Verian Reviews

Alle 22 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werk omgeving
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Groesbeek3 oktober 2017
Ik heb een erg leuke tijd bij de verian gehad als vakantie kracht huishoudelijke hulp, goede werksfeer en goed contact met de planners!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een werkdag
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Nijmegen16 augustus 2017
zelf met de clieent kunnen regelen wat er gedaan moest op die dag
Pluspunten
zelf dagindeling invullen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer onderling
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Maastricht8 april 2017
Ik deed heel graag mijn werk, maar ben toen verhuisd naar Zwolle
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan, prettige collega's, maar werk prive is niet meer in balans
verpleegkundig zorgcentralist (huidige medewerker) –  Apeldoorn2 september 2016
Jaren prettig gewerkt voor verian, maar door verandering in mijn privé omstandigheden en mij niet meer kunnen vinden in de onregelmatige werktijden op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Pluspunten
goed loon
Minpunten
nacht en weekend diensten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Thuiszorgorganisatie
huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  Apeldoorm1 april 2016
Clienten helpen en assisteren in het huishouden. Eervol werk, dankbaar werk. Goede verstandhouding met de client is essentieel.
Pluspunten
Dankbare clienten
Minpunten
Erg grote organisatie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
door dat ze stoppen is het niet echt prettig meer
Thuishulp A (huidige medewerker) –  Harderwijk20 februari 2016
per 1 juli sta ik op straat aangezien verian dan stopt met leveren zorg . momenteel krijg je bijna geen antwoord meer op je vragen en je mag blij zijn als je een invaladresje krijgt. ik heb contract van 15 uur per week maar de laatste tijd gebeurt het vaak dat het maar 12 uur zijn . Ik werk voor verian in de gemeente putten Ermelo en harderwijk ik doe alles op de scooter. heb geen rijbewijs voor de auto
Pluspunten
reiskostenvergoeding
Minpunten
geen persoonlijk contact meer met me leidinggevende als er iets is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verian
thuishulp (voormalige medewerker) –  Lochem7 februari 2016
mijn werktijd bij Verian was erg prettig.
ik werkte zelfstandig bij clienten thuis,
kon goed overleggen met kantoor en kantoor was altijd goed bereikbaar en reageerde snel en netjes .
we hadden ook een goed contact als collega,s onderling , en nu nog.
er was niets moeilijk aan deze baan.
en alles vond ik leuk het contact met mensen die het erg waardeerden dat ik kwam op vaste tijden en het huisje schoonhield en daarnaast ook sociaal een belangrijke taak vervulde bij de mensen.
helaas moest ik stoppen bij Verian vanwege verkeerde bezuinigingen bij de Gemeente Lochem.
Pluspunten
sociaal zat Verian goed in elkaar, er was serieus belangstelling voor de medewerkers
Minpunten
GEEN
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Contact is goed
Thuishulp (huidige medewerker) –  Apeldoorn, GE1 februari 2016
Collega"s heb je niet veel contact je gaat naar de mensen thuis werken . Het is leuk en gezellig bij de mensen thuis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
huishoudelijkhulp (huidige medewerker) –  Nijmegen, GE31 januari 2016
dagelijks huishoudelijk werk en sociale contacten
gemotiveerd werken.
de planning binnen verian kwam nog wel eens tekort.
het leukste wat mij in deze baan intreseerde was dat de oudere/mensen geholpen kunnen worden ik vind met mensen werken erg leuk geeft mij een voldoening.
Pluspunten
vrij zijn in omgang met mensen
Minpunten
werkplanning
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettife werksfeer bij de clienten. Ik ga met plezier naar mijn werk
Huishoudelijk medewerkster Thuiszorg (huidige medewerker) –  Eerbeek, GE15 januari 2016
Werken met mensen vind prettig. Naarmate je langer bij clienten over de vloer komt, wordt het werk prettiger. je weet beide waar je aan toe bent. Efficient werken is dan het meest haalbaar.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
huishoudelijke hulp
medewerkster huishoudelijke dienst (huidige medewerker) –  Groesbeek3 juni 2015
Ik werk bij mensen die zelf de huishoudelijke taken niet uit kunnen voeren. Ze vinden het altijd prettig om mij te zien. Niet alleen omdat ik het huishouden kom doen. Ook om een lekker praatje te maken en gezellig koffie of thee te drinken. Je voelt je wel gewaardeerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb er plezierig gewerkt .
Alpha - hulp (huidige medewerker) –  Heerde en Epe5 april 2015
Was daar Alpha - hulp , had eigenlijk verder weinig met de leiding te maken . Was in dienst van de cliènt .
Pluspunten
niet relevant
Minpunten
niet relevant
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer op de afdeling Zorgcentrale
Verpleegkundig Zorgcentralist (huidige medewerker) –  Apeldoorn, GE20 januari 2015
Ik werk alleen 's nachts dus kan mw slechts beperken tot bevindingen van de nacht en deze zijn prima
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitdagende werkgever, dynamisch en ondernemend
Zorgmanager / Teamleidinggevende (huidige medewerker) –  Apeldoorn, GE1 juni 2014
Werken bij verian is uitdagend en dynamisch.
De ontwikkelingen in de zorg zijn evenzo uitdagend en dynamisch wat maakt dat een functie als teamleidinggevende boeiend is en blijft.
Pluspunten
uitdaging en prikkelend tav zelfontwikkeling
Minpunten
na 15 jaar mist er persoonlijke uitdaging.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer bij de mensen thuis
medewerkster huishoudelijke dienst (huidige medewerker) –  Groesbeek, GE12 maart 2014
Een goed kijk in het leven van de mensen waar je bij thuis komt. Veel waardering.
Het is een functie met lichamelijk werk maar ook een stuk sociale controle, het welbevinden van de cliënten en signaleren van problemen.
Pluspunten
Waardering
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige arbeidssfeer
Cursusbegeleider, casemanager ziekteverzuim (huidige medewerker) –  apeldoorn5 maart 2014
Medewerker verzuimbeleid heeft een gevarieerde dagtaak. In de ochtend ben je voornamelijk bezig met de kort durende zieken. Aanhoren, stimuleren, en administratieve handelingen, In de middag ga je in op langdurige zieken, Houd het ziekte proces in de gaten, spreekt de verzorgenden. dit wordt afgewisseld met cursussen geven aan thuisverzorgenden.
Pluspunten
Goede collega's., open dialogen, ruimte voor eigenheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Huishoudelijke Hulp (huidige medewerker) –  Nijmegen, GE10 februari 2014
ik werk met liefde en plezier bij mijn clienten thuis

