Vermaat Groep

Werken bij Vermaat. Let's make it yours.

Jij bent onze smaakmaker. Jij verrast de gasten iedere dag. Op jouw manier. Met jouw touch. Bij Vermaat werk en groei je daarom ook op jouw manier. En kijken we samen welke locatie bij jou past.

Je komt ons onder meer tegen bij prachtige opdrachtgevers zoals Booking.com, Het Rijksmuseum, WTC Schiphol, Google en KLM. Maar ook het VU Medisch Centrum, Mediapark Hilversum, het UMC, Rosada en het Spoorwegmuseum. Welke locatie is bij jou in de buurt? Welke uren wil je werken? Welke functie zoek je? We hebben vast iets dat goed bij jou past!

Sluit je aan bij een club van ruim 3.500 echte liefhebbers. Mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

Vermaat Inspiration Market 2019

Collega's ontmoeten, Vermaat leren kennen en kennismaken met de nieuwste foodtrends; je doet het op de Inspiration Market. Elk halfjaar organiseren we het event speciaal voor nieuwe medewerkers. Check out the aftermovie!

Je verdient het bij Vermaat.

Heb jij al wilde vakantieplannen? Of een overvolle festival agenda? Één ding is zeker: je verdient het bij Vermaat! Met meer dan 350 locaties in het het land hebben wij altijd vacatures bij jou om de hoek. Ontdek jouw mogelijkheden.

Over Vermaat Groep

Vermaat. Ook jouw werkgever?
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 300 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten
 – meer... 

  • Vermaat Groep photo: Bartender
  • Vermaat Groep photo: Bedrijfshoreca
  • Vermaat Groep photo: Keukenmedewerker
  • Vermaat Groep photo: Keukenmedewerker
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Produktieweg 1, 3401 MG IJsselstein
Omzet
100 tot 500 miljoen (EUR)
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Vermaat Groep op Instagram
Werken bij VERMAAT
LinkedIn
Vermaat Groep website

Facebook