Van der Valk Reviews

138 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 153 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algemeen
dienst keuken (voormalige medewerker) –  Apeldoorn19 november 2018
Zeer matige werkplek, er word nauwelijks tot geen tijd besteed aan het bijbrengen van de kneepjes van het vak, er was sprake van discriminatie wegens mijn poolse nationaliteit.
Vanuit de leidinggevenden werd hier niks tegen gedaan, mijn contract werd niet verlengd i.v.m dat ik niet op de werkvloer paste gezien wederom mijn poolse achtergrond.
Ook het hanteren van de HACCP protocollen klopte niet en met regelmaat was er sprake van beschimmeld eten in de koelingen, al met al geen fijne werkplek.
Het enige voordeel is dat ik hier mijn nieuwe vriend heb ontmoet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar en voor weinig geld
Bediening (voormalige medewerker) –  Molenhoek29 oktober 2018
ik werkte daar dagen van 8 uur en verdiende dan 20 euro en de baas vond ik niet al te vriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drankje doen met de mensen die weekend hadden.
Keukenhulp/afwasser (voormalige medewerker) –  Hardegarijp (Hurdegaryp)20 september 2018
Ik heb geleerd hoe je met druk om kan gaan als het restaurant heel druk begon te worden,..
Pluspunten
Gratis sluit drankje
Minpunten
Ik had wel lange werk dagen vooral in het weekend
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werkende omgeving
Housekeeping (huidige medewerker) –  Hoorn12 september 2018
het is erg hard werken, je krijgt slecht betaald, ze houden totaal geen rekening met je hier. geen collegialiteit te vinden hier.
Pluspunten
-
Minpunten
niet van te voren hoe laat je klaar bent met werken
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne zweer op de werkvloer
Beheer telefoon & reserveringen (huidige medewerker) –  Sneek7 september 2018
- Gezellige collega's
- Soms chaotisch op de werkvloer
- Veel druk en stress
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Degelijk nederlands familie bedrijf
Manager (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)27 augustus 2018
Met hard werken kan je ver komen. nieuwe generatie met goede plannen, als je wilt kun je er alles leren.
Pluspunten
Familie bedrijf
Minpunten
Familie bedrijf waardoor de doorgroei er niet is
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
kelner (voormalige medewerker) –  Voorschoten24 augustus 2018
Ideale bijbaan als scholier/student. Altijd gewerkt met de leukste collega's, de werkvloer was hectisch.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
F&B Supervisor (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht24 augustus 2018
Het bedrijf is constant in beweging. Heel dynamisch. Heen dag of partij is hetzelfde
Pluspunten
Er word goed voor je gezorgd
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Serverster (voormalige medewerker) –  Tiel23 augustus 2018
De werksfeer was goed en aangenaam. Het werk was soms uitdagend
Pluspunten
Collega's
Minpunten
stress
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht betaalde werkgever in west friesland en omstreken
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Hoorn20 augustus 2018
Slechte management,
Hard werken,
Geen waardering,
Geen doorgroeimogelijkheden,
Geen toeslagen,
Geen vrije weekenden,

Kort gezegt; SLAVERNIJ!!!
Pluspunten
Echt totaal niet
Minpunten
zoveel om op te noemen!!!!
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Keukenhulp (voormalige medewerker) –  Ridderkerk17 augustus 2018
Van Der Valk is een fijne en gezellige werkplek je hebt veel en leuke collega's.
Pluspunten
langen pauzes
Minpunten
veel werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf veel mogelijkheden
Horeca serveerster, gastvrouw, stylist (voormalige medewerker) –  o.a. akersloot/almere/emmen/wieringerwerf29 juni 2018
ik heb hier voornamelijk in de weekeinden gewerkt en als vakantiebaan.
als styliste heb ik geholpen met bloemwerk en inrichting van zowel de hotels als de kamers.
hier heb ik erg veel geleerd.
Pluspunten
leerzaam bedrijf
Minpunten
werd vaak heen en weer gestuurd .teveel managers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's maar verder prut
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Hoorn16 juni 2018
Manager/ Supervisor luisteren niet,Te weinig personeel,Valse beloftes,Te hoge werkdruk,Te weinig vrij tussen diensten
Pluspunten
Niks
Minpunten
Lange dagen, Te weinig vrij tussen diensten, Elk weekend de klos om te werken, Laag salaris in verhouding tot het werk wat je doet.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gastvrouw
Horecamedewerkster/Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Oosterbeek11 juni 2018
Ook dit werk heb ik met plezier gedaan.
Hier was ook de Gast mijn prioriteit.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig hotel-restaurant om in te werken.
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Houten10 juni 2018
Altijd hard moeten werken hier (Houten en Vianen), maar daar stond tegenover dat alles kon en mocht. Vrij vragen en vakanties waren nooit een probleem.
Houdt er wel rekening mee dat de ene Van der Valk niet de andere is.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Keukenhulp (huidige medewerker) –  Almere9 juni 2018
er word hard gewerkt en alles is tip top verzorgt voor de gasten. Er mag in mijn mening wel meer worden gedacht aan de werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Ontbijtkok (voormalige medewerker) –  Vught8 juni 2018
schoonmaak is de moeilijkste van de baan , gezellige, vriendelijke collega's.
Pluspunten
gezeligheid
Minpunten
vroeg opstaan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht management,heel hard werken voor weinig
ontbijt/lunchbuffet medewerkster (voormalige medewerker) –  Oostzaan16 mei 2018
Heel hard werken, en heel weinig coaching,van leidinggevende.
Veel leidinggevende die aangenomen zijn omdat ze familie zijn,aangetrouwd of bevriend met de directeur(van der Valk) zonder ervaring, maar wel met arrogantie.En de beloofde fitness/hotel korting of een cursus volgen, wel naar geïnformeerd ,nooit iets van gezien.
Afwas bijhouden, betekende alles afwassen de hele ochtend tot 12 uur dan kwam pas de officiële afwasser?!
Leuke gasten en fijne collega's maakte deze baan te doen.
Pluspunten
Eigen hoteltje spelen, in de ochtend was er geen leiding.
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's maken het werk leuk
Keukenmedewerker (huidige medewerker) –  Dordrecht16 april 2018
Werk bij love cooking van der valk. De sfeer onder de collega's is gezellig en actief. Helaas is het loon laag en het management geeft niet het gevoel dat de werknemers gewaardeerd worden.
Pluspunten
Leuke collega's, afwisselend werk
Minpunten
Laag loon, niet gewaardeerd
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leuk personeel, maar slechte compensatie, geen doorgroeimogelijkheden en bedrijfscultuur heel slecht
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Hoorn25 februari 2018
Pluspunten:
Personeel is altijd gezellig en leuk met elkaar.
Elke maand een personeelsborrel
Fooi wordt eerlijk verdeeld.
Management vriendelijk, werkt en denkt mee.

Minpunten:
- Geen reiskostenvergoeding en veel te veel betalen voor klein bordje personeelseten.
- Bijna geen doorgroeimogelijkheden.
- Personeel moet in 1 dag ingewerkt worden.
- Kleine kantine en kleedkamers.
- Veel te veel werkdruk, doordat er teveel bezuinigt wordt op personeel. Ook tijdens schoolvakanties wordt er geen goede forecast gedaan en dus altijd te weinig personeel.
- Geen introductietraining voor medewerkers. Hierdoor weet je niet waar je werkt en krijg je geen band met het hotel.
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van der Valk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 153 reviews
518
462
342
216
115

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,4Bedrijfscultuur