Van der Valk Reviews

153 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 168 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lavoro in cucina con affiancamento da parte del personale
Ho lavorato nello staff (voormalige medewerker) –  Gemeente Maastricht18 januari 2019
Lavoro in cucina - Aiuto cuoco. Inizialmente risulta difficile seguire i ritmi degli chef. Una volta imparati ruoli e compiti ci si riesce ad integrare bene nel sistema cucina.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, hardwerken en naar je zin hebben.
Animatiemedewerkster (huidige medewerker) –  Alphen aan den Rijn5 januari 2019
Ik werk nu een jaar bij Afivouna en heb het nogsteedds heel erg naar me zin.
Pluspunten
Word heel goed en fijn met je om gegaan en het team en chefs zijn geweldig
Minpunten
Je werkt lang
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk sfeer
Bediening (voormalige medewerker) –  Arnhem28 december 2018
Werken bij van der valk is super leuk
Je leert er veel en ze laten je niet alleen bedienen maar ook dat je de drankjes klaarzet en dat je de tafels goed in orde maakt. Ze zijn gewoon top! Zou het zo weer doen.
Pluspunten
Werken in een gezellig omgeving
Minpunten
Dat er studenten worden ingezet die er nog niks van afweten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hotel is in alle opzichten toe aan vernieuwing
Manager (voormalige medewerker) –  Hilversum26 december 2018
De hoteldirectie is van de oude generatie en hecht weinig waarde kwaliteit en zijn personeel. Als er onder aan de streep maar winst gemaakt wordt. Er wordt geregeld geschreeuwd en zelfs gescholden tegen het personeel. Tijdens ziekte of zwangerschap wordt je gewoon uit je functie gezet en krijgt iemand anders promotie. Niet om trots op te zijn!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke mensen. Goeie chefs leuke groep
Bediening (huidige medewerker) –  Vianen20 december 2018
Leuke groep
Chefs waar van je kan leren
Door kan groeien
Ervaringen opdoen
Pluspunten
Kinderboek
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great while in college
Waitressing, customer service (huidige medewerker) –  Veenendaal, NL16 december 2018
It's very flexible and easy to plan along college. The staff is friendly and we (the old team) trust each other. It's a great atmosphere. I would recommend working here.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne tijd maar te massaal voor individu die nog niet zo goed weet wat ze wilt.
Bediening (huidige medewerker) –  Maastricht, NL8 december 2018
Bij Van der Valk werken was erg leuk. Ik veel nieuwe mensen leren kennen en ontzettend veel nieuwe dingen geleerd over werken in de Horeca.
Helaas werkte er zo veel mensen, en er waren altijd zo veel gasten dat er weinig tijd was om uit te leggen aan meerdere als je niet goed in je vel zat. Ik bleef doorwerken en kapseisde. Als dit niet gebeurd was had ik er nog graag gewerkt. Er werd veel geroddeld op de werkvloer.
Ik heb er mijn toenmalige vriend leren kennen.
Ik heb door het werk hier veel discipline opgedaan. Leerde elegant bedienen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s, veel afwisseling
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Eindhoven6 december 2018
Soms is de werkdruk hoog maar daar wen je wel aan.

Pauze eten is niet te eten en betaald. Je verdient als 16 jarige €4,45 dus niet veel.

‘s Avond zijn de werktijden als <18 vaak van 16:00 of 17:00 tot 23:00 of tot 22.00

