VDL Groep Reviews

62 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 69 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bedrijf
Logistiek medewerker, Linerunner HBO (voormalige medewerker) –  Born25 november 2018
Helaas komt daar iedere gek aan t werk waardoor je veel verloop hebt
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Senior Buyer (voormalige medewerker) –  Born6 november 2018
Goede samenwerking met opdrachtgever BMW.
NedCar was in het verleden eigendom van Volvo daarna Volvo /Mitsubishi daarna Mitsubishi / Daimler daarna alleen Mitsubishi en tenslotte overgenomen door VDL.
De bedrijven vóór de overname van VDL zijn typische grote automobiel-bedrijven met een zeer professionele bedrijfsstructuur, VDL is in principe een klein familiebedrijf en dat er dan toch kwalitatief zeer goede producten "van de band" rollrn is een wereldprestatie.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Overgang Mitsubishi naar VDL was niet eenvoudig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Valt mee
productie medewerker (huidige medewerker) –  Born23 september 2018
Ditveen goede bedrijf , mbedrijfscultuur ook goed .
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born20 september 2018
was een leuke werkomgeving, en wekelijks uitbetaald.
Minpunten
veel uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatorisch een zooitje
Taakgroep Medewerker (huidige medewerker) –  Born13 september 2018
Ik werk er inmiddels bijna 8 maanden in een parttime functie. Organisatorisch is het er een zooitje. Ik heb meerdere malen verbetervoorstellen ingediend. Vragen die gesteld worden worden niet serieus genomen. Als je iets wilt moet je zelf er achteraan gaan, wordt weinig gedaan voor de medewerkers. Medewerkers zijn niet meer als een nummertje. Ondanks vele beloftes kortgeleden, worden werknemers nog steeds slecht behandeld. Productie staat op de 1ste plaats, maar hoe kun je meer produceren als je werknemers niet op een degelijke manier behandeld en hen meer voorziet van betere arbeidsomstandigheden.
Minpunten
Veel lopen, te weinig betaald naar arbeidsintensiteit
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele goeie bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Nederland31 augustus 2018
Ik heb geen vertrouwen meer in het bedrijf je moet je problemen zelf oplossen voor hun is een productie auto meer waard als een mens
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een vreemde en eerder nare werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born17 juli 2018
Er was veel drugsgebruik en na 2 weken sta je de hele dag alleen maar als een zombie te werken (zonder drugs). Er was ook geen mogelijkheid om verder te komen het enige wat telde was de productie.
Pluspunten
uurloon hetzelfde voor iedereen met hetzelfde werk
Minpunten
lange werkdagen, drugsgebruik
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede en prettige werkomgeving
FAS medewerker (huidige medewerker) –  Born15 mei 2018
Diverse doorgroei-mogelijkheden.
Opleiding mogelijkheden.
Pluspunten
Goed salaris. Goede pensioen regeling
Minpunten
Lichamelijk zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interesting
Production Technician (voormalige medewerker) –  Holland born9 mei 2018
Was all round great job but working abroad was not for me also the very different kind of people they had there was good to learn but they were not very keen to teach
Pluspunten
Good money
Minpunten
Long hours
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Coördinator (huidige medewerker) –  Born29 januari 2018
Mensen zijn nummers word totaal geen rekening gehouden met geestelijke en of lichamelijke gezondheid zo lang er ma auto's van de band rollen is t goed
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg possitief
Stage Financieel administratief medewerker MBO 3 (voormalige medewerker) –  Born15 januari 2018
Met iedereen op de finance afdeling heb ik leerzame momenten gehad.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 20Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving met veel ervaren personeel
Monteur (voormalige medewerker) –  Echt12 december 2017
Bij een typische dag bij VDL gingen wij dingen monteren op de mini cooper daar heb ik ook veel geleerd over hoe het in elkaar zit. waarom ik daar gestopt ben is omdat het personeel mij eruit wilde werken en dat problemen veroorzaakte
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 11Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
productie medewerker (voormalige medewerker) –  Born6 december 2017
ik schrijf dit alleen omdat ik anders niet verder kan gaan
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 26Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie in een stressvolle omgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born6 december 2017
de werksfeer is met de dag verschillend,je werkt met bekwame mensen
Pluspunten
goede verloning
Minpunten
snel eten drinken en roken tijdens pauze
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiemedwerker
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born26 november 2017
Assembly line final 4

Ik vond het een mooi bedrijf maar wil een beetje zekerheid voor de toekomst
Pluspunten
Goed betaald
Minpunten
Weinig toekomst
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
redelijke goeie collega's
logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Born30 oktober 2017
redelijke goeie collega's, echter slechte management van VDL zelf
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was echt geen leuk werk maar wel goed betaald
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born20 oktober 2017
veel te lang door werken na elkaar en maar 10 minuten pauze lange dagen van 9 uur
Pluspunten
is makkelijk werk
Minpunten
veel te lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamwork bij Nedcar
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Born20 september 2017
- een duurzame werkdag

- Ik begreep het belang van punctualiteit, nauwkeurigheid en samenwerking

- Management en coördinatie zijn de sleutel tot het behalen van een goed resultaat

- De cultuur van werkketenwerk

- Vermijd fouten of vertraging omdat het de hele keten beïnvloedt

- Eenmaal gebruikt, wordt het werk makkelijker omdat het de routine is.
Pluspunten
Werkkleding en gratis parkeren
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief Bedrijf
Heftruckchauffeur/magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  apeldoorn17 september 2017
Een bedrijf dat vol in beweging is en vernieuwend.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 11Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teringbende bij VIM
CNC kanter (trumpf, safan/darley, amada, lvd) (voormalige medewerker) –  Helmond-West en Brandevoort VDL Industrial Modules11 september 2017
Geen echte leiderschap aanwezig, het gaat al lang niet meer om kwaliteit en kwantiteit. VDL INDUSTRIAL MODULES of wel de VIM is stervende.
Pluspunten
Zo goed als nihil
Minpunten
Grimmige werksfeer veroorzaakt door oude garde d.m.v. vriendjespolitiek
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij VDL Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 69 reviews
518
423
318
24
16

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over VDL Groep gesorteerd op locatie