Vermaat Groep Reviews

68 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 69 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geeft niks om jou als persoon
Horecamedewerkers barista (voormalige medewerker) –  Soesterberg6 september 2019
Slecht georganiseerde bedrijf, zeker bij het Nationale Militair museum in Soesterberg. Ik zit in elk geval thuis met een burn-out. Rommelig veel eisend en bizar slechte werk omstandigheden en vooral veel valse beloftes, hogere functies doen maar er niet voor betaald krijgen en niet daadwerkelijk de functie krijgen. Nooit meer NOOIT MEER
Pluspunten
Leuke collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te grote bedrijf met onduidelijk instructies en slordig leidinggevenden
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 september 2019
Ik heb 7 maanden voor vermaat groep gewerkt als zelfstandige werkend kok en mijn best gedaan maar prrrr..... nooit meer. De leiding belooft van alles maar gebeurt niets en dat is irritant en jammer want de locatie is prachtig ( concert gebouw) en leuke collega’s waarvan het meerendeel niet te Vreden zijn over de gang van zaken. Ik zal nooit meer voor hun werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede bedrijf!
Regio medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven2 september 2019
Ik vond het heel leuk dat ik bij Vermaat mocht werken.
Jammer vond ik heel erg moeilijk om verder te gaan als regio medewerker. Ik vond het niet fijn dat ik iedere keer naar een andere plek moest werken. Had ik toen een soort gevoel dat ik overall “don’t belong”.
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Geen vaste locatie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf denkt alleen aan geld geld geld. In plaats van de medewerkers.
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 augustus 2019
-ze komen niets na
- alleen maar bezig met cijvertjes
- hard werken voor weinig
- je krijgt het minimumloon & bijna geen reiskosten vergoeding
- geen doorgroei mogelijkheden

Ik heb er 3 jaar met plezier gewerkt. Dat kwam vooral door de leuke collega’s
Advies: ga hier nooit werken uitgekookt tot aan het bot dit bedrijf!!!
Pluspunten
Zijn er niet
Minpunten
Zoveel, om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beloven veel maar maken niks waar
Shiftleader (voormalige medewerker) –  Schiphol8 augustus 2019
Vermaat verkoopt zichzelf heel erg als doorgroei bedrijf met vele mogelijkheden op verschillende locaties. Helaas gebleken dat wanneer je zwanger raakt ze je direct aan de kant zetten en er pas weer 'mogelijkheden' zijn wanneer je bent bevallen. Voor mij nooit meer Vermaat.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat een vreselijk bedrijf
Horeca medewerker Schiphol KLM business lounge (voormalige medewerker) –  Schiphol5 juli 2019
Het bedrijf (shiftleaders)heeft absoluut geen respect voor haar werknemers. heeft véél te weinig mensen in dienst. organisatie is een ware chaos en werknemers worden geïntimideerd en voornamelijk de vrouwelijke shiftleaders behandelen andere vrouwelijke werknemers slecht. Staan tegen je te schreeuwen waar passagiers bijstaan. Zodra 1 van de managers langs komen doen ze opeens poeslief. Geeft veel negatieve feedback neemt onjuiste beslissingen of maakt verkeerde inschattingen.
Vindt je het gek dat er zoveel personeel ontslag heeft genomen. Bespaar je de moeite en tijd om hier te solliciteren. Er zijn zoveel andere leuke plekken op Schiphol waar je kunt werken. Ik hoop van harte dat ze hun contract met KLM kwijt raken.
Pluspunten
Niets, spijt dat ik hier ben gaan werken.
Minpunten
Te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hel, ze zijn niet eens 1 ster waard.
Hospitality Agent Schiphol KLM LOUNGE (voormalige medewerker) –  Schiphol25 juni 2019
DIT IS GEEN AANRADER.
Geen waardering voor medewerkers.
Geen respect voor medewerkers.
Geen investeringen in medewerkers.
Geen investeringen in materiaal.
Neemt klachten van medewerkers niet serieus,
Hoger ziekteverzuim...
Van shiftleaders tot aan managers zijn niet te vertrouwen.
Ontslaan zomaar personeel gatver hoe sommige shiftleaders met het personeel omgaat.
Alleen de passagiers zijn nog leuk om mee te lachen.
Pluspunten
Niet 1 te bedenken.
Minpunten
Te weinig personeel.
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavendrijvers
Spoelkeukenmedewerker/schoonmaak (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 juni 2019
Voor klein beetje salaris te veel doen en lange
Uren draaien en te veel gezeur op de werk vloer
Onderbezet of overbezet
Maar te weinig mensen bij schoonmaak
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zie bovenstaande
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Floormanager (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)26 april 2019
Bij Vermaat heerst een fijne informele maar professionele werksfeer. De doorgroeimogelijkheden zijn enorm, maar als je wil doorgroeien moet je het zelf aangeven en laten zien. Je bent erg vrij in je functie om zaken anders aan te pakken dan dat het eerder gedaan werd. Vermaat biedt veel nuttige interessante workshops en trainingen en heeft mooie (persoonlijke) ontwikkelingsprogramma's. Vermaat is groot, met meer dan 350 locaties in NL, maar voelt klein en vertrouwd.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden, werksfeer, 350+ locaties
Minpunten
Salaris en arbeidsvoorwaarden, maar het blijft horeca hè
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en verdient lekker
Kok (huidige medewerker) –  Schiphol26 april 2019
Ik werk op Schiphol in de keuken en kan lekker m'n ding doen. We hebben veel vrijheid welke gerechten we maken, ik heb al vaker m'n eigen recepten gemaakt.Ik werk ook weleens 's avonds en in het weekend... Gaaf om op Schiphol te werken hoor.
Pluspunten
Werken wanneer ik wil
Minpunten
Hard werken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne werksfeer / cultuur
Marketeer (huidige medewerker) –  IJsselstein15 april 2019
Vermaat is een heel fijn bedrijf om voor te werken. Er hangt een hele fijne sfeer en de bedrijfscultuur is open, dynamisch en er mag veel. Nieuwe initiatieven worden altijd gewaardeerd. Dit merk je zowel op het servicekantoor als in de operatie. Verder is het tof dat het bedrijf zo hard groeit, omdat je daardoor ook veel doorgroeimogelijkheden hebt. Hoewel dit natuurlijk ook nadelig kan zijn, omdat je dan meer wordt gezien als 'nummertje'.
Pluspunten
Gezonde goedkope lunch, centraal gelegen onder Utrecht, open cultuur, veel mogelijkheden, leuke uitjes met collega's, altijd gratis parkeren bij kantoor
Minpunten
Soms word je iets te vrij gelaten.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen gezellige werkomgeving
Cateringmedewerkster C (voormalige medewerker) –  Delft3 april 2019
moeilijke baas er word niks gewaardeerd wat je doet !
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos bedrijf
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 september 2018
Bedrijf wat zijn medewerkers waardeloos behandeld. Alleen maar nemen en niks geven. Hierdoor zeer ongemotiveerde collega's. Als je zeer jong bent liggen de kansen voor het grijpen, maar als je iets ouder bent wordt je te duur. Ze eisen dat je flexibel bent maar o wee als jij eens iets vraagt. Dan ben je lastig.

