Van der Valk Reviews

169 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 184 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk, slechte start
Medewerker (voormalige medewerker) –  Almelo18 september 2019
er was geen inwerkperiode. ik kreeg de werkkleding en toen naar mijn plaats gebracht. 'success d'r mee.'

het werk zelf is niet slecht. het is jammer dat alles zo slecht geregeld is.
het personeel is gezellig maar omdat ik alles moest vragen voelde ik me niet een van de groep.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en gezellig.
Leerling (voormalige medewerker) –  Enschede8 september 2019
Het team is leuk, je kan er veel leren. Helaas wordt er te snel geoordeeld en zit je snel vast aan een functie
Pluspunten
Leerzaam, goed op je CV, werken met goede koks
Minpunten
Lange dagen, weinig afwisseling
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chaggerijnige mensen.
Gastheer (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn26 juni 2019
veel mensen waren erg streng en chagrijnig.
dit gaf veel stres op de werkvloer.
Pluspunten
Lekker eten
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groups and Events
Senior groups and events (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 juni 2019
De vacature was veelbelovend de uitvoering zwaar minder. Na een zeer slechte en armzalige inwerkperiode werd ik vrij snel aan mijn lot overgelaten. ik moest maar vragen en als ik dat dan deed werd ik 9 van de 10 keer afgeblaft waarom ik dat nog niet wist of van kastje naar de muur gestuurd. De directie is kil en afstandelijk, een begroeting kon er nooit vanaf, en dat moest een voorbeeldfunctie binnen hospitaliteit zijn? Er is nauwelijks training, visie of ontwikkeling. Ik heb met verbazing gekeken hoe het ‘management’ met de mensen om ging. komende uit het bedrijfsleven is dit toch echt niet meer van deze tijd. Het zijn ook geen bekwame managers maar vriendjes of relaties van.. die op die plek zijn gezet zonder management skills. hoewel de functie inhoudelijk geweldig was zag ik in een paar maanden tijd 6 mensen binnen mijn team vertrekken inclusief een manager die letterlijk haar haren van de stress verloor. En voor wat? Een horecaloontje.? Helaas zijn de vooroordelen over deze werkgever nog altijd waar.
Pluspunten
Inhoudelijk leuke baan
Minpunten
Slecht management, angstcultuur
Was deze review waardevol?Ja 15NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dagelijks werk je in een leuk team waar iedereen zijn taak weet
Banquetingmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 juni 2019
Bijzondere leuke tijd meegemaakt. Dagelijks hard werken maar dit doe je met zn allen. Altijd weer een feestje als de gasten met een goed gevoel weggingen
Pluspunten
Wekelijks zelf bepalen van je werkrooster
Minpunten
dagen dat je werkt zijn lang
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ooit een gerespecteerde bedrijf nu nog een schijntje van wat het ooit was
Medewerker (voormalige medewerker) –  De Bilt11 mei 2019
Je werkt met een "chef" wiens passie voor de keuken allang vergaan is.

Als goedkope werkkracht word je ingezet om ondankbare klusjes uit te voeren wat overigens niet in je taakomschrijving valt.

Wanneer je als kok achter de frituurpan staat wordt je 9 van de 10 afgeblaft..

Als je wilt leren koken raad ik je aan een ander bedrijf te zoeken.

