VieCuri
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

VieCuri Carrières en werk

Over ons
Patiënten verdienen de beste zorg. Voor VieCuri Medisch Centrum staan innovatie, opleiding en onderzoek dan ook hoog in het vaandel. Wij behoren als topklinisch ziekenhuis al tien jaar tot de selecte groep Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Daarnaast zijn we in het bezit van het vooraanstaande keurmerk van Joint Commission International – meer... (JCI) voor de kwaliteit en veiligheid van zorg voor onze patiënten! Mensen uit de regio kunnen met bijna elke zorgvraag terecht bij VieCuri, zowel in Venlo als in Venray. Daarnaast zijn er regiopoli's in Panningen, Reuver en Horst.

Om zorg van hoog niveau te kunnen bieden, is wetenschappelijk onderzoek essentieel. Onze professionals zetten zich met veel energie en passie hiervoor in. En met goede resultaten tot gevolg. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar betere behandelmethoden. De focus ligt dan op een zo’n goed mogelijk kwalitatief leven van onze patiënten. Daarnaast besteden we aandacht aan een goed opleidingsklimaat en -faciliteiten. Om topzorg toegankelijk en betaalbaar te houden, stimuleren wij onder onze eigen medewerkers de ontwikkeling van digitale toepassingen die zorg efficiënter en laagdrempeliger maken.


Het menselijke aspect in de zorg vinden wij het allerbelangrijkste. Voor die kwetsbare positie van de patiënt, maar ook die van hun naasten, daar hebben we oog voor. Dat vergt persoonlijke aandacht voor en betrokkenheid bij wie de patiënt is en wat hij wil. Als je dat als arts of verpleegkundige doet vanuit je professionele expertise, dan komen hart en hoofd samen.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij VieCuri te werken?

4,0
Werk-privébalans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,9
Doorgroeimogelijkheden
2,4
Management
3,4
Bedrijfscultuur