Vanderlande Industries
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vanderlande Industries Carrières en werk

Over ons
Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. De onderneming is tevens een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra.

Wereldwijd worden er op luchthavens per jaar maar liefst 3,7 miljard stuks bagage via Vanderlande systemen afgehandeld,
 – meer... oftewel 10,1 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 600 verschillende luchthavens actief en op 13 van de top-20 in de wereld. Daarnaast sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan 39 miljoen pakketten per dag voor verschillende klanten waaronder de meest toonaangevende sorteercentra voor pakketdiensten. Bovendien vertrouwen veel van de grootste wereldwijde e-commerce spelers en distributiebedrijven op de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande.

Vanderlande is opgericht in 1949 en telt meer dan 5.500 werknemers op diverse locaties op alle continenten. Met een stijgende omzet van inmiddels 1,4 miljard euro heeft de onderneming in de afgelopen zeven decennia wereldwijd een reputatie opgebouwd als zeer betrouwbare partner voor efficiënte logistieke procesautomatisering.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Vanderlande Industries te werken?

3,5
Werk-privébalans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,0
Management
3,3
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Vanderlande Industries?

70%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 40 reviews