Ik raad je aan om via Van Gilde te werken als je hier aan de slag gaat. Succes!
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Eten moet je betalen (vaste prijs)
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slopend
Bediening Horeca (huidige medewerker) –  Utrecht25 april 2019
Je wordt uitgebuit, onaardige chefs die alleen maar commanderen. Geen werkplek voor mij. Ik wil graag hard werken maar wel met respect behandeld worden.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Onaardige chefs
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werkmogelijkheden
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Vianen16 april 2019
Dit werk is heel formeel en er moet goed voldaan worden aan de eisen qua uiterlijk en kleding.
Minpunten
Weinig tot geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Nuland11 april 2019
goed leerzaam bedrijf geld speelt een grote rol in dit bedrijf waardoor verschillende wegen blokkerd worden
Pluspunten
altijd werk
Minpunten
weinig geld
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkplek waar hard gewerkt wordt.
Medewerker bediening (huidige medewerker) –  Spier29 maart 2019
De klant is koning en daarvoor moet je soms een stapje harder zetten. Wel is er ook tijd voor gezellig onder elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
van der valk purmerend
Bedieningsmedewerker (huidige medewerker) –  Purmerend28 maart 2019
leuk team, leuk gebouw, salaris optijd. je kan hier veel leren binnen het hotel leven.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik vond het niks
Bediening (voormalige medewerker) –  Vianen4 maart 2019
de mesnen zijn gezellig alleen het bedrijft zelf is een zooitje barren waar jaren lang niet is schoon gemaakt de staff die mensen laten huilen en te veel overwerk en . je werkt van 16.00 tot 5.00 sochteds
Pluspunten
gratis bier na werk
Minpunten
de samenwerking
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werkgever, geen uitdaging in werk
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Goes28 februari 2019
Iedere dag verschillend maar toch eentonig werk. Wel fijne collega's
Pluspunten
Goeie communicatie
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
medewerker
Medewerker bediening (huidige medewerker) –  Hoorn3 februari 2019
Super gezellig team om in te werken, bij van der Valk Hoorn
Managers staan altijd voor je klaar. Ze proberen je echt wat te leren
Alles is bespreekbaar betreft rooster, iedereen werkt even hard mee.
Pluspunten
goed management, en heel gezellig
Minpunten
kluisjes zijn er te weinig
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Communication and building network
KITCHEN ASSISTANT (voormalige medewerker) –  Arnhem3 februari 2019
I enjoyed working in Van Der Valk especially because I met a lot of new people. The only bad part was the timing. Sometimes you finish really late at night,.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lavoro in cucina con affiancamento da parte del personale
Ho lavorato nello staff (voormalige medewerker) –  Gemeente Maastricht18 januari 2019
Lavoro in cucina - Aiuto cuoco. Inizialmente risulta difficile seguire i ritmi degli chef. Una volta imparati ruoli e compiti ci si riesce ad integrare bene nel sistema cucina.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier gewerkt bij van der valk en ontwikkeld
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Almere12 januari 2019
Goede arbeidsvoorwaarden, leuk jong team. Alleen maar positief behalve dat dat er veel doorgroei mogelijkheden zijn. Dat was de enigste reden waarom ik weg ben gegaan bij Van der Valk.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, hardwerken en naar je zin hebben.
Animatiemedewerkster (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn5 januari 2019
Ik werk nu een jaar bij Afivouna en heb het nogsteedds heel erg naar me zin.
Pluspunten
Word heel goed en fijn met je om gegaan en het team en chefs zijn geweldig
Minpunten
Je werkt lang
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk sfeer
Bediening (voormalige medewerker) –  Arnhem28 december 2018
Werken bij van der valk is super leuk
Je leert er veel en ze laten je niet alleen bedienen maar ook dat je de drankjes klaarzet en dat je de tafels goed in orde maakt. Ze zijn gewoon top! Zou het zo weer doen.
Pluspunten
Werken in een gezellig omgeving
Minpunten
Dat er studenten worden ingezet die er nog niks van afweten
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hotel is in alle opzichten toe aan vernieuwing
Manager (voormalige medewerker) –  Hilversum26 december 2018
De hoteldirectie is van de oude generatie en hecht weinig waarde kwaliteit en zijn personeel. Als er onder aan de streep maar winst gemaakt wordt. Er wordt geregeld geschreeuwd en zelfs gescholden tegen het personeel. Tijdens ziekte of zwangerschap wordt je gewoon uit je functie gezet en krijgt iemand anders promotie. Niet om trots op te zijn!
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van der Valk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 184 reviews
522
473
347
220
122

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,3Bedrijfscultuur