VDL Groep Reviews

72 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 81 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gespecialiseerd en uniek
BBL leerling niveau 2 allround verspaner (voormalige medewerker) –  Hapert5 april 2019
Leuke werkplek en collega's, marktconform salaris.
Echte specialisten waar je mee samenwerkt en zijn erg goed in gereedschapmaken, weinig druk door eigen inzicht in planning aangezien ze voor een andere VDL de persen maken.
Fijne en leerzame werkplek.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Portierlijn
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born27 maart 2019
Allen collega’s waren goed. De rest geen menning over
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel mogelijkheden op mechatronisch gebied, weinig aandacht voor het personeel
Tester (voormalige medewerker) –  Eindhoven19 februari 2019
Er zijn veel mogelijkheden bij dit bedrijf op bijvoorbeeld het gebied van mechatronische assemblage en testen. Werkzaamheden zijn mogelijk in en buiten de clean room. VDL heeft enkele mooie toonaangevende technische projecten onder haar hoede zoals een aandeel in de grote ruimtetelescoop die wordt gebouwd.
Pluspunten
Mechatronisch bedrijf met veel mogelijkheden en mooie projecten
Minpunten
Weinig oog voor het personeel. Contractverlenging flexwerkers moet de flexwerker zelf aanvragen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet goed.
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Born12 februari 2019
Ik ben niet tevreden. Ik had het overeenkomst tot 31 december 2018, maar heb ik eerder de ontslag gekregen en ik heb de verlenging niet gekregen.
Pluspunten
Goede koordinator
Minpunten
Niet goed team
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good place to work
Mechanical Engineer, Mechanical Fitter (voormalige medewerker) –  Holland22 januari 2019
Great work. Good pay. Great work colleagues. Bad location. Management needs improvement.

From start of shift to finish, the job requirements are being able to be fast paced, good knowledge of mechanical engineering and mechanical systems.
Pluspunten
Work experience, freindly staff
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Allround Logistiekmedewerker (huidige medewerker) –  Born20 december 2018
te veel discriminatie op de werkvloer qua contract. er wordt hier niet gekeken naar hoe hard je werkt maar zo lang je bevriend bent met je leidinggevende, regelt hij voor jou meteen een vaste contract ook als je pas 6 maanden in dienst bent. maar de rest die eerder begonnen zijn en nooit te laat en nooit ziek en hardwerkende mensen worden altijd zo maar hun uitzend contract verlengd voor maar 6 maanden altijd en worden niet aangenomen via bedrijf zelf. ik werk hier al bijna anderhalf jaar en ik verwacht geen vast contract. onzeker. dat is mijn ervaring hier bij VDL Nedcar, laten we zo zeggen het is een familie bedrijf en vriendjes politiek systeem.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
VDL is een top team
Painter, kit afdeling (voormalige medewerker) –  Born10 december 2018
ik ben tevreden geweest met VDL.
een hele goede team work.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot bedrijf
Logistiek medewerker, Linerunner HBO (voormalige medewerker) –  Born25 november 2018
Helaas komt daar iedere gek aan t werk waardoor je veel verloop hebt
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Senior Buyer (voormalige medewerker) –  Born6 november 2018
Goede samenwerking met opdrachtgever BMW.
NedCar was in het verleden eigendom van Volvo daarna Volvo /Mitsubishi daarna Mitsubishi / Daimler daarna alleen Mitsubishi en tenslotte overgenomen door VDL.
De bedrijven vóór de overname van VDL zijn typische grote automobiel-bedrijven met een zeer professionele bedrijfsstructuur, VDL is in principe een klein familiebedrijf en dat er dan toch kwalitatief zeer goede producten "van de band" rollrn is een wereldprestatie.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Overgang Mitsubishi naar VDL was niet eenvoudig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Valt mee
productie medewerker (huidige medewerker) –  Born23 september 2018
Ditveen goede bedrijf , mbedrijfscultuur ook goed .
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born20 september 2018
was een leuke werkomgeving, en wekelijks uitbetaald.
Minpunten
veel uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatorisch een zooitje
Taakgroep Medewerker (huidige medewerker) –  Born13 september 2018
Ik werk er inmiddels bijna 8 maanden in een parttime functie. Organisatorisch is het er een zooitje. Ik heb meerdere malen verbetervoorstellen ingediend. Vragen die gesteld worden worden niet serieus genomen. Als je iets wilt moet je zelf er achteraan gaan, wordt weinig gedaan voor de medewerkers. Medewerkers zijn niet meer als een nummertje. Ondanks vele beloftes kortgeleden, worden werknemers nog steeds slecht behandeld. Productie staat op de 1ste plaats, maar hoe kun je meer produceren als je werknemers niet op een degelijke manier behandeld en hen meer voorziet van betere arbeidsomstandigheden.
Minpunten
Veel lopen, te weinig betaald naar arbeidsintensiteit
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele goeie bedrijf
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Nederland31 augustus 2018
Ik heb geen vertrouwen meer in het bedrijf je moet je problemen zelf oplossen voor hun is een productie auto meer waard als een mens
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een vreemde en eerder nare werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born17 juli 2018
Er was veel drugsgebruik en na 2 weken sta je de hele dag alleen maar als een zombie te werken (zonder drugs). Er was ook geen mogelijkheid om verder te komen het enige wat telde was de productie.
Pluspunten
uurloon hetzelfde voor iedereen met hetzelfde werk
Minpunten
lange werkdagen, drugsgebruik
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede en prettige werkomgeving
FAS medewerker (huidige medewerker) –  Born15 mei 2018
Diverse doorgroei-mogelijkheden.
Opleiding mogelijkheden.
Pluspunten
Goed salaris. Goede pensioen regeling
Minpunten
Lichamelijk zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interesting
Production Technician (voormalige medewerker) –  Holland born9 mei 2018
Was all round great job but working abroad was not for me also the very different kind of people they had there was good to learn but they were not very keen to teach
Pluspunten
Good money
Minpunten
Long hours
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Coördinator (huidige medewerker) –  Born29 januari 2018
Mensen zijn nummers word totaal geen rekening gehouden met geestelijke en of lichamelijke gezondheid zo lang er ma auto's van de band rollen is t goed
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg possitief
Stage Financieel administratief medewerker MBO 3 (voormalige medewerker) –  Born15 januari 2018
Met iedereen op de finance afdeling heb ik leerzame momenten gehad.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 20Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving met veel ervaren personeel
Monteur (voormalige medewerker) –  Echt12 december 2017
Bij een typische dag bij VDL gingen wij dingen monteren op de mini cooper daar heb ik ook veel geleerd over hoe het in elkaar zit. waarom ik daar gestopt ben is omdat het personeel mij eruit wilde werken en dat problemen veroorzaakte
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 11Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
productie medewerker (voormalige medewerker) –  Born6 december 2017
ik schrijf dit alleen omdat ik anders niet verder kan gaan
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 28Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij VDL Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 81 reviews
520
428
320
27
16

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over VDL Groep gesorteerd op locatie