Vitalis WoonZorg Groep Reviews

Alle 16 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vitalis, Peppelrode.
Leerling verpleegkundige (huidige medewerker) –  Eindhoven3 november 2017
Het leukste van deze baan blijven de bewoners van Peppelrode. Een gemoedelijke sfeer heerst er binnen het huis en iedereen kent elkaar.
Ik werk er met veel plezier.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zorginstelling waar het welbevinden van de cliënt op de eerste plaats staat.
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Heerlen13 oktober 2017
Prima zorginstelling op een geweldige locatie. Mooie ruime woongelegenheid en veel service waar men naar eigen inzicht gebruik van kan maken.
Pluspunten
Veel vrijheid om een eigen invulling van je werkzaamheden te geven
Minpunten
hoge eigen bijdrage cliënt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met je hart
Medewerkster Welzijn / huishouding (huidige medewerker) –  Eindhoven10 oktober 2017
liefde vol en dankbaar werk,

afwisselende baan als medewerker welzijn

leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier heb ik gewerkt bij Vitalis, helaas moest er veel bezuinigt worden en kwam mijn baan op de tocht te staan
Leidinggevende welzijn (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 augustus 2017
voor mij was het heel erg moeilijk om te werken met een manager die geen eerlijke houding had. Hij praatte met iedereen mee en had geen duidelijk standpunt, helaas zet je dan veel mensen tegen elkaar op
Pluspunten
Positieve uitstraling
Minpunten
Weinig inbreng in de cultuur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn gewerkt altijd, fijne collega,s
Bejaardenverzorgende (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 mei 2017
altijd fijn gewerkt, maar ik wilde een keer iets anders, vandaar dat ik voor de wijk heb gekozen.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voedingsassistent
Voedingsassistent dementen (voormalige medewerker) –  Eindhoven29 maart 2017
Doordat elke dag anders was, is het werken erg aangenaam!
Pluspunten
afwisselend werk
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer fijn werk
Receptioniste/klantenservice (huidige medewerker) –  Eindhoven2 december 2016
gezellige werksfeer
En het werk met mensen geeft me een goed gevoel
Pluspunten
goede sfeer in huis
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote instelling, die een beetje te zakelijk aan het worden is
Hoofd services (huidige medewerker) –  Eindhoven1 november 2016
Fijn om voor mensen te mogen zorgen, adviseren, ondersteunen.
Je kan heel veel kracht halen uit je werk.
Fijne collega's.
Waardeer erg dat ik in grote lijnen mijn werk zelf kan indelen.
Het moeilijkste is om alle neuzen naar 1 kant te krijgen en dat er toch nog fijn gewerkt kan worden.
Het leukste van mijn baan is de tevredenheid van mensen.
Ik heb geleerd de lat niet te hoog te leggen en succes te vieren.
Pluspunten
Mooie locaties
Minpunten
Persoonlijke werkplekken zijn schaars
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkgever in de ouderenzorg
Projectleider (huidige medewerker) –  Eindhoven26 oktober 2016
28 jaar met veel plezier diverse leidinggevende functies vervuld.Nu helaas door bezuinigingen boventallig geweorden
Pluspunten
carrieremogelijkheden
Minpunten
door opgelegde toenemende bezuinigingen staat kwaliteit van zorg onder druk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek met leuke collega's.
Activiteitenbegeleidster (voormalige medewerker) –  Eindhoven19 juli 2016
Met veel plezier gewerkt als activiteitenbegeleidster in verschillende locaties bij Vitalis zorg groep.

Voldoende mogelijkheden tot scholing,waar ik ook diverse keren gebruik van heb gemaakt.

Goede samenwerking met collega's en vrijwilligers bij het uitvoeren van activiteiten voor de bewoners.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je werkt alleen zelfstandig hebt contact met de bewoners of de medewerkers van vitalis
Facilitair medewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 juni 2016
Het leuke van deze baan is het schoon houden van de werkomgeving ,het contact met de bewoners en het contact met medewerkers van de vitalis zorggroep
het is niet altijd fijn om alleen te moeten werken
wat er fijjn is dat je werkt volgens een route ,jij bent daar dan verantwoordelijk voor en niemand anders
ik heb er geleerd om met een schrobmachine te werken en een boenmachine en om op een ergonomische manier te werken,denk daarbij aan je houding ,maar ook dat je de stelen van bijvoorbeeld een stofzuiger of dweil op de juiste hoogte zet
Pluspunten
werken met een route
Minpunten
je werkt niet in team verband
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving.
Zorghulp (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 februari 2016
werken bij vitalis wilgenhof vond ik altijd gezellig, de sfeer en vooral het omgaan met de bewoners vond ik geweldig.
Het moeilijkste van de baan vond ik het loslaten en het leukste vond ik het contact met de bewoners en de zorg die ik hun kon geven.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenwerking
Restaurantmedewerker/Voedingsassistente (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB2 november 2015
Werken met en voor mensen, in een sfeer waar eten centraal staat.
Pluspunten
fijne samenwerking
Minpunten
onderbetaald
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima.
Welzijnmedewerker/Helpende (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 oktober 2015
Fijne collega's, fijn team. Met plezier gewerkt.
Wel veel werkdruk, wat het minder prettig maakt, voor de bewoners voornamelijk. Ik kon hier goed mee omgaan.
Ik heb op verschillende afdelingen gestaan.
Communicatie is erg belangrijk!.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige informele werkomgeving
Medewerkster Vitalis Academie (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB21 april 2014
Het is een tijdelijke functie i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof. Echter wel een hele goede aanvulling op mijn curriculum vitae als onderdeel van mijn ervaring op het gebied van personeelszaken.

Belangrijk is om te zorgen dat alle voorbereidingen m.b.t. de trainingen zijn getroffen zodat de trainers direct met de cursus kunnen starten; het plannen en organiseren spreekt me heel erg aan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Vitalis WoonZorg Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 16 reviews
53
410
33
20
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
4,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Vitalis WoonZorg Groep gesorteerd op locatie