Van Gelder
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Van Gelder Carrières en werk

Over ons
Van Gelder is een aannemer die, met ruim 1000 werknemers, boven- en ondergrondse infrastructuur realiseert. We zijn actief in heel Nederland en ook daarbuiten. Onze missie is om projecten te realiseren door gedrevenheid en toewijding, op basis van betrouwbaarheid en wederzijdse waardering.

Bij van Gelder werken vakmensen voornamelijk in vaste teams,
 – meer... met korte lijnen, die constant meedenken met de opdrachtgever. De werknemers blijven Van Gelder trouw, omdat ze de ruimte krijgen te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf.

Bij Van Gelder werk je bij één van de meest veelzijdige infrabouwers van Nederland. Van Gelder is een familiebedrijf dat het hart voor zijn medewerkers en opdrachtgevers op de juiste plek heeft.


Wij zijn altijd op zoek naar vakbekwame en gemotiveerde collega's. Voor de projecten, voor onze stafafdelingen en op onze werklocaties. Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of al over de nodige ervaring beschikt, je kunt bij ons terecht. Van Gelder is een stabiele werkgever, met al jaren een gezonde autonome groei en winstgevendheid. In die zin bieden wij een solide basis voor de start en/of de uitbouw van jouw loopbaan.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Van Gelder te werken?

3,5
Werk-privébalans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,0
Management
3,3
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Van Gelder?

1,0
Bedrijf waar de bedrijfsleider van Telecom zijn straatje schoon veegt.
Geschreven door Projectmedewerker (voormalige medewerker) van Hattem op 30 april 2019
Er worden problemen in een vroege stadium aangegeven waar de leiding er niets mee doet, totdat er echt iets mis gaat. Als er problemen zijn en je blijft deze oplossen worden deze niet erkent als een probleem. Slipt er iets tussen door waar je geen invloed op hebt, dan heb je de poppen aan het dansen. De leiding ontkent dan ook alles en maakt jou verantwoordelijk - meer...
Pluspunten
Fijne collega’s die hulpvaardig zijn. Een fijne werksfeer die dan zelf moet creëren.
Minpunten
Lange werkdagen. Beloften worden gedaan, maar worden niet nagekomen. Werken onder hoge druk en zonder goede voorbereiding.
Bekijk Van Gelder reviews over management