Van der Valk Reviews

116 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 130 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's maken het werk leuk
Keukenmedewerker (huidige medewerker) –  Dordrecht16 april 2018
Werk bij love cooking van der valk. De sfeer onder de collega's is gezellig en actief. Helaas is het loon laag en het management geeft niet het gevoel dat de werknemers gewaardeerd worden.
Pluspunten
Leuke collega's, afwisselend werk
Minpunten
Laag loon, niet gewaardeerd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leuk personeel, maar slechte compensatie, geen doorgroeimogelijkheden en bedrijfscultuur heel slecht
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Hoorn25 februari 2018
Pluspunten:
Personeel is altijd gezellig en leuk met elkaar.
Elke maand een personeelsborrel
Fooi wordt eerlijk verdeeld.
Management vriendelijk, werkt en denkt mee.

Minpunten:
- Geen reiskostenvergoeding en veel te veel betalen voor klein bordje personeelseten.
- Bijna geen doorgroeimogelijkheden.
- Personeel moet in 1 dag ingewerkt worden.
- Kleine kantine en kleedkamers.
- Veel te veel werkdruk, doordat er teveel bezuinigt wordt op personeel. Ook tijdens schoolvakanties wordt er geen goede forecast gedaan en dus altijd te weinig personeel.
- Geen introductietraining voor medewerkers. Hierdoor weet je niet waar je werkt en krijg je geen band met het hotel.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel lol met je collega's
Barhostes (voormalige medewerker) –  Veenendaal19 februari 2018
Van barwerkzaamheden tot aan bediening, je hebt veel variatie in je werkzaamheden.De sfeer is heel gezellig en er is genoeg ruimte om tussen het werken door sociaal te doen met je collega's.
Management is jong en erg meedenkend.
Helaas alleen de verdiensten die erg laag zitten. Daar tegenover staat wel dat je regelmatig fooi krijgt.
Pluspunten
Gratis diner
Minpunten
werken tot in de late uurtjes
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, en een mooie veilige werkomgeving.
Hulpkok (voormalige medewerker) –  Volendam24 januari 2018
ik werkte bij he van der valk 3 dagen per week van 3 tot 10 ongeveer.
ik werkte in de keuken en maakte meestal deserts, en voorgerechten. de werk druk lag erg hoog door dat het altijd erg druk was en dat is niet altijd makkelijk. maar gelukkig werkte ik samen met een lieve collega die uiteindelijk een goede vriendin is geworden.
ik heb bij het van der valk mijn niveau 1 diploma afgerond.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
geen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hardwerkend bedrijf met een fijne werksfeer
Restaurant Supervisor (voormalige medewerker) –  Nijmegen24 januari 2018
Een bedrijf waarin je gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je toe kan voegen. Genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen qua kennis. Helaas minder qua functie. Er staat een managementteam voor je klaar dat zelf ook hard mee wilt werken.
Hierdoor krijg je al snel respect voor je leidinggevenden.

Helaas ligt het verloop qua personeel hoog en is het lastig om op deze manier een sterk team op te bouwen. Daarnaast dragen de zaken zoals geen reiskostenvergoeding hier ook niet aan bij.