Er is veel afwisseling. Er is een buffet en een restaurant.
Pluspunten
Wordt rekening gehouden met school, afwisseling, collega’s
Minpunten
Werkdruk, maaltijden, lange dagen, salaris, werken op feestdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet van deze tijd
Medewerker All-round (voormalige medewerker) –  Hoorn6 december 2018
Van der Valk bestaat alweer een behoorlijke tijd. Een concept dat nog steeds erg goed werkt, veel eten, warm of koud voor het klootjesvolk. Bij Van der Valk is het niet belangrijk dat je bekwaam bent, als je maar luistert naar wat jouw leiding je te zeggen hebt. Kijk ook niet op van een afblafsessie van minstens twee van jouw meerderen, empathie staat niet hoog in het vaandel bij de Valkjes, het is eerder een koude knik tot geen enkele begroeting je gehele loopbaan daar.
Het eeuwige hiërarchische systeem dat hier plaatsvindt is niet van deze tijd. Het management heeft geen oog en oor van zijn medewerkers, althans geen bloot oog, maar er zijn natuurlijk altijd nog de camerabeelden! Je wordt in het hotel in Hoorn om de meest idiote dingen ontslagen, dit heeft zelfs de kranten mogen halen. Ze zullen flink achter hun oren moeten gaan krabben om verder verloop binnen het bedrijf te voorkomen, want dit verhaal heeft al velen in de omgeving bereikt en helaas ook ervaren.
Pluspunten
Het kan gezellig zijn.
Minpunten
al het bovengenoemde.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele nare sfeer en niet prettig.
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Leusden4 december 2018
Je bent daar echt een slaaf van het bedrijf.
Je moet keihard werken voor een te laag salaris.
En word daarbij nog opgejaagd of vernederd door de mensen die zich hoog voelen.
Ik zal ook nooit meer voor de hele familie van der valk werken!!
Pluspunten
Niet
Minpunten
Te veel om hier neer te zetten. Slavendrijvers en oneerlijk
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
Medewerker keuken (voormalige medewerker) –  Venlo, NL29 november 2018
het was mijn eerste baan tijdens mijn studie in nederland
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je bent een nummer
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Akersloot28 november 2018
Slechte ervaring gehad, collega's die je continu afzeiken, chefkok die alleen maar knuffelt met meiden uit de bediening. Geen structuur en duidelijke leiding bieden opleidingen aan en verlengen je contract niet aan het einde van de opleiding. Wel subsidie vangen ervoor en daarna de studenten kaal plukken met hun terugvordering. Wurgcontract kwa opleiding. Tijdens opleiding geen tijd maken voor de studenten en geen extra dag vrij. Begin nooit aan een opleiding bij mafia vdvalk.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slechte ervaring. Vanaf de training ging het al mis
Receptiemedewerkster (voormalige medewerker) –  amsterdam amstel27 november 2018
Zeer slechte ervaring. Vanaf de training ging het al mis. Wordt niet goed uitgelegd wat er verwacht wordt. Daarna eisen stellen dat je bepaalde kennis hebt van zaken.Zeer onvriendelijke sfeer tussen collega's. Ook management zet zich niet in voor goede werkrelaties/werksfeer.
Geen mogelijkheid om te zitten, Arbotechnisch gezien onwettig, schemwerk en buereau, maar niet kunnen zitten.

Schande, want het verblijf ervaarde ik altijd als prettig.

Slecht betaald, contractueel vastzitten aan lunch/eten kosten maar geen eten beschikbaar stellen voor werknemers.
Gelukkig zo snel mogelijk weg! Nu op naar een goede werkgever
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer slechte werkgever
bedieningsmedewerker (voormalige medewerker) –  Hardegarijp (Hurdegaryp)27 november 2018
Zeer slechte werkgever. Geeft niks om personeel. alles gaat om geld.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algemeen
dienst keuken (voormalige medewerker) –  Apeldoorn19 november 2018
Zeer matige werkplek, er word nauwelijks tot geen tijd besteed aan het bijbrengen van de kneepjes van het vak, er was sprake van discriminatie wegens mijn poolse nationaliteit.
Vanuit de leidinggevenden werd hier niks tegen gedaan, mijn contract werd niet verlengd i.v.m dat ik niet op de werkvloer paste gezien wederom mijn poolse achtergrond.
Ook het hanteren van de HACCP protocollen klopte niet en met regelmaat was er sprake van beschimmeld eten in de koelingen, al met al geen fijne werkplek.
Het enige voordeel is dat ik hier mijn nieuwe vriend heb ontmoet.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar en voor weinig geld
Bediening (voormalige medewerker) –  Molenhoek29 oktober 2018
ik werkte daar dagen van 8 uur en verdiende dan 20 euro en de baas vond ik niet al te vriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werd regelmatig afgezeken als iets niet helemaal goed liep. Werd wel eens uitgescholden door een Leidinggevende
Bediening (voormalige medewerker) –  Spier28 oktober 2018
Het werk zelf was erg leuk, echter gingen de leidinggevenden erg slecht met de werknemers om en ze werden soms wel eens uitgescholden in het restaurant.
Pluspunten
Lekker en goedkoop eten in de pauzes
Minpunten
Leidinggevenden
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drankje doen met de mensen die weekend hadden.
Keukenhulp/afwasser (voormalige medewerker) –  Hardegarijp (Hurdegaryp)20 september 2018
Ik heb geleerd hoe je met druk om kan gaan als het restaurant heel druk begon te worden,..
Pluspunten
Gratis sluit drankje
Minpunten
Ik had wel lange werk dagen vooral in het weekend
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werkende omgeving
Housekeeping (huidige medewerker) –  Hoorn12 september 2018
het is erg hard werken, je krijgt slecht betaald, ze houden totaal geen rekening met je hier. geen collegialiteit te vinden hier.
Pluspunten
-
Minpunten
niet van te voren hoe laat je klaar bent met werken
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne zweer op de werkvloer
Beheer telefoon & reserveringen (huidige medewerker) –  Sneek7 september 2018
- Gezellige collega's
- Soms chaotisch op de werkvloer
- Veel druk en stress
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van der Valk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 168 reviews
519
469
344
218
118

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,3Bedrijfscultuur