wat ik hieruit geleerd heb is het geduld hebben met onze seniore medemens,het'' luisteren'naar wat ze tussen de regels door vertellen,

en vooral heb observeren of er veranderingen plaats vinden in hun leefomstandigheden
Pluspunten
vrij zijn in wat ik doe in mijn werktijd
Minpunten
zijn er niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je krijgt een grote waardering voor je werk.
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Ermelo, GE18 december 2013
Een gezellig praatje wat de cliënt, helpen bij het huishouden en dan halve wege de ochtend een kopje koffie/thee drinken en dan weer wat huishoudelijke taken en dan is de dag weer voorbij.
Moeilijkste van dit werk is om te zien hoe eenzaam mensen zijn en wat ze allemaal in hun leven is gebeurd.
Het leukste aan dit werk is de glimlach die je op hun gezicht krijgt na het verrichten van je werk.
Pluspunten
Je krijgt veel waardering van de clienten.
Minpunten
Afscheid nemen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Brummen, GE22 juni 2013
Gedurende die 15 jaar heb ik best wel veel meegemaakt.
Leuke maar ook vervelende situaties.
Mijn eerste client, daar heb ik ongeveer 15 jaar bij gewerkt, is nu helaas opgenomen in een verzorgingstehuis, dat vonden wij allebei heel jammer, dat ze niet meer thuis kon wonen, ik heb haar gedurende die periode steeds meer in zien leveren i.v.m. haar gezondheid, van fiets naar rollator, van rollator naar scootmobiel,en nu kan ze helemaal niets meer. Ik bezoek haar nog steeds iedere week, en dan drinken we gezellig samen wat en hebben het over die tijd toen!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en sociaal met elkaar
huishoudelijk medewerker (voormalige medewerker) –  apeldoorn19 september 2012
Ik heb er fijn altijd gewerkt nooit geen problemen gehad fijne mensen .
Soms even bij nieuwe klant even kijken wat er is.
Ik heb veel ervaring opgedaan.
De directie moeilijk hoe ze zijn
geen moeilijkheden met me baan
ging er met plezier heen
Pluspunten
er was altijd even een moment voor een praatje
Minpunten
geen minputen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Verian. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 22 reviews
57
48
36
20
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over Verian gesorteerd op locatie