De banen liggen voor het oprapen, kies aub een ander bedrijf om te solliciteren!
Pluspunten
Sorry, nog geen kunnen vinden.
Minpunten
Weinig salaris, slechte arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 42Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectische dagen waarbij moeilijk in te schatten is hoeveel gasten er gaan komen.
Horecamanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 juli 2018
Vermaat is een erg grote organisatie met veel verschillende soorten bedrijven in de portefeuille. Hierdoor heb je mogelijkheid om veel bedrijven te zien en aan te sturen. In de afgelopen vijf jaar waren dat er voor mij ongeveer 10. Soms meerdere tegelijk. Deze afwisseling heb ik als prettig ervaren.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische voorruitstrevende onderneming met enthousiaste collega's en
Sales accountmanager (voormalige medewerker) –  IJsselstein12 juli 2018
Vermaat is een dynamische onderneming, gefocust op groei. Door de diverse catering gerelateerde bedrijfstakken biedt het veel afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden en krijgt men te maken met een diversiteit aan opdrachtgevers
Pluspunten
Goede werksfeer, enthousiaste collega's
Minpunten
Snelle groei van onderneming
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je werkt hier in een leuk team, waar je veel eigen inbreng hebt.
Restaurant medewerkster (huidige medewerker) –  Enschede26 juni 2018
Het is leuk en afwisselend werk. Als je wilt kun je elke dag een andere dienst doen. Je moet wel stressbestendig en een doorpakker zijn!
Minpunten
Je werkt keihard voor weinig.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Facilitair medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven Airport La Place18 juni 2018
1 September 2017 was mijn eerste werkdag bij vermaat. Ik heb daar nieuwe dingen wat ik zeker in de toekomst kan gebruiken. Ik heb op Eindhoven Airport La Place 1 jaar stage gelopen en de tijd is heet snel voorbij gegaan. Het is een leuke werkomgegeing met leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschikkelijk
Cateringmedewerker c (huidige medewerker) –  Zwolle16 maart 2018
Hier wil je niet voor werken.
Waardeloos bedrijfscultuur.
Je moet flexibel zijn zoals het hun uitkomt. Vandaag hoor je dat je morgen avond in eens moet werken en draai je zo een dag van 14 uur met maar 1x 1/2 uur pauze.
Ze beloven van alles maar komen niks na.
Salaris laat helemasl te wensen over
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te veel
Was deze review waardevol?Ja 50Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groei is sleutel
Floormanager (huidige medewerker) –  Almere12 februari 2018
Werkgever die bereid is in je te investeren als je wilt groeien. De bottum-up cultuur is prettig en transparant.
Pluspunten
Interne opleidingen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 15Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden!
Horecamanager (huidige medewerker) –  Kerkrade10 februari 2018
Vermaat is een van de grootste spelers op catering gebied. Een super bedrijf met veel locaties waardoor er ook veel doorgroeimogelijkheden zijn. Je hebt veel verantwoordelijkheden maar daardoor ook veel vrijheid.
Goede kwaliteit staat voorop en dit wordt ook zeer nauwlettend gecontroleerd.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 17Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Vermaat Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 69 reviews
518
424
39
25
113

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur