Van der Valk Reviews

179 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 197 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet doen
Luiklopers (voormalige medewerker) –  Almere25 november 2019
Niet doen! Eerste dag al gepusht worden vanwege te weinig personeel. Polsen deden pijn door het tillen van de zware borden en kon het niet meer aan uiteindelijk ook aangegeven en kreeg ik de opdracht om iets anders te doen. Tegelijkertijd werd ik toch steeds geroepen om te helpen. Nu het probleem dat ik niet uitbetaald kan worden omdat zij mijn gegevens niet hebben. Terwijl ik alles netjes heb ingevuld.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht leidinggrvende ronald posada
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Ridderkerk13 november 2019
Vooral locatie ridderkerk slecht daar vooral de leidinggevende.liegen en bedriegen kom niks na
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk er met heel veel plezier
Kamerdame (huidige medewerker) –  Assen4 november 2019
Ik werk er met heel veel plezier en heb hele fijne collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gestructureerd te werk gaan
Afwasser/keukenhulp (voormalige medewerker) –  Apeldoorn24 oktober 2019
Samen werking is altijd goed.
Werkzaamheden zijn soms lastiger dan jij zelf denkt.
*Salaris komt soms te laat binnen*
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken geen respect
Afwasser/keukenhulp (voormalige medewerker) –  Drenthe18 oktober 2019
Ik heb een nare ervaring bij van der Valk hard werken overuren worden niet uitbetaald de bediening is respectloos, het eten wordt met tegenzin gemaakt. De werksfeer is onprettig en vies. Geen tijd voor pauze. Je werkt daar in een fabriek. En over de ongewenste intimidatie maar te zwijgen.
Pluspunten
Goedkoop eten
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Bediening (voormalige medewerker) –  Wovega18 oktober 2019
Ik heb daar een aantal maanden gewerkt en heb heg er erg naar me zin gehad veel geleerd
Pluspunten
Leuke mensen
Minpunten
Zwaar werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een typische dag op werk
Bediening (huidige medewerker) –  Houten15 oktober 2019
Ik kom binnen via de achterdeur en zeg vriendelijk hoi tegen al mijn collega’s. Zodra we hebben ingeklokt begint de dag.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb mij goed kunnen ontwikkelen in van der valk buiten school tijden
Kok assistent (voormalige medewerker) –  Ridderkerk23 september 2019
Ik heb mij goed kunnen ontwikkelen in van der valk buiten school tijden
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Barista bar een leuke werkplek, maar het beleid en omgaan met personeel ronduit slecht
barista medewerker chiccio bar (voormalige medewerker) –  HOORN NH21 september 2019
Met mijn passie voor de koffie was de barista bar een leuke werkplek.
Helaas waren de zaken hier alleen niet altijd even goed voor elkaar en daar had ik een kritische blik op.
In onze kantine was het altijd een geklaag over alles wat er mis ging bij van de Valk op de werkvloer.
Daarom ben ik degene geweest die het initiatief heeft genomen een OR te starten. HR deed blijken dat de directie er open voor stond.
Enthousiaste collega's gevonden en de vakbond erbij ingeschakeld.
En wat gebeurt er, 1 dag voor mijn contracts verlening krijg ik om half 5 te horen dat mijn contract niet zal worden verlengd.
En waarom??? Gastvriendelijkheid stond bij mij hoog in het vaandel, was de enige barista,altijd 200% inzet, flexibel, dacht mee met het bedrijf ter verbetering van de kwaliteit.
Maar nee, de reden, ik had een te kritische blik en deelde deze te veel.
Maar beste meneer van der Valk. Hoe kan het dat een aantal medewerkers mij voor zijn gegaan met het opzetten van een OR en deze toevallig niet meer werkzaam zijn in het bedrijf. En hoe kan het dat geen enkele van der Valk in Nederland een OR heeft.

Van der Valk wil graag de touwtjes in handen houden. Van bovenaf wordt bepaalt hoe er wordt gewerkt en daarbij duld men geen inbreng van de medewerkers. Het mee denken van je medewerkers met je bedrijf kan ook juist een goede ontwikkeling zijn.
Dan pas laat je zien dat je de medewerkers waardeerd!!!
En niet met het uitdelen van een plastic zonnebrilletje om de medewerkers te bedanken voor hun inzet.

Denk dus goed na voor je hier gaat werken.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk, slechte start
Medewerker (voormalige medewerker) –  Almelo18 september 2019
er was geen inwerkperiode. ik kreeg de werkkleding en toen naar mijn plaats gebracht. 'success d'r mee.'

het werk zelf is niet slecht. het is jammer dat alles zo slecht geregeld is.
het personeel is gezellig maar omdat ik alles moest vragen voelde ik me niet een van de groep.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en gezellig.
Leerling (voormalige medewerker) –  Enschede8 september 2019
Het team is leuk, je kan er veel leren. Helaas wordt er te snel geoordeeld en zit je snel vast aan een functie
Pluspunten
Leerzaam, goed op je CV, werken met goede koks
Minpunten
Lange dagen, weinig afwisseling
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan waar je veel nieuwe mensen leert kennen.
MEDEWERKER TECHNISCHSE DIENST (huidige medewerker) –  Leusden15 augustus 2019
Het doornemen van de dag. Tickets bekijken, beoordelen en zodoende prioriteiten stellen.

Wat ik geleerd heb is veel geld te besparen.

Familiebedrijf.

Weinig vrije dagen.

Het leukste van mijn baan is dat je veel mensen leert kennen.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Weinig vrije dagen (horeca cao)
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chaggerijnige mensen.
Gastheer (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn26 juni 2019
veel mensen waren erg streng en chagrijnig.
dit gaf veel stres op de werkvloer.
Pluspunten
Lekker eten
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groups and Events
Senior groups and events (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 juni 2019
De vacature was veelbelovend de uitvoering zwaar minder. Na een zeer slechte en armzalige inwerkperiode werd ik vrij snel aan mijn lot overgelaten. ik moest maar vragen en als ik dat dan deed werd ik 9 van de 10 keer afgeblaft waarom ik dat nog niet wist of van kastje naar de muur gestuurd. De directie is kil en afstandelijk, een begroeting kon er nooit vanaf, en dat moest een voorbeeldfunctie binnen hospitaliteit zijn? Er is nauwelijks training, visie of ontwikkeling. Ik heb met verbazing gekeken hoe het ‘management’ met de mensen om ging. komende uit het bedrijfsleven is dit toch echt niet meer van deze tijd. Het zijn ook geen bekwame managers maar vriendjes of relaties van.. die op die plek zijn gezet zonder management skills. hoewel de functie inhoudelijk geweldig was zag ik in een paar maanden tijd 6 mensen binnen mijn team vertrekken inclusief een manager die letterlijk haar haren van de stress verloor. En voor wat? Een horecaloontje.? Helaas zijn de vooroordelen over deze werkgever nog altijd waar.
Pluspunten
Inhoudelijk leuke baan
Minpunten
Slecht management, angstcultuur
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dagelijks werk je in een leuk team waar iedereen zijn taak weet
Banquetingmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 juni 2019
Bijzondere leuke tijd meegemaakt. Dagelijks hard werken maar dit doe je met zn allen. Altijd weer een feestje als de gasten met een goed gevoel weggingen
Pluspunten
Wekelijks zelf bepalen van je werkrooster
Minpunten
dagen dat je werkt zijn lang
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ooit een gerespecteerde bedrijf nu nog een schijntje van wat het ooit was
Medewerker (voormalige medewerker) –  De Bilt11 mei 2019
Je werkt met een "chef" wiens passie voor de keuken allang vergaan is.

Als goedkope werkkracht word je ingezet om ondankbare klusjes uit te voeren wat overigens niet in je taakomschrijving valt.

Wanneer je als kok achter de frituurpan staat wordt je 9 van de 10 afgeblaft..

Als je wilt leren koken raad ik je aan een ander bedrijf te zoeken.

Ik raad je aan om via Van Gilde te werken als je hier aan de slag gaat. Succes!
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Eten moet je betalen (vaste prijs)
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slopend
Bediening Horeca (huidige medewerker) –  Utrecht25 april 2019
Je wordt uitgebuit, onaardige chefs die alleen maar commanderen. Geen werkplek voor mij. Ik wil graag hard werken maar wel met respect behandeld worden.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Onaardige chefs
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werkmogelijkheden
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Vianen16 april 2019
Dit werk is heel formeel en er moet goed voldaan worden aan de eisen qua uiterlijk en kleding.
Minpunten
Weinig tot geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Nuland11 april 2019
goed leerzaam bedrijf geld speelt een grote rol in dit bedrijf waardoor verschillende wegen blokkerd worden
Pluspunten
altijd werk
Minpunten
weinig geld
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkplek waar hard gewerkt wordt.
Medewerker bediening (huidige medewerker) –  Spier29 maart 2019
De klant is koning en daarvoor moet je soms een stapje harder zetten. Wel is er ook tijd voor gezellig onder elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van der Valk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 197 reviews
528
475
348
220
126

Waarderingen per categorie

3,1Werk-privébalans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,3Bedrijfscultuur