Van Cranenbroek Reviews

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 29 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig positiefs
Allround medewerkster (voormalige medewerker) –  Dongen30 januari 2019
een angstcultuur en als je goed kunt slijmen kom je het verst.de leiding is geen leiding,maar poppetjes van de grote baas.
Praat nergens over kunnen ze je ook niks maken.
Een goed contact met collegas word niet gewaardeerd
Pluspunten
aardige collegas niet allemaal
Minpunten
verkeerd management
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verpeste sfeer op kantoor
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Budel24 december 2018
Waardeloos bedrijf. Geen pensioenvoorziening, geen cao en een aantal collega die de sfeer voor de rest verzieken. Je werkt iedere dag van half 9 tot 6 en mag verplicht iedere zaterdag komen werken. Verder is het loon niet om over naar huis te schrijven. Bij mijn jaar contract kreeg ik €50,- opslag. Ik raad iedereen aan twee keer na te denken alvorens hier te beginnen!
Pluspunten
n.v.t.
Minpunten
Erbarmelijke arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nooit aan beginnen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dongen10 december 2018
er wordt veel van je verlang maar je krijgt er niks voor terug. Angst cultuur en geen open en eerlijk beleid.
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werkomgeving en leiding gevende
Technische dienst (voormalige medewerker) –  Dongen7 december 2018
Wordt niet aan de werknemer gekeken of geluisterd..
Leiding gevende kunnen het niet aan hier.
Je hebt wel leuke collega's. Dit is ook een van de weinige positieve dingen bij van Cranenbroek.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
lange werk dagen, Slecht overuren uitbetalen, Slechte leiding gevende, Wordt veel van je verwacht maar krijgt er weinig tot niks voor terug
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ga met veel plezier naar het werk.
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Schijndel30 november 2018
Ik werk nog nu een tijdje bij van Cranenbroek Schijndel en heb het enorm naar mijn zin. Mijn werk is afwisselend van bonnen lopen in het magazijn en producten aan klanten uitgeven tot opbouwen van machines en producten of mee helpen in de winkel bij mijn leuke collega's.

De leidinggevende zijn in mijn ogen niet vervelend maar het zijn gewoon leidinggevende die goed hun werk doen en ook mee kunt lachen.
Pluspunten
Fijne collega's, muziek op het werk, ruimte voor overleg, bent geen nummertje maar een persoon, veel uren maken is goed verdienen, persoonlijke ontwikkeling en jezelf kunnen zijn.
Minpunten
Ik ga met plezier naar mijn werk geen minpunt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 14Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer onprettige werkgever
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Gemeente Landgraaf11 september 2018
Na een aantal maanden hier te hebben gewerkt ben ik vertrokken nadat ik zeer onprettig behandeld werd door mijn manager.
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Familiale sfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Landgraaf3 mei 2018
Een echt familie bedrijf waar de eigenaars nog dicht bij het personeel staan.
Hard werken wordt beloond en gewaardeerd, met een goeie inzet kun je er veel bereiken maar je moet er wat voor over hebben.
Best lange dagen, maar uren zijn in overleg goed af te stemmen.
De meeste collega’s vallen goed mee.
Pluspunten
Hard werken wordt beloond, groei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 24Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn vast contract!!
verkoper (huidige medewerker) –  Budel3 mei 2018
Ik ben begonnen bij van Cranenbroek met een oproepcontract en vandaag is DE dag, ik heb een vast contract gekregen!!!

Van Cranenbroek geeft nog vaste contracten, wat heel erg fijn is. Van het begin af aan is veel energie en tijd gestoken in mijn opleiding. Nu kan ik klanten in alles goed adviseren.

Als je wilt werken, krijg je hier echt wel de kansen om je te ontwikkelen.

Ik heb vaste uren en een vaste vrije dag in de week, er is geen tijd voor tijd regeling en bovendien worden alle uren uitbetaald, tot op de minuut af.

Ik werk heel graag bij van Cranenbroek en hoop dit dus ook nog lang te mogen doen.
Pluspunten
vast contract, alle uren betaald, kans op eigen ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 26Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkomgeving.
Kassière (voormalige medewerker) –  Gemeente Landgraaf19 september 2017
Het jaar dat ik daar heb gewerkt heb ik zeker veel geleerd, vooral in het begin is het altijd een uitdaging, uiteindelijk ook een eigen gang gekregen dus gelijk een stuk meer verantwoordelijkheid in de winkel wat wel voor wat afwisseling zorgt. Ik ben door dit avontuur aan te gaan een heel stuk zelfverzekerder geworden, want je word als het ware het vuur in gegooid achter de kassa met al die talen en producten maar daar leer je heel veel van. Verder is de sfeer daar heel gezellig en kun je met iedereen goed lachen.
Ik heb genoten van mijn tijd bij Van Cranenbroek.
Pluspunten
Als wat is maken ze er ook ruimte voor daar.
Minpunten
Niet naar buiten mogen in de pauze, dat miste ik wel enorm.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 20Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ideaal werk te combineren met thuis
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Budel15 augustus 2017
Je krijgt vast dagen om op te werken, met vaste uren, wat maakt dat dit ideaal te combineren is met gezin. Aangezien ik 32 uur werkt had ik 2 dagen in de week vrij, deze dagen moest ik al geen opvang voor de kinderen voorzien.

