Verian
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Verian Carrières en werk

Over ons
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Vérian onderscheidt zich als deskundige en gespecialiseerde organisatie met een compleet zorgaanbod (van – meer... huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging en thuisbegeleiding). Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk de regie over hun leven behouden, waar mogelijk de zelfredzaamheid wordt vergroot en aanvullend hierop de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past.

In de regio Apeldoorn, Nijmegen en omliggende dorpen bieden wij verpleging en verzorging. Onze collega's werken in teams waarin verschillende functies vertegenwoordigd zijn, zoals Wijkziekenverzorgende (verzorgende 3IG), Verzorgende D, Verpleegkundige (in de wijk) en Wijkverpleegkundigen. Daarnaast biedt Vérian in de volgende steden, dorpen en gemeenten huishoudelijk verzorging aan: Apeldoorn, Deventer, Ede, Nijmegen, Voorst, Berg en Dal, Millingen a/d Rijn, Groesbeek, Heerde, Epe, Hattem, Zwolle, Brummen, Culemborg, Druten, Loenen, Hoenderloo, Voorst, Twello, Wijchen, Montferland, Vaassen, West Betuwe, West Maas en Waal, Vijfheerenlande en Eerbeek.


Vérian levert op vraaggestuurde wijze producten en diensten op het gebied van zorg en welzijn, aan individuele klanten en zakelijke klanten. Dit doen wij op elk moment, op elke plaats en waar wenselijk of noodzakelijk in samenwerking met andere aanbieders. Door middel van een goed sociaal beleid houdt Vérian medewerkers gemotiveerd en geïnspireerd. De medewerkers spelen een belangrijke rol bij het onderkennen en vervullen van de behoefte van de cliënt. Niet alleen door zorg op kwalitatief hoog niveau te geven, ook bejegening, continuïteit en aanspreekbaarheid zijn belangrijke elementen.


Vérian wil samenwerken met andere aanbieders van zorg, wonen en welzijn om een pakket te bieden zodat de cliënt zelfstandig kan blijven wonen.


Vérian staat ingeschreven bij het stichtingenregister bij de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente gevestigd te Apeldoorn onder nummer 41041607. Onder Vérian vallen ook een aantal Besloten Vennootschappen (BV) die geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente gevestigd te Apeldoorn, namelijk Vérian Zorgwinkel B.V. , Vérian Holding B.V., Vérian Zorgcentrale B.V., Vérian Care & Clean B.V.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Verian te werken?

3,8
Werk-privébalans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,8
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
4,2
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Verian?

64%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 11 reviews

Welke vacatures staan er open bij Verian?

Beste werklocaties
5,0
Nijmegen
4,0
Groesbeek
3,5
Apeldoorn
Meest populaire functies
4,0
Kamermeisje (m/v)
4,0
Huishoudelijk Medewerker (m/v)
3,7
Thuishulp (m/v)

Verian vacatures: