Van Wijnen Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
bouwhulpje (voormalige medewerker) –  Dordrecht - rotterdam25 september 2018
ik heb het heel gezellige gehad
ze hebben van alles geleerd zelf dingen wat ik niet mog doen heb ik wel geleerd via kijken en daar ben ik blij mee
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Abnormale werkdruk en niemand trapt op de rem
Commercieel medewerker (voormalige medewerker) –  Gorredijk19 januari 2018
Met de aantrekkende economie profiteren ook de bouwbedrijven volop. Bij Van Wijnen zijn veel kansen maar het lean werken zorgt ervoor dat alles wordt aangepakt, niets kan blijven liggen. Dit brengt een zeer hoge werkdruk met zich mee en dit valt nauwelijks af te remmen. De collega's zijn stuk voor stuk bijzonder prettig alleen het management rent te ver voor de troepen uit en wie niet aanhaakt of aan de verwachtingen voldoet wordt eenvoudig ingeruild voor nieuwe recruten.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
zeer hoge werkdruk, hard management en gebrekkig personeelsbeleid.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bloeiend bedrijf
Timmerman (huidige medewerker) –  Putten5 september 2017
Bloeiend bedrijf met veel mogelijkheden.
Grote doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke baan
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Dordrecht16 februari 2017
ik had het daar erg goed naar mijn zin

Veel verschillende taken en werkzaamheden, dat maakte de baan erg leuk!
Pluspunten
collega's en de werkzaamheden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Timmerman
Timmerman (voormalige medewerker) –  Dordrecht14 februari 2017
Heel de dag lekker bezig zijn met timmeren en omgang met collega's.
Ik heb heel veel geleerd over allround timmeren bij dit bedrijf en heb er altijd met veel plezier gewerkt.
Directie stond altijd voor je klaar je was geen nummer bij dit bedrijf het voelde als een soort familie.
Ik heb altijd super collega's gehad en heb veel van ze geleerd en ook andersom. Het leukste vond ik dat je vanaf de fundering tot en met het opleveren van woningen/gebouwen mee draaide als allround timmerman.
Pluspunten
Salaris, werkomgeving, collega's
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te kort gewerkt om te kunnen oordelen
mederwerkster visfabriek (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 januari 2017
te kort voor gewerkt om te kunnen oordelen maar geen goede sfeer in het bedrijf
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega
Uitvoerder bouw (voormalige medewerker) –  Sittard7 april 2016
als uitvoerder je gewaardeerd voelen.
vanuit de directie ruggensteun.
perfecte evaluatie achteraf.
Pluspunten
prettig werken
Minpunten
niet ontdekt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed functionerend bedrijf
Administrateur O&B (voormalige medewerker) –  Gorredijk, FR1 juli 2015
Leuke collega's die het werk aangenaam maken.
Meer variatie in de werkzaamheden zou het werk nog leuker maken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het bedrijf draagt bij aan totstandkoming van bouwprojecten met uiteenlopende werkzaamheden
Timmerman 1 (huidige medewerker) –  Rosmalen, NB19 juni 2015
Gedurende mijn loopbaan bij van wijnen heb ik veel geleerd en heb ik de volgende werkzaamheden uitgevoerd als Allround Timmerman:


*Kleinschalige nieuwbouw
*werkzaamheden voor woningcorporaties
* particuliere opdrachtgevers
* scholen
* planmatig/seriematig onderhoud,
* retail
* renovatie

Er is geen 9 tot 5 mentaliteit en er wordt hard gewerkt om doelstellingen te behalen voor de opdrachtgevers.

Het mooiste van de baan is dat je als allround timmerman al je kwaliteiten in kunt en mag zetten.
Op verschillende locaties in heel Nederland met veel verschillende collega's.

De directie houdt zich aan de gemaakte afspraken.
Pluspunten
het bedrijf heeft mogelijkheden om verschillende werkzaamheden uit te voeren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te groot bedrijf met te veel schijven maar leuke collegas
timmerman , voorman , uitvoerder (voormalige medewerker) –  Oss, NB7 oktober 2014
veel geleerd maar uiteindelijk toch maar een nr omdat het te groot is
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
te veel leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van Wijnen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 11 reviews
53
45
31
21
11

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Van Wijnen gesorteerd op locatie