Visschedijk Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Zwolle8 mei 2017
Het is heel leuk om hier te werken, gezellige collega's leuke werksfeer. Het reden dat ik wil stoppen is omdat ik binnenkort naar Apeldoorn ga verhuizen en dat ik een fulltime baan nodig heb.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk.
Schoonmaakmedewerkster (huidige medewerker) –  Groningen25 november 2016
ik heb leuke collega,s dat ik er met heel veel plezier werk. en je leert met diverse omstandigheden om te gaan.
Pluspunten
kerstborrel
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Rijssen14 april 2016
het is een gezellig bedrijf met leuke collega's.

we beginnen om 6 uur tot 8 de hele week.
ik heb via visschedijk mijn diploma behaald.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
de schoonmaakmiddelen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige
schoonmaakcoördinator (huidige medewerker) –  Meppel5 april 2016
een gezellige werkomgeving veel begrip voor de mede mens en heel afwisselend
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk opzicht was perfect
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Hengelo OV8 februari 2016
de Rayonmanager en Directie Komen afspraken niet na.
werkplek waar ik schoonmaakte was veders heel leuk en collegiaal
Pluspunten
werksfeer was met colega's heel goed
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd met heel veel plezier gewerkt
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Hengelo OV, OV25 januari 2016
Goede werkgever, leuke collega's. Prettig werken.

ik heb 2 uren en een kwartier per dag gewerkt. Moest binnen die tijd al de opgedragen kantoren spic en span hebben. Was wel hard werken. Wat ik heb geleerd is hoe ik moet omgaan met schoonmaakproducten. De directie was erg aardig voor mij. Mijn collega's waren erg aardig en behulpzaam. Moeilijkste was van deze baan dat ik binnen de tijd klaar moest zijn zo niet dan kreeg ik de overwerk niet betaald. Leukste van deze baan was de samenwerking met mijn collega's. Wie zijn werk niet optijd klaar kreeg hielpen wij elkaar.
Pluspunten
uniform van het bedrijf
Minpunten
vervoerskosten moest ik zelf betalen (buskosten bijv.)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
topbaan
Facilitair medewerker (huidige medewerker) –  Hengelo OV, OV26 augustus 2015
Goede opleiding, goede feedback ,collegiaal en mogelijkheid om te ontplooien
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Visschedijk
schoonmaakcoordinator (huidige medewerker) –  Assen, DR13 juli 2015
Visschedijk

Ik ben van mening dat Visschedijk het eerste sociale schoonmaakbedrijf is dat rekening probeert te houden met zijn werknemers.
Pluspunten
Sociaal
Minpunten
laks
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik kon goed met de klant omgaan op een basisschool
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Emmen, DR27 september 2013
Schoonmaak op een basisschool
Hoe ik kan schoonmaken zonder mijn lichaam te beschadigen
Ik kon goed met mijn collega's werken
Alleen ik heb zelf geen rijbewijs dus geen vervoer
Ik vond het leukst de contacten met de klant als ik heb schoongemaakt
Pluspunten
de contacten met de klant
Minpunten
Dat ik geen vervoer had en niet veel uren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaakbedrijf
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Oldenzaal12 januari 2013
Het schoonhouden van een gedeelte van het gemeentehuis waar de ambtenaren werken.
De omgang met collega,s is het leukste aan dit werk.
Pluspunten
vaste werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Visschedijk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 11 reviews
54
43
33
20
11

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over Visschedijk gesorteerd op vacaturetitel

Reviews over Visschedijk gesorteerd op locatie