VDL Groep

Foto's van VDL Groep

Van Instagram

Gisteren was het zover! 👍 De eerste VDL Citea SLFA-180 Electric is in gebruik genomen door vervoerder GVB Amsterdam. De komende periode zullen de andere elektrische VDL-bussen in de dienstregeling van Amsterdam worden opgenomen.
#krachtdoorsamenwerking 
#VDLGroep 
#aimingforzero
#movetogether 
#amsterdam
Wat een mooie foto van onze collega's bij VDL AEC Maritime! ☀ Gemaakt op een vaartuig van een van onze klanten. ⚓ Bij VDL AEC Maritime  leveren we geavanceerde scrubbersystemen. Wij bieden nu complete en op maat gemaakte scrubbersystemen voor de scheepvaart. Het bedrijf beschikt over een eigen productiefabriek bij VDL KTI in BelgiĂ«. 
#vdlgroep #krachtdoorsamenwerking
#vdlaecmaritime #werkenbijvdl
#eindhoven #thenetherlands #maritime #scrubbingmadesimple #shipsandshipping #strength #through #cooperation #sox #scrubber #vessel #ship #shipping #follow #staysafe
Als management trainee is Tim Meeles van alle markten thuis. “Het is fantastisch om de kans te krijgen om zoveel facetten van het bedrijf te zien, zo kun je echt ontdekken welke facetten en functies je leuk vindt. Er zijn legio mogelijkheden in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast leer ik zoveel over het bedrijf en bijbehorende technieken, de verschillende functies en processen. Je kunt je echt in een project storten.’’ Wil je het hele verhaal van Tim lezen? Bekijk de link in onze bio! 
#werkenbijvdl
#vdlgroep
#krachtdoorsamenwerking
#innovatie
#doorgroeien
Terwijl de zomer steeds dichterbij komt is het in Noord-Europa midden winter ❄
In februari zijn onze bussen onder de meest extreme omstandigheden getest in ScandinaviĂ«. Deze testen helpen onze bussen te verbeteren🎉 
#movetogether 
#vdlbusencoach 
#vdlbuscoach 
#krachtdoorsamenwerking 
#vdlgroep
#werkenbijvdl
Vandaag bezoekt Sigrid Kaag, minister van Buitenlandse Handel, samen met Joost van den Akker, gedeputeerde van de provincie Limburg, VDL Nedcar. Na een presentatie over VDL Groep van Willem van der Leegte maakten ze samen een rondje door de fabriek. "Een inspirerend bezoek, trots op deze kennis, kunde en innovatie", aldus minister Kaag.
Innovatie zit bij ons in de genen, of het nu gaat om onze elektrische bussen, het onderstel van de grootste telescoop ter wereld, de dopper, onderdelen voor de automotive industrie of grote en kleine complexe lassamenstellingen. Met ons internationaal industrieel familiebedrijf met 104 bedrijven, verspreid over 20 landen en met ongeveer 17.000 medewerkers werken wij elke dag aan de wereld van morgen. Meer weten of alle ontwikkelingen binnen VDL? Volg ons kanaal en blijf op de hoogte! ⚡
#VDLGroep
#krachtdoorsamenwerking
#werkenbijvdl
#innovatie
Wij wensen alle carnavalsvierders veel plezier! 🎉🎉
Dit jaar nemen we weer deel aan ESEF 2020. Je bent van harte welkom op de stand van VDL Groep in de Jaarbeurs Utrecht op 17 t/m 20 maart. Kom je een rondje rijden op de razendsnelle e-bike van Trefecta Mobility of een kijkje nemen naar onze nieuwste innovaties op het gebied van o.a. elektrificatie, healthcare of hightech?

Graag zien we je op onze stand 03.C070.

Van mensen

Foto's 1 - 1 van 1