Van Wijnen
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over Van Wijnen

In 1907 begonnen wij met timmerwerk, daarna doorgegroeid tot bouwers en inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf dat meer is dan dat. We helpen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. We ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden.

Dat doen we lokaal vanuit 24 locaties in Nederland, duurzaam
 – meer...

Hoe wij werken

Van Wijnen is een onderneming van ondernemers. We spelen graag flexibel in op kansen in de markt, maar willen bovenal snel kunnen reageren op vragen van klanten. Flexibiliteit, korte lijnen, netwerk en kennis hebben van de lokale en regionale markt zijn daarbij onmisbaar. Daarom vindt u Van Wijnen niet alleen van Groningen tot aan Sittard, ook onze organisatiestructuur faciliteert deze manier van werken.

Onze 24 vestigingen zijn zelfstandige ondernemingen. Hier kunt u in principe terecht met elke huisvestingsvraag. Waar we denken dat u beter af bent met een bepaalde expertise, dan is deze snel ingeschakeld vanuit een andere Van Wijnen. Dat is het voordeel van een grote netwerkorganisatie. Zo ontwikkelen en innoveren wij gezamenlijk om u vandaag en in de toekomst adequaat van dienst te kunnen zijn. Onze netwerkorganisatie versterken en verbinden we via onze vijf regio’s en een centrale locatie in Baarn.


Een oprechte en open samenwerking met elkaar, onze opdrachtgevers en partners kenmerkt onze manier van werken. We doen dit door kennis en passie te delen, door open te staan voor andere denkers en dichtbij onszelf én bij onze klanten te blijven.

Van Wijnen iets voor jou?

Ben jij benieuwd of het wat voor jou is om te komen werken bij Van Wijnen?

Partners in Vastgoedbeheer

Van een losse deurklink, een verstopte goot, waterschade tot een scheur in de gevel; wij lossen het op voor een groot deel van de ruim 700 Verenigingen van Eigenaren die in beheer zijn bij de Alliantie VvE Diensten. We verzorgen het dagelijks onderhoud 24/7 van de door de eigenaren doorgegeven reparatieverzoeken.