Al met al een fijne en goede werkgever maar is er nog genoeg ruimte voor ontwikkeling in dit nog jonge bedrijf.
Pluspunten
Veel ruimte voor kennis ontwikkeling
Minpunten
Geen eten- en reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid
Bediening (huidige medewerker) –  Vianen16 januari 2018
Van der Valk is een leuk bedrijf om voor te werken. Er is veel gezelligheid en de dagen zijn prima te doen.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
salaris verschilt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven16 januari 2018
me werk wat ik tot nu toe heb gedaan ia me goed bevallen alleen het was niet mijn passie helaas
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afzetters
Bediening (voormalige medewerker) –  Schiphol20 december 2017
Ik heb twee maanden bij Van der Valk mogen werken tijdens de kerstmaanden. Ontzettend hard gewerkt en meestal was het ook gezellig. Totdat ik het vreemd vond dat je een bepaald percentage van je fooien moest afstaan aan het management zodat zij ook fooien krijgen. Als je groepen had of gestrandde KLM passagiers die met een coupon afrekenen, kreeg je weinig fooi. Helaas moest ik ook over die omzet een percentage afstaan en daardoor was ik soms voor €20 netto een hele nacht lang aan het werk. Ik heb hier iets van gezegd en dit werd niet gewaardeerd. In mijn proeftijd moest ik vertrekken. Uiteindelijk ben ik blij met dit vertrek, maar het is eigenlijk te gek voor woorden dat je voor minder dan het minimumloon aan het werk bent als je alle kosten bij elkaar telt. Reiskosten worden niet vergoed, je betaald geld voor het eten en je bent verplicht om daar te eten en dan nog het fooien verhaal.
Was deze review waardevol?Ja 36NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Kok in opleiding (voormalige medewerker) –  Wieringerwerf15 december 2017
Het klaar maken en voorbereiden,bereiden van de bestellingen
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hangen in oud systeem, niet open voor nieuwe dingen
Housekeeper (voormalige medewerker) –  Hardegarijp (Hurdegaryp)27 november 2017
Jaren geen chef housekeeping, komt er een nieuwe leuke chef wordt die weg gepest door housekeeping personeel.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Pesterijen, slechte worden geloofd
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige harderkende werkomgeving
Hulpkok (voormalige medewerker) –  Houten10 november 2017
Een leerzaam bedrijf waarbij je hard moet werken maar ook vele rust pauzes kan hebben.
Pluspunten
Gratis drinken of eten
Minpunten
Soms te gehaast
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Horecamedewerkster
Bedieningsmedewerker (voormalige medewerker) –  Drachten25 oktober 2017
Heb er een korte periode gewerkt als bedieningsmedewerkster, had hele fijne collega's, maar kon mijn draai niet vinden in het bedrijf zelf.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte ervaring
chef lunch (voormalige medewerker) –  Houten22 oktober 2017
ik werd slecht behandeld en er werd niet naar me om gekeken als ik wat zei. en werd niet eens ingewerkt
Pluspunten
verdiende goed
Minpunten
slechte behandeling
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard maar gezellig werken
Bartender, Waiter (voormalige medewerker) –  Assen10 oktober 2017
Leuk team! Altijd hard werken maar voelen elkaar goed aan. Het ging aan de lopende band
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Stinken na werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
negatief gedrag na medewerkers
Afwasser (voormalige medewerker) –  Spier22 september 2017
er is in de keuken dan specifiek afwaskeuken negatief gedrag..... gwn recht in het gezicht zegen dat je dom ben en je niks kan! terwel ik een mbo 3 opleiding heb af gerond en als ik het niet mee eens was dan moest ik op kantoor gesprek aab gaan omdat klanten het niet mogen horen heel vreemd ..
Pluspunten
niks
Minpunten
als je 32 uur werkt standaard bedrag er af halen
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is erg gezellig bij vandervalk!!!
Bedieningsmedewerker (huidige medewerker) –  Breukelen4 september 2017
Ik werk 13 jaar bij vandervalk dat is erg lang.Ik ben opzoek naar wat anders en het lijkt me erg leuk in ziekenhuis te werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 34Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk maar zwaar werk
Algemene dienst (huidige medewerker) –  Vianen4 september 2017
Het is wel leuk maar erg zwaar werk Veel werk boven je macht en dat kan ik niet
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk is leuk maar daar blijft het bij
Ontbijtkok (voormalige medewerker) –  Goes24 augustus 2017
Leuk werk en leuke collega's.
Jammer dat het tijdelijk was.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
zijn er niet
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk bedrijf
Bedieningsmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)22 augustus 2017
Erg leuk bedrijf, leuke mensen. Makkelijke roosters en goede werk tijden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een erg gezellig bedrijf met veel medewerkers.
Gastheer (huidige medewerker) –  Ridderkerk17 augustus 2017
Het is regelmatig erg druk in het hotel. Dit zorgt soms wel voor stress en dat maakt de baan wel minder leuk op sommige dagen. Ik zelf kan vrij goed tegen stress en dan is het erg leuk. Het management team is altijd aardig en staat open voor eventuele ideeën en ze nemen altijd wel de tijd om even je verhaal aan te horen.

Ik heb zoveel geleerd dat het moeilijk is om alles op te sommen. Het belangrijkste dat ik geleerd heb is denk ik dat hard werken gezien word en van der valk is niet vies van een complimentje. Dit vind ik persoonlijk altijd wel prettig dat ze even laten weten dat ze vinden dat je hard werkt.
Pluspunten
het contact met veel verschillende mensen (als je dat leuk vindt)
Minpunten
Ik vond de pauze tijden altijd wat minder.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van der Valk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 130 reviews
516
453
338
211
112

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur