Van den Assem Schoenen Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 10 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Marketeer (huidige medewerker) –  Hoofdkantoor29 mei 2019
Gezellig team, gezellige werksfeer, leuke collega's.
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Supergezellig team, lekker druk en veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien
Verkoopster (huidige medewerker) –  Rotterdam Centrum28 mei 2019
Ik werk in de outlet op de Coolsingel en heb het super naar mijn zin.
Het is lekker druk dus de dagen vliegen voorbij.
Ik werk in een heel leuk team en de leidinggevenden werken gewoon net zo hard mee en zijn heel open en benaderbaar waardoor ze ook gewoon “part of the team zijn”.
Pluspunten
Gratis lunch op zaterdag en goede koffie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische werkomgeving
Kantoormedewerker (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel26 mei 2019
Platte organisatie, open cultuur, echt Rotterdams!
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Werkdruk kan hoog zijn
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met leuke collega's
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 december 2016
Leuk begin van een werkdag, samen met leuke collega's een werkdag opstarten met een kop koffie of thee, werk doornemen en verdelen. Vaak leuke ontmoetingen met cliënten en behulpzaam zijn in het zoeken naar de juiste schoenen, dat is het leukste van deze baan. Dit allemaal in samenwerking met leuke collega's. Het minst leuke aan deze baan is in het weekend werken.
Pluspunten
op de hoogte zijn van mooie schoenen (mode)
Minpunten
weekend werken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie collectie
Magazijnmedewerkster en verkoopster (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 maart 2016
Als je mooie schoenen wilt in de regio Rotterdam, moet je zeker naar van den Assem. Als medewerker kreeg ik hoge kortingen. De sfeer is niet in alle filialen goed dus kijk goed voordat je solliciteert.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier naar mijn werk
Management Assistente (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel18 maart 2016
In mijn werkverleden heb ik een aantal lastige stappen gezet.
Via een vriendin kwam ik bij Van den Assem terecht. Ik ben haar nog steeds dankbaar voor de tip, want ik heb het erg naar mijn zin en zit helemaal op mijn plek.
De werkzaamheden zijn divers, ik leer iedere dag iets nieuws.
De cultuur is open en gastvrij, niet alleen richting klanten maar ook naar collega's en andere gasten.
Het gevoel van een familiebedrijf is sterk en heel positief aanwezig.
Pluspunten
Mensen om je heen die doen wat ze leuk vinden.
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig familiebedrijf met betrokkenheid naar haar medewerkers en klanten
- (huidige medewerker) –  Rotterdam15 januari 2016
De kernwaarden betrokken, behulpzaam, eerlijk en gastvrij past bij het bedrijf en bij de medewerkers. Het is een mooi bedrijf, met oog voor detail en prachtige winkels met een mooie collectie en een uniek ingericht kantoor.

Met trots en enthousiasme werk ik hier al menige jaren en hoop van harte tot mijn pensioen hier onderdeel van mogen te zijn en dat duurt nog behoorlijk wat jaren!
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie ervaring maar nooit meer daar!
Verkoop/Styling (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH26 maart 2015
Mooi zaak waar heel veel van de werknemers wordt verwacht en waar hard gewerkt word maar helaas je niet gewadeerd wordt.Als je te horen krijgt voor jou 10 anderen dan is er naar voor mij geen toekomst daar.Zou daar nooit meer willen werken.
Geweldige collega s maar de leiding denkt helaas dat ze Goden zijn.En dat laten ze ook merken.
Pluspunten
Geweldige collega s en klanten
Minpunten
De leiding en hoe men je behandeld
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 9Rapporteren

Zie meer reviews over Van den Assem Schoenen

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van den Assem Schoenen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 10 reviews
53
43
32
22
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Van den Assem Schoenen gesorteerd op locatie