Vermaat Groep Reviews

Alle 72 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel slecht
Kok (voormalige medewerker) –  IJsselstein22 november 2019
ze komen hun afspraken niet na,
Het is gewoon een heel slecht zooitje bij elkaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet doen!
Medewerker servicekantoor (voormalige medewerker) –  IJsselstein25 oktober 2019
Dit bedrijf helpt je naar een burn-out. Wel groeien, maar blijven korten op personeel. En dan vragen waarom het werk niet af is... ongelooflijk hoe ze mensen behandelen.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Loon en werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tijd vliegt iedere dag weer voorbij
1e medewerker bediening (huidige medewerker) –  Wtv schiphol13 september 2019
Ik werk inmiddels 5,5 jaar bij wtc schiphol en heb het nog iedere dag naar m.n zin. De werktijden zijn fantastisch!! Het team is gezellig. Ik mag al mijn eigen ideeën meteen uitvoeren, sterker nog, het wordt erg gestimuleerd om mee te denken. Het loon zou iets hoger mogen maar mijn vrije tijd is me ook veel waard.
Pluspunten
De bedrijfs horeca tijden. Wel de lusten van de horeca, niet de lasten
Minpunten
Het loon mag wel wat hoger, maar ja HORECA HÈ
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geeft niks om jou als persoon
Horecamedewerkers barista (voormalige medewerker) –  Soesterberg6 september 2019
Slecht georganiseerde bedrijf, zeker bij het Nationale Militair museum in Soesterberg. Ik zit in elk geval thuis met een burn-out. Rommelig veel eisend en bizar slechte werk omstandigheden en vooral veel valse beloftes, hogere functies doen maar er niet voor betaald krijgen en niet daadwerkelijk de functie krijgen. Nooit meer NOOIT MEER
Pluspunten
Leuke collega’s
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te grote bedrijf met onduidelijk instructies en slordig leidinggevenden
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 september 2019
Ik heb 7 maanden voor vermaat groep gewerkt als zelfstandige werkend kok en mijn best gedaan maar prrrr..... nooit meer. De leiding belooft van alles maar gebeurt niets en dat is irritant en jammer want de locatie is prachtig ( concert gebouw) en leuke collega’s waarvan het meerendeel niet te Vreden zijn over de gang van zaken. Ik zal nooit meer voor hun werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede bedrijf!
Regio medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven2 september 2019
Ik vond het heel leuk dat ik bij Vermaat mocht werken.
Jammer vond ik heel erg moeilijk om verder te gaan als regio medewerker. Ik vond het niet fijn dat ik iedere keer naar een andere plek moest werken. Had ik toen een soort gevoel dat ik overall “don’t belong”.
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
Geen vaste locatie
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf denkt alleen aan geld geld geld. In plaats van de medewerkers.
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 augustus 2019
-ze komen niets na
- alleen maar bezig met cijvertjes
- hard werken voor weinig
- je krijgt het minimumloon & bijna geen reiskosten vergoeding
- geen doorgroei mogelijkheden

