VERO MODA Reviews

42 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 223 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werksfeer met veel jonge collega's
Retail Manager (huidige medewerker) –  Amstelveen / heel NL14 november 2019
In het bedrijf zijn veel doorgroeimogelijkheden. Alle medewerkers voelen zich verbonden met het bedrijf. Het is een groot bedrijf, maar heeft toch de sfeer van een familiebedrijf.
Echter is de samenwerking met het moederbedrijf in Denemarken vaak moeizaam en dit belemmerd je in de dagelijkse werkzaamheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn winkel
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 februari 2019
Leuke baan om ervaring op te doen als verkoopster. Leuke collega's leuke sfeer in de winkel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige samenwerking
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Schagen3 augustus 2018
Heb gewerkt voor franchisenemer Doek.
Altijd met veel plezier gewerkt!
Pluspunten
Fijne sfeer
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Stagiaire verkoop (voormalige medewerker) –  Meppel27 juni 2018
Als stagiaire word je niet heel goed behandeld, je moet natuurlijk alle rot klusjes doen en verder moest je in de winkel rond lopen en alles opvouwen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk maar zwaar
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 juni 2018
Ik vond het werk bij vero moda het leukste werk wat ik heb gedaan, met erg vriendelijke collega's. Toch hield ik het niet vol omdat ik een erg laag loon kreeg en veel moest werken omdat er maar weinig werkkrachten waren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Weekendhulp (huidige medewerker) –  Heerhugowaard1 juni 2018
ik ben hier pas net begonnen en vind het erg leuk, de omgeving is leuk maar ook de mensen waar ik mee werk zijn leuk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
VERKOOPMEDEWERKER (huidige medewerker) –  Amersfoort13 april 2018
Leuke collega's waardoor het werken op de vloer gezellig is en de dag snel voorbij gaat.
Pluspunten
vergoeding avondeten
Minpunten
minimum uurloon
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Extreem leerzame werkervaring
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Middelburg11 februari 2018
Bij Vero Moda heb ik ontzettend veel mogen leren en mijzelf verder kunnen ontwikkelen. Zo ben ik van verkoopmedewerkster gegroeid tot assistent shopmanager in een prachtig team. Ik vond het daarom ook erg jammer dat ik dit bedrijf ging verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan, namelijk een HBO opleiding commerciële economie. Ik denk altijd met plezier terug aan mijn tijd bij Vero Moda.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig
Sales Assistant (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 oktober 2017
Super leuke baan hele lieve collegas verder heb ik veel geleerd in een kleine winkel
Pluspunten
Alles
Minpunten
Helemaal geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg goede basis gelegd hier!
Verkoopspecialist (huidige medewerker) –  Uden22 augustus 2017
Erg veel geleerd over leidinggeven en alles wat hierbij komt kijken!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met veel afwisseling
Shopmanager (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom24 mei 2017
Iedere dag is anders. Collega's zijn gezellig. Veel ruimte voor ontwikkeling.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's Lieve klanten Goede werksfeer
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Enschede16 mei 2017
Ik heb hier dertien jaar met heel veel plezier gewerkt, leuke collega's en vaste klanten die steeds terug komen en dan vragen om weer door mij geholpen te worden dat geeft een voldaan gevoel.

Door mijn passie voor mode en lifestyle kan ik mijn emotie eerlijk naar de klant brengen en dat komt altijd eerlijk over daar houden de klanten van en komen zeker terug.
Pluspunten
grote winkel altijd van alles te doen.
Minpunten
Veel lopen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige leerzame werkomgeving
Eerste verkoopster (huidige medewerker) –  Almere21 maart 2017
Super gezellige collega's.
Altijd lol.
Geleerd dat het niet erg is fouten te maken als je er maar van leert.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's verschikkelijke eigennaren
Leidinggevende (voormalige medewerker) –  Dordrecht13 maart 2017
samenwerken met mijn collega's was erg gezellige maar je werd onderbetaald voor het werk wat je deed en de eigenaren waren echt heel onvriendelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begeleiding, fijne collega's en wel gezellig
Verkooopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rijswijk18 januari 2017
Je begint de dag met het schoonmaken van de winkel. Ik heb veel geleerd over de werkvorm. Goederen in ontvangst nemen, verwerken, labelen en inhangen in de winkel. De directie was prima, straight to the point. Mijn collega's waren gezellig en kon ik goed mee samenwerken. Het moeilijkste van de baan vond ik om uit mijn comfortzone te stappen en echt mijn stem te laten horen. Het leukste van de baan vond ik vooral de klanten, de verschillend leeftijden, smaken en voorkeuren van de klanten was wel elke keer een uitdaging.
Pluspunten
/
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Liep hier stage
Stagiaire verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Almere18 november 2016
Heb het heel leuk gehad bij Vero Moda!
Leuke collega's
Leerde heel veel
En was vleksible
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn werk
Management-assistent (voormalige medewerker) –  Ridderkerk en Barendrecht22 oktober 2016
Het leukste van mijn werk was als je lang bezig bent geweest met een klant die dan geheel tevreden met een goed gevulde tas de winkel verlaat.
Ik heb heel veel geleerd over hoe om te gaan met mensen (klanten en collega's) problemen oplossen en overwinningen vieren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Assistent shopmanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 juli 2016
gevarieerd werk gezellige collega"s er is voor ieder een kans om te groeien
Pluspunten
nieuwe pand
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb met heel veel plezier daar gewerkt.
Shopmanager (voormalige medewerker) –  Groningen23 mei 2016
Vero Moda is een leuk bedrijf heb daar veel geleerd en doorgroei mogelijkheden.
Help graag mensen advies geven en het geeft mij een goed gevoel als ze tevreden de deur uitgaan.
Hele leuke collega's goede sfeer in de winkel voor de klant ook erg fijn als ze zich op gemak voelen.
Pluspunten
Goede sfeer leuke collega's.
Minpunten
Lange dagen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere22 mei 2016
in de tijd dat ik hier stage heb gelopen heb ik veel geleerd.
meer met de mensen praten en de mensen hulp aanbieden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij VERO MODA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 223 reviews
567
480
353
214
19

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over VERO MODA gesorteerd op locatie