Werken bij Vermaat. Let's make it yours.

Jij bent onze smaakmaker. Jij verrast de gasten iedere dag. Op jouw manier. Met jouw touch. Bij Vermaat werk en groei je daarom ook op jouw manier. En kijken we samen welke locatie bij jou past.

Je komt ons onder meer tegen bij prachtige opdrachtgevers zoals Booking.com, Het Rijksmuseum, WTC Schiphol, Google en KLM. Maar ook het VU Medisch Centrum, Mediapark Hilversum, het UMC, Rosada en het Spoorwegmuseum. Welke locatie is bij jou in de buurt? Welke uren wil je werken? Welke functie zoek je? We hebben vast iets dat goed bij jou past!

Sluit je aan bij een club van ruim 3.500 echte liefhebbers. Mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

Vermaat Inspiration Market 2019

Collega's ontmoeten, Vermaat leren kennen en kennismaken met de nieuwste foodtrends; je doet het op de Inspiration Market. Elk halfjaar organiseren we het event speciaal voor nieuwe medewerkers. Check out the aftermovie!

Je verdient het bij Vermaat.

Heb jij al wilde vakantieplannen? Of een overvolle festival agenda? Één ding is zeker: je verdient het bij Vermaat! Met meer dan 350 locaties in het het land hebben wij altijd vacatures bij jou om de hoek. Ontdek jouw mogelijkheden.

Over Vermaat Groep

Vermaat. Ook jouw werkgever?
Wij zijn een grote horecawerkgever met meer dan 300 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten
 – meer... 

  • Ben jij: #fresh #healthy #colorful #fun #fruity? 🍇
Top! Want dan pas jij perfect bij ons nieuw te openen restaurant Madame Cyclette 🚴‍♀️ Een all-day restaurant voor de levensgenieter met een bewuste en gezonde levensstijl. Past dit ook bij jou? 🍉
Lees dan meer! Link in bio.
🥑
#werkenbijvermaat #vacatures #horeca #madamecyclette #amsterdam #werkenindehoreca #werk #werkenindehorecaiseenfeest
  • Van sales medewerker naar assistent general manager bij een grote bedrijfshoreca locatie van Vermaat. Collega Lisa durfde deze carriereswitch aan. Een grote verandering, maar wel een goede! 🤗 'Ik kom uit een horecafamilie. Mijn opa en oma hadden een restaurant waar ik vroeger altijd meehielp, mijn moeder werkt in de horeca en mijn broertjes zijn kok. Via een oud-collega kwam ik op de salesafdeling van Vermaat terecht.

Een toptijd, maar ik wilde ook graag de andere kant van het bedrijf leren kennen. Ik word blij van de afwisseling, lekker bezig zijn, geen dag is hetzelfde. Mijn collega’s, de gasten, de vrijheid om themadagen en events op te zetten. Sinds mijn overstap heb ik zo veel geleerd. Ik ben echt gegroeid.’
  • Avocado party🥑🥑Tag een foodie met wie jij dit wilt eten! #foodie #avocado #instafood #vermaat #letsmakeityours
  • 21 mei, #nationalehorecadag! Proef de sfeer bij het Spoorweg-, Stedelijk- en Rijksmuseum en solliciteer! Meld je aan via nationalehorecadag.nl 
#wijzijndehoreca #KHN #werkenbijvermaat
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Produktieweg 1, 3401 MG IJsselstein
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Vermaat Groep website
Vermaat Groep op Instagram
Werken bij VERMAAT
LinkedIn

Facebook