Ik heb er 3 jaar met plezier gewerkt. Dat kwam vooral door de leuke collega’s
Advies: ga hier nooit werken uitgekookt tot aan het bot dit bedrijf!!!
Pluspunten
Zijn er niet
Minpunten
Zoveel, om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beloven veel maar maken niks waar
Shiftleader (voormalige medewerker) –  Schiphol8 augustus 2019
Vermaat verkoopt zichzelf heel erg als doorgroei bedrijf met vele mogelijkheden op verschillende locaties. Helaas gebleken dat wanneer je zwanger raakt ze je direct aan de kant zetten en er pas weer 'mogelijkheden' zijn wanneer je bent bevallen. Voor mij nooit meer Vermaat.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie baan
Cateringmedewerker B (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 juli 2019
Prima gewerkt. Ze geven geen geen vaste contracten . En dat is zonde. Waar door de stress soms toe neemt.
Pluspunten
Afwisselend werk
Minpunten
Geen vaste aansteling
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat een vreselijk bedrijf
Horeca medewerker Schiphol KLM business lounge (voormalige medewerker) –  Schiphol5 juli 2019
Het bedrijf (shiftleaders)heeft absoluut geen respect voor haar werknemers. heeft véél te weinig mensen in dienst. organisatie is een ware chaos en werknemers worden geïntimideerd en voornamelijk de vrouwelijke shiftleaders behandelen andere vrouwelijke werknemers slecht. Staan tegen je te schreeuwen waar passagiers bijstaan. Zodra 1 van de managers langs komen doen ze opeens poeslief. Geeft veel negatieve feedback neemt onjuiste beslissingen of maakt verkeerde inschattingen.
Vindt je het gek dat er zoveel personeel ontslag heeft genomen. Bespaar je de moeite en tijd om hier te solliciteren. Er zijn zoveel andere leuke plekken op Schiphol waar je kunt werken. Ik hoop van harte dat ze hun contract met KLM kwijt raken.
Pluspunten
Niets, spijt dat ik hier ben gaan werken.
Minpunten
Te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hel, ze zijn niet eens 1 ster waard.
Hospitality Agent Schiphol KLM LOUNGE (voormalige medewerker) –  Schiphol25 juni 2019
DIT IS GEEN AANRADER.
Geen waardering voor medewerkers.
Geen respect voor medewerkers.
Geen investeringen in medewerkers.
Geen investeringen in materiaal.
Neemt klachten van medewerkers niet serieus,
Hoger ziekteverzuim...
Van shiftleaders tot aan managers zijn niet te vertrouwen.
Ontslaan zomaar personeel gatver hoe sommige shiftleaders met het personeel omgaat.
Alleen de passagiers zijn nog leuk om mee te lachen.
Pluspunten
Niet 1 te bedenken.
Minpunten
Te weinig personeel.
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavendrijvers
Spoelkeukenmedewerker/schoonmaak (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 juni 2019
Voor klein beetje salaris te veel doen en lange
Uren draaien en te veel gezeur op de werk vloer
Onderbezet of overbezet
Maar te weinig mensen bij schoonmaak
Pluspunten
Geen
Minpunten
Zie bovenstaande
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Floormanager (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)26 april 2019
Bij Vermaat heerst een fijne informele maar professionele werksfeer. De doorgroeimogelijkheden zijn enorm, maar als je wil doorgroeien moet je het zelf aangeven en laten zien. Je bent erg vrij in je functie om zaken anders aan te pakken dan dat het eerder gedaan werd. Vermaat biedt veel nuttige interessante workshops en trainingen en heeft mooie (persoonlijke) ontwikkelingsprogramma's. Vermaat is groot, met meer dan 350 locaties in NL, maar voelt klein en vertrouwd.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden, werksfeer, 350+ locaties
Minpunten
Salaris en arbeidsvoorwaarden, maar het blijft horeca hè
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en verdient lekker
Kok (huidige medewerker) –  Schiphol26 april 2019
Ik werk op Schiphol in de keuken en kan lekker m'n ding doen. We hebben veel vrijheid welke gerechten we maken, ik heb al vaker m'n eigen recepten gemaakt.Ik werk ook weleens 's avonds en in het weekend... Gaaf om op Schiphol te werken hoor.
Pluspunten
Werken wanneer ik wil
Minpunten
Hard werken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne werksfeer / cultuur
Marketeer (huidige medewerker) –  IJsselstein15 april 2019
Vermaat is een heel fijn bedrijf om voor te werken. Er hangt een hele fijne sfeer en de bedrijfscultuur is open, dynamisch en er mag veel. Nieuwe initiatieven worden altijd gewaardeerd. Dit merk je zowel op het servicekantoor als in de operatie. Verder is het tof dat het bedrijf zo hard groeit, omdat je daardoor ook veel doorgroeimogelijkheden hebt. Hoewel dit natuurlijk ook nadelig kan zijn, omdat je dan meer wordt gezien als 'nummertje'.
Pluspunten
Gezonde goedkope lunch, centraal gelegen onder Utrecht, open cultuur, veel mogelijkheden, leuke uitjes met collega's, altijd gratis parkeren bij kantoor
Minpunten
Soms word je iets te vrij gelaten.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen gezellige werkomgeving
Cateringmedewerkster C (voormalige medewerker) –  Delft3 april 2019
moeilijke baas er word niks gewaardeerd wat je doet !
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos bedrijf
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 september 2018
Bedrijf wat zijn medewerkers waardeloos behandeld. Alleen maar nemen en niks geven. Hierdoor zeer ongemotiveerde collega's. Als je zeer jong bent liggen de kansen voor het grijpen, maar als je iets ouder bent wordt je te duur. Ze eisen dat je flexibel bent maar o wee als jij eens iets vraagt. Dan ben je lastig.

De banen liggen voor het oprapen, kies aub een ander bedrijf om te solliciteren!
Pluspunten
Sorry, nog geen kunnen vinden.
Minpunten
Weinig salaris, slechte arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 46Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectische dagen waarbij moeilijk in te schatten is hoeveel gasten er gaan komen.
Horecamanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 juli 2018
Vermaat is een erg grote organisatie met veel verschillende soorten bedrijven in de portefeuille. Hierdoor heb je mogelijkheid om veel bedrijven te zien en aan te sturen. In de afgelopen vijf jaar waren dat er voor mij ongeveer 10. Soms meerdere tegelijk. Deze afwisseling heb ik als prettig ervaren.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische voorruitstrevende onderneming met enthousiaste collega's en
Sales accountmanager (voormalige medewerker) –  IJsselstein12 juli 2018
Vermaat is een dynamische onderneming, gefocust op groei. Door de diverse catering gerelateerde bedrijfstakken biedt het veel afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden en krijgt men te maken met een diversiteit aan opdrachtgevers
Pluspunten
Goede werksfeer, enthousiaste collega's
Minpunten
Snelle groei van onderneming
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je werkt hier in een leuk team, waar je veel eigen inbreng hebt.
Restaurant medewerkster (huidige medewerker) –  Enschede26 juni 2018
Het is leuk en afwisselend werk. Als je wilt kun je elke dag een andere dienst doen. Je moet wel stressbestendig en een doorpakker zijn!
Minpunten
Je werkt keihard voor weinig.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Vermaat Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 72 reviews
518
425
39
25
115

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur