleutel hebben als er iets is met een client .
Pluspunten
Salaris
Minpunten
Kwetsend
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
thuishulp
Thuiszorghulp (voormalige medewerker) –  Beverwijk27 mei 2019
als thuishulp kom ik te werken bij allerlei verschillende mensen, die een extra handje kunnen gebruiken. Ik vond het erg leuk om te doen en erg leerzaam om steeds weer een andere cliënt te moeten helpen. Zo kwam ik niet alleen bij mensen die ik graag hielp, maar ook bij mensen die door beperkingen niet anders konden. Het was erg leerzaam hier mee om te leren gaan.
Pluspunten
Fijn salaris met bonussen
Minpunten
Soms warrig geregeld
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negatieve samenwerking
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Beverwijk17 januari 2019
Totaal wordt je hier niet gewaardeerd. Tevens moet je altijd beschikbaar zijn en kan je nooit iets goed doen. Wat begon als een leuke gezellige organisatie is het nu een stuurloos schip.

Na een ziekenhuisopname nooit iets gehoord. Toen ik belde na een half jaar dat ik wou werken vonden ze dat maar vreemd en was er geen plaats meer. Sindsdien van hot maar her gestuurd totdat ik zelf aan de bel trok en ontslag als enige uitweg zag.
Pluspunten
Leuke bewoners
Minpunten
Onregelmatige tijden werken soms wel 2x per dag
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Hulp in huishouding en dagelijkse activite (voormalige medewerker) –  Heemskerk1 januari 2019
Goed bedrijf gezellige mensen goede communicatie erg leuk om te werken
Pluspunten
Veel contact
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als huishoudelijke thuishulp goed je uren in te delen
Thuishulp huishouding (voormalige medewerker) –  Beverwijk9 oktober 2018
Vast cliënten is ook prettig. Bij nieuwe cliënten krijg je genoeg informatie over de omstandigheden waar je in terecht komt.
Pluspunten
Management goed te bereiken
Minpunten
Nog niet ondekt na bijna half jaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Heemskerk1 oktober 2018
prima werkgever, alleen soms erg onduidelijk waar je moet zijn als er iets is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk
Verzorgende niveau 3 (voormalige medewerker) –  Heemskerk23 augustus 2018
hoop werk in weinig tijd, veel wegbezuinigd in tijd dat ik hier gewerkt heb.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige
vrijwilligerswerk (huidige medewerker) –  Heiloo29 juni 2018
Gezellige werk van de zorgaanbieder voor onbeaalde tijd werkzaamheden verrichten op het gebied van koffieschenken en activiteiten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Viva! Zorggroep fijne werkgever
Gastheer (huidige medewerker) –  Velsen1 april 2018
Werk nu al tijdje voor Viva! Echter moet ik zeggen dat het een fijne werkplek is. Viva! Is erg goed voor het personeel en cliënten. Wel moet er meer geluisterd worden naar de inbreng van het vakbekwaam personeelsleden bij eventuele veranderingen op de werkvloer, zowel client als werkgerichtheid.

Communicatie blijft ook altijd een min puntje maar dat is bij veel bedrijven een puntje. Viva! Zeker aanrader om te komen werken.
Pluspunten
Goede HR
Minpunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te weinig uren
thuiszorgmedewerker (huidige medewerker) –  IJmuiden27 november 2017
Het werken in de thuiszorg is ontzettend leuk, maar helaas door het nieuwe beleid van de laatste jaren qua uren niet meer genoeg om er van rond te kunnen komen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Operationeel Manager ICT (voormalige medewerker) –  Velsen-Noord22 december 2016
Vivazorggroep is een leuk dynamisch bedrijf. De ICT afdeling bestaat uit een aantal kundige mensen die goed samenwerken
Pluspunten
Dynamiek
Minpunten
weinig ontwikkel mogelijkheid op ICT gebied
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden. Leuk en collegiaal team.
Helpende + (zorg ), verzorgend B (huidige medewerker) –  Heemskerk20 oktober 2016
Werk al vanaf 2002 met veel plezier bij Viva Zorggroep waarvan de laatste 3,5 jaar op de afdeling Heemstate.
Dit nog steedsmet heel beel toewijding en plezier.
Minpunten
Geen verhoging van contract uren
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet echt leuk om te werken
Stage (voormalige medewerker) –  Castricum17 juli 2016
De keuken zelf was niet 100% eerlijk tegen elkaar, verder zijn de producten die binnenkomen ook niet vers en daarom ook niet goed en lekker om te bereiden voor de gasten.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelige bedrijf
eerste stage plek Heemswijk (huidige medewerker) –  Heemskerk18 mei 2016
-gezelligheid met zowel de klant als het personeel.
-kassa tellen, kassa training, werken met: bonuskaarten, hoe om te gaan met diefstal of overval. hoe om te gaan met klanten.
-directie was altijd aanspreekbaar en maakte tijd voor je.
-met agressieve klanten omgaan.
-elke dag anders en over het algemeen fijne vaste klante
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
te vaak in weekende ingedeelt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke en gezellige werksfeer bij dee santmark
Afdelingsassistent (voormalige medewerker) –  Castricum23 februari 2016
heb er met veel plezier gewerkt en een hoop geleerd, lieve bewoners en collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer bij de clienten
huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Velsen-Zuid, NH25 januari 2016
viva zorggroep als bedrijf was niet zo,n leuke ervaring maar daar tegen maakte het werken voor de cliënten 100% goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met heel veel plezier en affiniteit de afgelopen 19 jaar gewerkt om doelstellingen te halen en belevingsgerichte zorg te kunnen bieden.
Begeleider groepverzorging ouderenzorg (voormalige medewerker) –  Castricum, NH8 december 2015
Ik heb hier geleerd om te ondernemen, verantwoordelijkheid te nemen. Dit natuurlijk binnen de gestelde kaders.
Overleg met verschillende discipline met hun verschillende uitgangspunten binnen de doelstelling van het bedrijf was voor mij een uitdaging. Met het uiteindelijke doel belevingsgerichte zorg te leveren.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke clienten maakt dit werk leuk
Huishoudelijk Medewerkster (voormalige medewerker) –  beverwijk8 december 2015
Het gevoel iets voor een ander te kunnen betekenen in je werk, is heel plezierig naar je werk gaan !
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zware baan
thuishulp (voormalige medewerker) –  Zaanstreek17 november 2015
Zeer zwaar werk voor slechte arbeidsomstandigheden. Geen vakantietoeslag en slecht salaris. Geen contact met collega's
Pluspunten
Gezellige klanten
Minpunten
Zeer zwaar werk, voor minimaal geld
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het extraatje met eten maken voor de bewoners geven mij veel voldoening
Gastvrouw bij een kleinschalig woonproject (huidige medewerker) –  Heerhugowaard25 september 2015
Het leukste van deze baan vindt ik het omgaan met de bewoners, en deze kunnen helpen wat ik kan en mag doen. Verder vindt ik het moeilijk als er bewoners overlijden, waar je een goede band mee heb opgebouwd in de jaren dat ik heb gewerkt.
Pluspunten
vrije indeling van je werkzaamheden
Minpunten
het bureaucratisch werken binnen de zorg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ViVa! Zorggroep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 35 reviews
58
412
310
24
11

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over ViVa! Zorggroep gesorteerd op locatie