Verizon Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 18.351 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer onderling tussen collega's
Delivery specialist (huidige medewerker) –  Amsterdam4 april 2017
een leuk bedrijf om te werken, waar een leuke werksfeer tussen collega's bestaat. Omdat je werkt met Verizon locaties over de hele wereld, gebeurd de orderstroom , correspondentie via de email, en telfoongesprekken met collega's grootendeels in het Engels, terwijl de contactmomenten met jlanten grootendeels in het Nederlands zijn.
Het moeilijkste aan mijn baan is denk ik wel de verschillende soorten orderstromen via verschillende programma's waar wereldwijd met gewerkt word. Er is niet 1 programma waar iedereen mee werkt, daardoor is het niet altijd even helder en duidelijk wat de bedoeling is.
Het leukste aan mijn baan is dat je veel kennis op kan doen en jezelf elke dag kan verbeteren. Het samenwerken en schakelen met mijn collega's elke dag om tot operation excellence te komen is een uitaging die ik graag aanga. Ik ga nog elke dag met veel plezier naar mijn werk.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
geen drank op Verizon lokaties, dus geen borrels op vrijdag in de kantine
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mededeelzaam
Customer service coordinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 maart 2017
-erg druk en met verschillende soorten taken tegelijk
-Ik heb geleerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan
-van alle collega's veel leren
-zo aangenaam en interessant werk als het zo gevarieerd is/was
-het moeilijkste deel was om collega's te helpen, terwijl je werkt met een klant
Pluspunten
Flexibel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goed voor het personeel
Engr (Cslt) - lifecycle A&E Netherlands (huidige medewerker) –  Amsterdam10 februari 2017
Mooi bedrijf dat goed voor haar personeel zorgt.
Veel mogelijkheden om door te groeien.
Goede opleidings mogelijkheden.
Pluspunten
12% bonus, thuiswerk mogelijkheden
Minpunten
Standplaats Amsterdam
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker Customer Service
Customer Service Representative (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 februari 2017
Acts as focal point for the business into the Verizon.
Responds to queries in person, emails or over the phone and provide feedback to users on call status, log all incidents, provisioning tickets, work and dispatch all incoming tickets using Service Desk tool to various units team and customer.
Pluspunten
Gratis Lunch
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zoek een baan in de service in de breedste zin van het woord.
Senior Technical Service Coördinator (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH22 september 2015
Als ik kijk naar mijn huidige functie (Senior Service Coördinator) en mijn opgedane werkervaring als service medewerker,
dan vind ik het 'learning on the job' project en de manier waarop we kunnen werken bij Verizon is dat alles bepalend om weer zoiets terug te vinden.
Binnen mijn huidige functie(s) ben ik in staat geweest om een goede relatie met de ‘business’ op te bouwen op basis van mijn kennis,
service / klantgerichtheid en proactief handelen.
Het geeft mij voldoening om voor de klant de best passende en meest effectieve en efficiënte oplossing / service te vinden en aan te bieden,
zonder daarbij de belangen van het eigen bedrijf uit het oog te verliezen. Hierbij heb ik voor Nederlandse klanten gewerkt,
maar ook voor klanten in Duitsland, België, Denemarken, Zweden en Engeland. Zelfs 3 keer gedecoreerd met Ovation punten in de laatste 7 jaar. Gewerkt voor multinationals als Honeywell, ING, FrieslandCampina en Wincanton en AON.
Pluspunten
Groot Amerikaans bedrijf
Minpunten
weinig tijd voor andere zaken, weinig prive tijd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als GoTo medewerker meerdere uitdagende project begeleid.
DC Network Administrator (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 mei 2015
Vanuit directie benadert om projecten vlot te trekken en deze naar bedrijfsvoorwaarden uit te voeren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werksfeer en een competitive ICT Solutions bedrijf
Senior Technical Customer Service Coordinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH19 november 2014
Een typische dag op het werk kan varieeren van hechtische drukte tot rust.
Ik heb geleerd om goed te kunnen aanpassen op moeilijke situaties, oplossingen snel te kunnen bedenken en een uitstekendt relatie met klanten opbouwen. Daarnast, heb ik analystische denk vermogens ontwikkeld.
De directie was niet alleen gericht op business zaken maar ook op de wel zijn van hun werknemers.
Het was ook een internationale werksfeer met vooral Italianers. Ik voelde me thuis.
Het moeilijkste van de baan waren de nachtdiensten en met onder ander conferentie calls van 3 uur met een klant een derde partijen.
Het leukste van de baan waren de bonuses. Ovation Points, de relatie met klanten.
Pluspunten
Bonuses en trainingen, met onder ander de CCNA
Minpunten
De canteen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work duties
Implementation Manager (voormalige medewerker) –  London, Frankfurt,Netherlands17 juli 2014
I joined Verizon Terremark as a Data Centre Engineer, my depth of knowledge was quickly utilized in varied on-going projects, I was given the role of Implementation Manager EMEA, and I gained ownership of several multi million dollar projects throughout Europe with success. My Prioritized project was implementing the structure and physical deployment of Server, SAN and Network hardware. This multi million pound project required weekly conference calls with stake holders, daily conference calls and meetings with multiple vendors involved in the project. I analyzed risk assessments based on calculated information received from suppliers and based on time management. I utilized internal reporting software and created update reports and worked within Project budgets.
Pluspunten
Finacially stable foundation
Minpunten
leadership
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale werksfeer
Technical- Analyst (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH7 augustus 2013
Mijn werkervaring bij Verizon Business beschouw ik als iets zeer leerzaams. Ik zal nooit de dagelijkse internationale werksfeer vergeten met collega's vanuit de hele wereld en meerdere talen die met internationale klanten gesproken werden. Dit bracht mij diversiteit en inspiratie in me werk om verder te denken wat betreft hoe je iemand telefonisch of digitaal benadert.
Als onervaren werknemer in de Telecom Business kreeg een goeie begeleiding en training. Ik heb geleerd dat ondanks dat ik geen ervaring had, mijn persoonlijke motivatie en doorzettingsvermogen mij ver kunnen brengen. Ik heb ook geleerd om consequent te denken indien er onverwachte uitdagingen ontstonden. Het moeilijkste vond ik soms de nachtdiensten( dit was een 24/7 team), maar dit waren er gelukkig maar 8 per maand. Het leukste vond ik de mogelijkheden om door te groeien, om elke dag iets te leren door de diversiteit van het werk en de internationale werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werkgever, weinig aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Financieel Analist (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 januari 2013
Een baan met uitdagingen, hoge werkdruk en onrealistische verwachtingen.
Wel leuke collega's, goede vergoedingen en een prettige sfeer.
Korte lijnen, veel open deuren en weinig formeel.
Pluspunten
goede sport accomodatie, interanationale sfeer en behulpzame collega's
Minpunten
zeer hoge werkdruk, onrealistische verwachtingen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met veel ontplooings mogelijkheden
telecom Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 december 2012
Een dag op het werk betekend vaak installatiewerk bij diverse klanten door het hele land.
Bijzonder leuk werk, omdat je met allerlei mensen in aanraking komt.
Ik zou heel graag weer zo iets hebben.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Verizon

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Verizon. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 18.367 reviews
56.515
46.277
33.794
21.044
1737

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
4,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Verizon gesorteerd op locatie