Van der Valk Reviews

122 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 136 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf veel mogelijkheden
Horeca serveerster, gastvrouw, stylist (voormalige medewerker) –  o.a. akersloot/almere/emmen/wieringerwerf29 juni 2018
ik heb hier voornamelijk in de weekeinden gewerkt en als vakantiebaan.
als styliste heb ik geholpen met bloemwerk en inrichting van zowel de hotels als de kamers.
hier heb ik erg veel geleerd.
Pluspunten
leerzaam bedrijf
Minpunten
werd vaak heen en weer gestuurd .teveel managers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's maar verder prut
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Hoorn16 juni 2018
Manager/ Supervisor luisteren niet,Te weinig personeel,Valse beloftes,Te hoge werkdruk,Te weinig vrij tussen diensten
Pluspunten
Niks
Minpunten
Lange dagen, Te weinig vrij tussen diensten, Elk weekend de klos om te werken, Laag salaris in verhouding tot het werk wat je doet.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig hotel-restaurant om in te werken.
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Houten10 juni 2018
Altijd hard moeten werken hier (Houten en Vianen), maar daar stond tegenover dat alles kon en mocht. Vrij vragen en vakanties waren nooit een probleem.
Houdt er wel rekening mee dat de ene Van der Valk niet de andere is.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Keukenhulp (huidige medewerker) –  Almere9 juni 2018
er word hard gewerkt en alles is tip top verzorgt voor de gasten. Er mag in mijn mening wel meer worden gedacht aan de werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Ontbijtkok (voormalige medewerker) –  Vught8 juni 2018
schoonmaak is de moeilijkste van de baan , gezellige, vriendelijke collega's.
Pluspunten
gezeligheid
Minpunten
vroeg opstaan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht management,heel hard werken voor weinig
ontbijt/lunchbuffet medewerkster (voormalige medewerker) –  Oostzaan16 mei 2018
Heel hard werken, en heel weinig coaching,van leidinggevende.
Veel leidinggevende die aangenomen zijn omdat ze familie zijn,aangetrouwd of bevriend met de directeur(van der Valk) zonder ervaring, maar wel met arrogantie.En de beloofde fitness/hotel korting of een cursus volgen, wel naar geïnformeerd ,nooit iets van gezien.
Afwas bijhouden, betekende alles afwassen de hele ochtend tot 12 uur dan kwam pas de officiële afwasser?!
Leuke gasten en fijne collega's maakte deze baan te doen.
Pluspunten
Eigen hoteltje spelen, in de ochtend was er geen leiding.
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's maken het werk leuk
Keukenmedewerker (huidige medewerker) –  Dordrecht16 april 2018
Werk bij love cooking van der valk. De sfeer onder de collega's is gezellig en actief. Helaas is het loon laag en het management geeft niet het gevoel dat de werknemers gewaardeerd worden.
Pluspunten
Leuke collega's, afwisselend werk
Minpunten
Laag loon, niet gewaardeerd
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leuk personeel, maar slechte compensatie, geen doorgroeimogelijkheden en bedrijfscultuur heel slecht
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Hoorn25 februari 2018
Pluspunten:
Personeel is altijd gezellig en leuk met elkaar.
Elke maand een personeelsborrel
Fooi wordt eerlijk verdeeld.
Management vriendelijk, werkt en denkt mee.

Minpunten:
- Geen reiskostenvergoeding en veel te veel betalen voor klein bordje personeelseten.
- Bijna geen doorgroeimogelijkheden.
- Personeel moet in 1 dag ingewerkt worden.
- Kleine kantine en kleedkamers.
- Veel te veel werkdruk, doordat er teveel bezuinigt wordt op personeel. Ook tijdens schoolvakanties wordt er geen goede forecast gedaan en dus altijd te weinig personeel.
- Geen introductietraining voor medewerkers. Hierdoor weet je niet waar je werkt en krijg je geen band met het hotel.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel lol met je collega's
Barhostes (voormalige medewerker) –  Veenendaal19 februari 2018
Van barwerkzaamheden tot aan bediening, je hebt veel variatie in je werkzaamheden.De sfeer is heel gezellig en er is genoeg ruimte om tussen het werken door sociaal te doen met je collega's.
Management is jong en erg meedenkend.
Helaas alleen de verdiensten die erg laag zitten. Daar tegenover staat wel dat je regelmatig fooi krijgt.
Pluspunten
Gratis diner
Minpunten
werken tot in de late uurtjes
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, en een mooie veilige werkomgeving.
Hulpkok (voormalige medewerker) –  Volendam24 januari 2018
ik werkte bij he van der valk 3 dagen per week van 3 tot 10 ongeveer.
ik werkte in de keuken en maakte meestal deserts, en voorgerechten. de werk druk lag erg hoog door dat het altijd erg druk was en dat is niet altijd makkelijk. maar gelukkig werkte ik samen met een lieve collega die uiteindelijk een goede vriendin is geworden.
ik heb bij het van der valk mijn niveau 1 diploma afgerond.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
geen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hardwerkend bedrijf met een fijne werksfeer
Restaurant Supervisor (voormalige medewerker) –  Nijmegen24 januari 2018
Een bedrijf waarin je gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je toe kan voegen. Genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen qua kennis. Helaas minder qua functie. Er staat een managementteam voor je klaar dat zelf ook hard mee wilt werken.
Hierdoor krijg je al snel respect voor je leidinggevenden.

