VDL Groep

Corporate film VDL Groep

VDL biedt jou

Word onderdeel van de VDL-familie!

Lees op onze website (www.werkenbijvdl.nl) wat VDL jou te bieden heeft:
* complexe technische uitdagingen
* afwisseling in projecten
* vele doorgroeimogelijkheden
* leuke collega's

Leuke activiteiten

Natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. Maar het zijn vooral de mensen en de onderlinge sfeer die VDL een leuk bedrijf maken om te werken. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar jij als collega van VDL aan kunt deelnemen, zoals het jaarlijkse personeelsfeest, voetbaltoernooi en motorweekend.

Over VDL Groep

VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto's. In totaal maken 104 werkmaatschappijen verspreid over 20 landen en met ongeveer 17.000 medewerkers deel uit van dit familiebedrijf.

  • Brainport partners doneren bijzondere PSV-shirts aan ziekenhuizen

In het shirt 👕 van je voetbalheld ⚽ geopereerd worden. Dat maakt de operatie niet minder eng of zwaar, maar geeft kinderen wel net dat kleine extra steuntje in de rug. ❤️ Met een kleine aanpassing kunnen voetbalshirts, die de Brainport Eindhoven partners @asmlcompany, @hightechcampus, @jumbo, @philipsbenelux en VDL Groep door het vroegtijdig beëindigen van het voetbalseizoen niet meer zullen gebruiken, worden aangepast naar ziekenhuishemden. De kinderafdelingen van @maximamedischcentrum, @annaziekenhuis, @catharina.ziekenhuis en Helmond Elkerliek Ziekenhuis 🏨 kregen deze unieke operatieshirts.

Lees er alles over via de link in onze bio.
  • Het Ministerie van Defensie heeft voor de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) een opdracht gegund aan Volvo Trucks Nederland. VDL Defence Technologies heeft hier samen met Gemco Mobile Safety aan meegewerkt door een serie van 2 trucks en 3 speciaal ingerichte containers te leveren die ingezet kunnen worden bij het ruimen van explosieven waarbij chemische, biologische of nucleaire besmettingen verwacht of geconstateerd zijn. Deze voertuigen en containers vormen een gezamenlijke inzet waarbij 24/7 beschikbaarheid vereist is en intensief samengewerkt wordt met hulpverleners zoals veiligheidsregio’s, GGD’s, politie en brandweer.
.
Meer weten? Lees het gehele artikel in de link in onze bio!
#vdlgroep
#krachtdoorsamenwerking
#werkenbijvdl
#innovatie
#defence
#mobility
#defensie
  • Minister Cora van Nieuwenhuizen (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) bracht vandaag een bliksembezoek aan VDL Nedcar. ''Mooi om te zien hoe veerkrachtig VDL is tijdens de coronacrisis.'' Bedankt voor uw komst! Uiteraard hebben we de tijdens het bezoek de richtlijnen van het @rivmnl acht genomen.
#vdlgroep
#krachtdoorsamenwerking
#born
#automotive
#mobility
#coravannieuwenhuizen
  • Met 104 verschillende VDL-bedrijven bieden wij carrièrekansen in elke technologische richting. Niet alleen binnen de verschillende bedrijven zijn er vele doorgroeimogelijkheden, ook tussen de verschillende VDL-bedrijven liggen alle wegen open. Management trainee Niek van Hoek en project manager Wilfired van Kessel vertellen hun verhaal. ''Hier kun je alle kanten op, ook voor stages en afstudeerprojecten: van ultra hightech tot de dynamiek van automotive.'' Meer weten over hun ervaringen bij VDL? Bekijk de link in onze bio! 
#werkenbijvdl
#vdlgroep
#doorgroeien
#innovatie
#VDLETG
#eindhoven
#krachtdoorsamenwerking
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Hoevenweg 1
5652AW Eindhoven
Omzet
5 tot 10 miljard (EUR)
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
VDL Groep op Instagram
www.vdlgroep.com
VDL Groep website

Twitter

Facebook