Vilente Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aandacht voor de mens
P&O adviseur (huidige medewerker) –  Doorwerth11 januari 2019
Ik vind Vilente een leuke, afwisselende organisatie waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Met oog voor duurzame inzetbaarheid en aandacht voor de mens, krijg ik bij Vilente de ruimte om mezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

De organisatie is in ontwikkeling naar meer zelfsturende teams. De cultuur en mate van zelfstandigheid verschilt per locatie, maar over het algemeen ervaar ik de cultuur als open, betrokken en mensgerichtheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede en betrokken werkomgeving
Klantadviseur (huidige medewerker) –  Doorwerth13 december 2018
Afgelopen Mei ben ik begonnen als klantadviseur. Meteen vanaf het begin een hartelijk welkom van alle collega’s en een introductiedag waarbij ook de bestuurder bij aanwezig was. Als medewerker wordt je serieus genomen en betrokken bij de werkprocessen en zijn er korte lijnen met de andere afdelingen.
Het leukste aan mijn baan is een dag nog hetzelfde is. De ene dag heb je bureaudienst en krijg je oa vragen vanuit de klanten/familie mbt de locaties van Vilente, crisisopname vanuit de huisarts. De andere dag geef je oa een rondleiding in een van de locaties of heb je een intake gesprek. Kortom erg afwisselend.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Ede11 december 2018
Vilente heeft een fijne werksfeer en biedt kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Een organisatie die naast de cliënten, ook de medewerkers erg belangrijk vindt en daar tijd en aandacht aan besteed.
Pluspunten
Gezellige werksfeer, leuke collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Ede12 maart 2018
Leuk hard werkend team. Alleen miste ik de begeleiding.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een goede werkgever
Woonassistent (voormalige medewerker) –  Ede16 september 2017
Ik heb een leuke tijd gehad bij vilente, leuke collega's.

Ik heb gewerkt met oudere mensen met dementie.
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige samenwerking
Woonassistent (voormalige medewerker) –  Oosterbeek1 september 2016
Fijn om voor ouderen te mogen zorgen al was het soms best zwaar.
Pluspunten
Lieve collega, s
Minpunten
ontslag
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie leuke werkplek
helpende (huidige medewerker) –  Heelsum10 augustus 2015
Is een fijne werk plek alleen als helpende niet veel door groei mogelijk heden als je niveau 3 niet aankan.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive and fun workplace
Health Care Worker (voormalige medewerker) –  heelsum in holland1 november 2014
I have worked in day time, evening and night time. I learn so many things. I learn about many many deases. the hardest part of the job was working at night time and when someone died.
In our team colleagues against each other always fun
Pluspunten
free lunches
Minpunten
8 hours
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leiding slecht, rest leuk
huishouding en woonassistente (voormalige medewerker) –  Ede, GE12 oktober 2014
Hele leuke tijd gehad (5 jaar) afgezien dat de leidinggevenden met een etnische zuivering binnen een paar weken alle allochtonen eruit gewerkt hebben, waaronder helaas ikzelf...
Pluspunten
leuk werk
Minpunten
discriminerende leiding
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede contact met naast collega
Arts assistente (voormalige medewerker) –  Ede Wageningen3 september 2014
Weinig contact met collega, wel lage drempels met overleg,
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel geleerd
leerling woonzorgbegeleidster (huidige medewerker) –  wageningen15 januari 2014
veel geleerd bij Vilente, maar geen klik met het team.
veel van de verzorging geleerd over dementie en ook geleerd van mijn collega's.
het moeilijkste in deze baan was dat je geen direct contact kreeg met de clienten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Vilente. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 12 reviews
51
45
34
21
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Vilente gesorteerd op locatie