Het is ook heel afwisselend werk, je moet je geen seconde vervelen!
Pluspunten
Afwisseling, vaste dagen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 24Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer Heel informeel!
Verkoper (voormalige medewerker) –  Landgraaf9 augustus 2017
Een typische dag op het werk was voor mij eerst luisteren naar wat de leiding gevende te zeggen hadden over de vorige dag en wat er deze dag moest gebeuren, waar ik precies nodig was.

ik heb in deze tijd veel geleerd over gereedschap, verf, elektra, tuinmeubelen en fietsen.

Het moeilijkste van de baan vond ik om andere collega's te corrigeren als ze iets niet goed deden.

Het leukste van deze baan vond ik dat ik en collega's echt gehoor gaven aan de wensen van de klant en daardoor een goede indruk achter lieten waardoor de klant weer terug kwam. Ik en mijn collega's deden altijd erg ons best om de klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.
Pluspunten
Veel klanten, afwisseling
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 22Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende werkdag met fijne collega's
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Dongen9 augustus 2017
Heb er een fijne tijd gehad. Ieder dag is anders, niet heel de dag aan de kassa, ook helpen met inruimen.

Drukke dagen wat maakt dat de tijd ook echt vliegt!
Pluspunten
Afwisseling
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 18Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer, vaste dagen/uren
Verkoper (voormalige medewerker) –  Budel1 juni 2017
Heb er altijd fijn gewerkt! Je hebt vaste dagen en uren wat het combineren met thuis makkelijk maakt! Ze geven ook vaste contracten dat is wel heel fijn!

Ik had een vast contract maar ben nu zelf vertrokken omdat ik een kans heb gekregen iets te gaan doen waarvoor ik geleerd heb.

Ik zal het toch missen! Fijne collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 25Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werken!
Kassamedewerker/Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Budel19 januari 2017
Was er leuk en fijn werken bij van Cranenbroek. Veel afwisseling in werk! Zowel bij de kassa als het aanvullen.

Veel vaste klanten wat erg leuk is! Kreeg veel uitleg en er was altijd iemand waaraan je iets kon vragen.

Fijne tijd gehad!
Pluspunten
afwisselend werk
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 27Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werk, vaste roosters!
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Dongen3 december 2016
Ik werk als part-time medewerker kassa in Dongen. Heel fijne werksfeer. We hebben vaste dagen, wat heel erg gemakkelijk werkt!
Pluspunten
Vast dagen werken
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 27Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met fijne collega's
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Budel9 november 2016
Altijd fijn gewerkt, helaas vertrokken door een verhuizing. Fijne kansen gekregen en veel geleerd!
Pluspunten
Collega's, zelfstandig werken
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 28Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weten van aanpakken
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gemeente Landgraaf7 mei 2016
je maakt er lange dagen in het hoogseizoen. weinig waardering voor een uitgesproken eigen mening.
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende baan
Verkoopmedewerkster dameskleding van Cranenbroek (voormalige medewerker) –  LI19 november 2015
Altijd afwisselende werkzaamheden die je voor een groot deel zelf kan indelen inclusief opdrachten van de directie.
Leuke collega's.
Vaak nieuwe collega's.
Zelfstandigheid en tegelijkertijd 1 groot team zijn!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 31Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tja
verkoper (voormalige medewerker) –  Landgraaf17 november 2015
de hele dag duits praten,overal wordt op je gelet,geen prettige werksfeer.
Pluspunten
goedkoop lunchroom in het pand
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collega's zijn top
verkoop medewerker (huidige medewerker) –  Schijndel, NB29 juni 2015
Collega's zijn top. Management is rampzalig.Je hebt op een normale werkdag een half uur pauze tussen de middag. Je mag niet roken in je pauze. Als je ergens geen uitleg over hebt gehad en je verkoopt het product krijg je nog op je donder ook.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 6Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van Cranenbroek. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,9
Gebaseerd op 29 reviews
58
44
33
25
19

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,0Bedrijfscultuur

Reviews over Van Cranenbroek gesorteerd op locatie