Helaas ligt het verloop qua personeel hoog en is het lastig om op deze manier een sterk team op te bouwen. Daarnaast dragen de zaken zoals geen reiskostenvergoeding hier ook niet aan bij.

Al met al een fijne en goede werkgever maar is er nog genoeg ruimte voor ontwikkeling in dit nog jonge bedrijf.
Pluspunten
Veel ruimte voor kennis ontwikkeling
Minpunten
Geen eten- en reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid
Bediening (huidige medewerker) –  Vianen16 januari 2018
Van der Valk is een leuk bedrijf om voor te werken. Er is veel gezelligheid en de dagen zijn prima te doen.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
salaris verschilt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven16 januari 2018
me werk wat ik tot nu toe heb gedaan ia me goed bevallen alleen het was niet mijn passie helaas
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afzetters
Bediening (voormalige medewerker) –  Schiphol20 december 2017
Ik heb twee maanden bij Van der Valk mogen werken tijdens de kerstmaanden. Ontzettend hard gewerkt en meestal was het ook gezellig. Totdat ik het vreemd vond dat je een bepaald percentage van je fooien moest afstaan aan het management zodat zij ook fooien krijgen. Als je groepen had of gestrandde KLM passagiers die met een coupon afrekenen, kreeg je weinig fooi. Helaas moest ik ook over die omzet een percentage afstaan en daardoor was ik soms voor €20 netto een hele nacht lang aan het werk. Ik heb hier iets van gezegd en dit werd niet gewaardeerd. In mijn proeftijd moest ik vertrekken. Uiteindelijk ben ik blij met dit vertrek, maar het is eigenlijk te gek voor woorden dat je voor minder dan het minimumloon aan het werk bent als je alle kosten bij elkaar telt. Reiskosten worden niet vergoed, je betaald geld voor het eten en je bent verplicht om daar te eten en dan nog het fooien verhaal.
Was deze review waardevol?Ja 40NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Kok in opleiding (voormalige medewerker) –  Wieringerwerf15 december 2017
Het klaar maken en voorbereiden,bereiden van de bestellingen
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hangen in oud systeem, niet open voor nieuwe dingen
Housekeeper (voormalige medewerker) –  Hardegarijp (Hurdegaryp)27 november 2017
Jaren geen chef housekeeping, komt er een nieuwe leuke chef wordt die weg gepest door housekeeping personeel.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Pesterijen, slechte worden geloofd
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige harderkende werkomgeving
Hulpkok (voormalige medewerker) –  Houten10 november 2017
Een leerzaam bedrijf waarbij je hard moet werken maar ook vele rust pauzes kan hebben.
Pluspunten
Gratis drinken of eten
Minpunten
Soms te gehaast
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Horecamedewerkster
Bedieningsmedewerker (voormalige medewerker) –  Drachten25 oktober 2017
Heb er een korte periode gewerkt als bedieningsmedewerkster, had hele fijne collega's, maar kon mijn draai niet vinden in het bedrijf zelf.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte ervaring
chef lunch (voormalige medewerker) –  Houten22 oktober 2017
ik werd slecht behandeld en er werd niet naar me om gekeken als ik wat zei. en werd niet eens ingewerkt
Pluspunten
verdiende goed
Minpunten
slechte behandeling
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard maar gezellig werken
Bartender, Waiter (voormalige medewerker) –  Assen10 oktober 2017
Leuk team! Altijd hard werken maar voelen elkaar goed aan. Het ging aan de lopende band
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Stinken na werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van der Valk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 136 reviews
517
457
338
212
112

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur