VDL Groep Reviews

81 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 90 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkvloer, niet zo een fijne bedrijfscultuur
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Helmond11 juli 2019
Prima baan om geld te verdienen maar ik zoek een baan die meer bij mijn interesses ligt.
Pluspunten
Gratis koffie, vrijdag middag vrij
Minpunten
Niet zo een fijne bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun workplace full of good and bad people
Transport & Warehouse Operative (voormalige medewerker) –  Born, Limburg, Netherlands6 juli 2019
Full of different nationalities and very easy to make friends but also a lot of different cliques with certain nationalities so easy to feel excluded & promotion is near impossible unless you are well connected to company hierarchy or have a good set of knee pads and i recommend you learn Dutch.
Pluspunten
Good pay, easy work & generally friendly people.
Minpunten
Repetitive, a large inferiority complex of some staff
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
VDL nedcar ( logistiek )
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Born11 juni 2019
Typische dag op het werk kan zijn met hoge werk druk ligt aan de band hoe hard die loopt.
Moeilijkste van het werk is wanneer je route rijd, je moet ogen achter in je hoofd hebben want mensen aan de lijn zijn op dat gebied dom omdat ze onderwerk druk staan kijken ze niet voor ze oversteken dus je moet extra uitkijken of ze niet een sprint van de ene lijn naar de andere doen.
Het leukste van de baan voor mij waren de collega's.

Dit is puur Nedcar ik spreek niet over de andere VDL's
Pluspunten
Er is koffie voor 16 cent
Minpunten
Het management van boven op het grote kantoor.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werk omgeving en goede collega's
autospuiter (voormalige medewerker) –  Born11 juni 2019
was gode werk bij vdl ik ben nu op zoek naar werk maar nachtdienst omdat ik andre werk heb
Pluspunten
niks
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi werk
robotoperator (voormalige medewerker) –  Gemeente Bladel4 juni 2019
fijn werk fijne collega's.
jammer dathet zo kort was
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ploegbaas
Productiearbeider (voormalige medewerker) –  Gemeente sittard-geleen27 mei 2019
Ben begonnen met plezier met een leuke rayonleider na half jaar is een nieuwe gekomen en kon ik niks meer goed doen terwijl ik alleen maar beter en beter werkte
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendjespolitiek
Magazijn (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 mei 2019
Je word er niet serieus genomen. Je moet je werk doen en meer niet. Ideeen en voorstellen worden van tafel geveegd. Er zijn een paar personen die de gehele dienst uitmaken. Roddels en achterklap.
Pluspunten
Ook wel leuke collega’s.
Minpunten
Roddels
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sehr viel Geld
Vdl nedcar (huidige medewerker) –  Gemeente Sittard-Geleen29 april 2019
Man wird schnell angelernt und hat auch schnell seine Fähigkeiten drauf
Minpunten
50km Anreise
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer marktconform salaris
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born14 april 2019
Groot bedrijf toch gezellig met hoge werkddruk wel bij te houden.
Salaris altijd op tijd en was gewoon goed geregeld.
Pluspunten
Leuke mensen als collega van alle leeftijden en afkomsten
Minpunten
Lange werkdagen (9, 5 uur p dag)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gespecialiseerd en uniek
BBL leerling niveau 2 allround verspaner (voormalige medewerker) –  Hapert5 april 2019
Leuke werkplek en collega's, marktconform salaris.
Echte specialisten waar je mee samenwerkt en zijn erg goed in gereedschapmaken, weinig druk door eigen inzicht in planning aangezien ze voor een andere VDL de persen maken.
Fijne en leerzame werkplek.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Portierlijn
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born27 maart 2019
Allen collega’s waren goed. De rest geen menning over
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel mogelijkheden op mechatronisch gebied, weinig aandacht voor het personeel
Tester (voormalige medewerker) –  Eindhoven19 februari 2019
Er zijn veel mogelijkheden bij dit bedrijf op bijvoorbeeld het gebied van mechatronische assemblage en testen. Werkzaamheden zijn mogelijk in en buiten de clean room. VDL heeft enkele mooie toonaangevende technische projecten onder haar hoede zoals een aandeel in de grote ruimtetelescoop die wordt gebouwd.
Pluspunten
Mechatronisch bedrijf met veel mogelijkheden en mooie projecten
Minpunten
Weinig oog voor het personeel. Contractverlenging flexwerkers moet de flexwerker zelf aanvragen.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet goed.
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Born12 februari 2019
Ik ben niet tevreden. Ik had het overeenkomst tot 31 december 2018, maar heb ik eerder de ontslag gekregen en ik heb de verlenging niet gekregen.
Pluspunten
Goede koordinator
Minpunten
Niet goed team
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good place to work
Mechanical Engineer, Mechanical Fitter (voormalige medewerker) –  Holland22 januari 2019
Great work. Good pay. Great work colleagues. Bad location. Management needs improvement.

From start of shift to finish, the job requirements are being able to be fast paced, good knowledge of mechanical engineering and mechanical systems.
Pluspunten
Work experience, freindly staff
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Allround Logistiekmedewerker (huidige medewerker) –  Born20 december 2018
te veel discriminatie op de werkvloer qua contract. er wordt hier niet gekeken naar hoe hard je werkt maar zo lang je bevriend bent met je leidinggevende, regelt hij voor jou meteen een vaste contract ook als je pas 6 maanden in dienst bent. maar de rest die eerder begonnen zijn en nooit te laat en nooit ziek en hardwerkende mensen worden altijd zo maar hun uitzend contract verlengd voor maar 6 maanden altijd en worden niet aangenomen via bedrijf zelf. ik werk hier al bijna anderhalf jaar en ik verwacht geen vast contract. onzeker. dat is mijn ervaring hier bij VDL Nedcar, laten we zo zeggen het is een familie bedrijf en vriendjes politiek systeem.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
VDL is een top team
Painter, kit afdeling (voormalige medewerker) –  Born10 december 2018
ik ben tevreden geweest met VDL.
een hele goede team work.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bedrijf
Logistiek medewerker, Linerunner HBO (voormalige medewerker) –  Born25 november 2018
Helaas komt daar iedere gek aan t werk waardoor je veel verloop hebt
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Senior Buyer (voormalige medewerker) –  Born6 november 2018
Goede samenwerking met opdrachtgever BMW.
NedCar was in het verleden eigendom van Volvo daarna Volvo /Mitsubishi daarna Mitsubishi / Daimler daarna alleen Mitsubishi en tenslotte overgenomen door VDL.
De bedrijven vóór de overname van VDL zijn typische grote automobiel-bedrijven met een zeer professionele bedrijfsstructuur, VDL is in principe een klein familiebedrijf en dat er dan toch kwalitatief zeer goede producten "van de band" rollrn is een wereldprestatie.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Overgang Mitsubishi naar VDL was niet eenvoudig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Valt mee
productie medewerker (huidige medewerker) –  Born23 september 2018
Ditveen goede bedrijf , mbedrijfscultuur ook goed .
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born20 september 2018
was een leuke werkomgeving, en wekelijks uitbetaald.
Minpunten
veel uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij VDL Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 90 reviews
521
430
324
27
18

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over VDL Groep gesorteerd op locatie