VDL Groep Reviews

122 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 151 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en gezellige werkomgeving
Bevoorrader / Inkoper (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 december 2019
Super leer -en een fijn gezellig bedrijf . Prima opstap voor schoolverlaters!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relax
lasser met name speciaal laswerk (voormalige medewerker) –  Swalmen30 november 2019
Leuk en relax
aardige en leuke collega’s
fijne werktijden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun place
Car Manufacturers, Netherlands - Paint Correction Specialist (voormalige medewerker) –  Netherlands.27 november 2019
enjoyed working there, had lots to learn from the company, was a good place to work as I thought like it was home to myself very sad to leave as I felt so welcomed at V.D.L
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beter andere werkgever
Assemblagemedewerker (voormalige medewerker) –  Born24 november 2019
Een bedrijf dat mensen makkelijk dumpt. Leidinggevende vaak niet geschikt. Hebben geen ruggengraat, meten met meerdere maten. Zeker bij de flexwerkers. Sfeer zou beter worden als andere leidinggevenden aan roer komen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele nare ervaringen opgedaan
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Born16 november 2019
grote mond en geen respect. tot schelden toe.
er zijn ook leuke werknemers waarvan je wel respct van krijgt.
Pluspunten
veel vla en bonussen
Minpunten
de nare ervaringen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eentonig en stressvol
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born6 oktober 2019
Lopende band, gaat alleen om tempo, verder weinig mogelijkheden tot ontplooiing.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Born4 oktober 2019
goeie werk omgeving met uitstekend salaris en altijd op tijd betaald krijgen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Matrijswisselaar gecombineerd met ombouwen en sleutelen
Matrijswisselaar/TD/productie (huidige medewerker) –  Emmen23 september 2019
Uitmuntend bedrijf met plezier gewerkt alleen vol deed niet aan de competities
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met last van groeistuipen
Factory Engineer (voormalige medewerker) –  Eindhoven12 september 2019
Geen collega te vinden die je niet wil helpen. Maar door de snelle groei is de organisatie structuur een beetje achtergebleven en is het zoeken naar die man/vrouw die het antwoord heeft op jouw vraag.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig werken daar
Intern transport (voormalige medewerker) –  Almelo4 september 2019
Jammer dat ik er weer weg moest vanwege minder werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Dronten19 augustus 2019
Er is een rasistische werkomgeving en vriendjespolitiek , binnen een half jaar zijn er al 5a 6 uitzendkrachten ontslagen of weggestuurd . Vaste medewerkers voelen zich als goden en als die je niet mogen doen ze er alles aan om je weg te krijgen , dit heeft een vaste werknemer zelf verteld, de voormannetjes en de bedrijsleiders zijn niet goed te praten
Pluspunten
Weinig
Minpunten
Vriendjespolitiek, scheinheilig, weinig tot geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkvloer, niet zo een fijne bedrijfscultuur
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Helmond11 juli 2019
Prima baan om geld te verdienen maar ik zoek een baan die meer bij mijn interesses ligt.
Pluspunten
Gratis koffie, vrijdag middag vrij
Minpunten
Niet zo een fijne bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positief
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Swalmen8 juli 2019
Was leuk bedrijf,met veel doorgroeimogelijkheden. Veel geleerd van ervaren werknemers/collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun workplace full of good and bad people
Transport & Warehouse Operative (voormalige medewerker) –  Born, Limburg, Netherlands6 juli 2019
Full of different nationalities and very easy to make friends but also a lot of different cliques with certain nationalities so easy to feel excluded & promotion is near impossible unless you are well connected to company hierarchy or have a good set of knee pads and i recommend you learn Dutch.
Pluspunten
Good pay, easy work & generally friendly people.
Minpunten
Repetitive, a large inferiority complex of some staff
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
VDL nedcar ( logistiek )
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Born11 juni 2019
Typische dag op het werk kan zijn met hoge werk druk ligt aan de band hoe hard die loopt.
Moeilijkste van het werk is wanneer je route rijd, je moet ogen achter in je hoofd hebben want mensen aan de lijn zijn op dat gebied dom omdat ze onderwerk druk staan kijken ze niet voor ze oversteken dus je moet extra uitkijken of ze niet een sprint van de ene lijn naar de andere doen.
Het leukste van de baan voor mij waren de collega's.

Dit is puur Nedcar ik spreek niet over de andere VDL's
Pluspunten
Er is koffie voor 16 cent
Minpunten
Het management van boven op het grote kantoor.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werk omgeving en goede collega's
autospuiter (voormalige medewerker) –  Born11 juni 2019
was gode werk bij vdl ik ben nu op zoek naar werk maar nachtdienst omdat ik andre werk heb
Pluspunten
niks
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Born10 juni 2019
Zou dr graag terug gaan op de heftruck werken was ook goed te doen en betaalde ook nog eens goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi werk
robotoperator (voormalige medewerker) –  Gemeente Bladel4 juni 2019
fijn werk fijne collega's.
jammer dathet zo kort was
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ploegbaas
Productiearbeider (voormalige medewerker) –  Gemeente sittard-geleen27 mei 2019
Ben begonnen met plezier met een leuke rayonleider na half jaar is een nieuwe gekomen en kon ik niks meer goed doen terwijl ik alleen maar beter en beter werkte
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendjespolitiek
Magazijn (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 mei 2019
Je word er niet serieus genomen. Je moet je werk doen en meer niet. Ideeen en voorstellen worden van tafel geveegd. Er zijn een paar personen die de gehele dienst uitmaken. Roddels en achterklap.
Pluspunten
Ook wel leuke collega’s.
Minpunten
Roddels
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij VDL Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 151 reviews
536
451
339
212
113

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,3Bedrijfscultuur