Van Cranenbroek Reviews

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 23 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn vast contract!!
verkoper (huidige medewerker) –  Budel3 mei 2018
Ik ben begonnen bij van Cranenbroek met een oproepcontract en vandaag is DE dag, ik heb een vast contract gekregen!!!

Van Cranenbroek geeft nog vaste contracten, wat heel erg fijn is. Van het begin af aan is veel energie en tijd gestoken in mijn opleiding. Nu kan ik klanten in alles goed adviseren.

Als je wilt werken, krijg je hier echt wel de kansen om je te ontwikkelen.

Ik heb vaste uren en een vaste vrije dag in de week, er is geen tijd voor tijd regeling en bovendien worden alle uren uitbetaald, tot op de minuut af.

Ik werk heel graag bij van Cranenbroek en hoop dit dus ook nog lang te mogen doen.
Pluspunten
vast contract, alle uren betaald, kans op eigen ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkomgeving.
Kassière (voormalige medewerker) –  Gemeente Landgraaf19 september 2017
Het jaar dat ik daar heb gewerkt heb ik zeker veel geleerd, vooral in het begin is het altijd een uitdaging, uiteindelijk ook een eigen gang gekregen dus gelijk een stuk meer verantwoordelijkheid in de winkel wat wel voor wat afwisseling zorgt. Ik ben door dit avontuur aan te gaan een heel stuk zelfverzekerder geworden, want je word als het ware het vuur in gegooid achter de kassa met al die talen en producten maar daar leer je heel veel van. Verder is de sfeer daar heel gezellig en kun je met iedereen goed lachen.
Ik heb genoten van mijn tijd bij Van Cranenbroek.
Pluspunten
Als wat is maken ze er ook ruimte voor daar.
Minpunten
Niet naar buiten mogen in de pauze, dat miste ik wel enorm.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ideaal werk te combineren met thuis
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Budel15 augustus 2017
Je krijgt vast dagen om op te werken, met vaste uren, wat maakt dat dit ideaal te combineren is met gezin. Aangezien ik 32 uur werkt had ik 2 dagen in de week vrij, deze dagen moest ik al geen opvang voor de kinderen voorzien.

Het is ook heel afwisselend werk, je moet je geen seconde vervelen!
Pluspunten
Afwisseling, vaste dagen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer Heel informeel!
Verkoper (voormalige medewerker) –  Landgraaf9 augustus 2017
Een typische dag op het werk was voor mij eerst luisteren naar wat de leiding gevende te zeggen hadden over de vorige dag en wat er deze dag moest gebeuren, waar ik precies nodig was.

ik heb in deze tijd veel geleerd over gereedschap, verf, elektra, tuinmeubelen en fietsen.

Het moeilijkste van de baan vond ik om andere collega's te corrigeren als ze iets niet goed deden.

Het leukste van deze baan vond ik dat ik en collega's echt gehoor gaven aan de wensen van de klant en daardoor een goede indruk achter lieten waardoor de klant weer terug kwam. Ik en mijn collega's deden altijd erg ons best om de klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.
Pluspunten
Veel klanten, afwisseling
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 12Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende werkdag met fijne collega's
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Dongen9 augustus 2017
Heb er een fijne tijd gehad. Ieder dag is anders, niet heel de dag aan de kassa, ook helpen met inruimen.

Drukke dagen wat maakt dat de tijd ook echt vliegt!
Pluspunten
Afwisseling
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer, vaste dagen/uren
Verkoper (voormalige medewerker) –  Budel1 juni 2017
Heb er altijd fijn gewerkt! Je hebt vaste dagen en uren wat het combineren met thuis makkelijk maakt! Ze geven ook vaste contracten dat is wel heel fijn!

Ik had een vast contract maar ben nu zelf vertrokken omdat ik een kans heb gekregen iets te gaan doen waarvoor ik geleerd heb.

Ik zal het toch missen! Fijne collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 15Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collegas
Magezijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Dongen23 februari 2017
Gewoon een super leuke winkel zowel voor jong en oud. Goede parkeer gelegenheid en enorm klant vriendelijk.
Pluspunten
Goede werksfeer, Leuke klanten
Minpunten
Niet mogen roken in de pauze
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 24Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werken!
Kassamedewerker/Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Budel19 januari 2017
Was er leuk en fijn werken bij van Cranenbroek. Veel afwisseling in werk! Zowel bij de kassa als het aanvullen.

Veel vaste klanten wat erg leuk is! Kreeg veel uitleg en er was altijd iemand waaraan je iets kon vragen.

Fijne tijd gehad!
Pluspunten
afwisselend werk
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 18Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werk, vaste roosters!
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Dongen3 december 2016
Ik werk als part-time medewerker kassa in Dongen. Heel fijne werksfeer. We hebben vaste dagen, wat heel erg gemakkelijk werkt!
Pluspunten
Vast dagen werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 20Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met fijne collega's
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Budel9 november 2016
Altijd fijn gewerkt, helaas vertrokken door een verhuizing. Fijne kansen gekregen en veel geleerd!
Pluspunten
Collega's, zelfstandig werken
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 19Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weten van aanpakken
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gemeente Landgraaf7 mei 2016
je maakt er lange dagen in het hoogseizoen. weinig waardering voor een uitgesproken eigen mening.
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende baan
Verkoopmedewerkster dameskleding van Cranenbroek (voormalige medewerker) –  LI19 november 2015
Altijd afwisselende werkzaamheden die je voor een groot deel zelf kan indelen inclusief opdrachten van de directie.
Leuke collega's.
Vaak nieuwe collega's.
Zelfstandigheid en tegelijkertijd 1 groot team zijn!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 23Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tja
verkoper (voormalige medewerker) –  Landgraaf17 november 2015
de hele dag duits praten,overal wordt op je gelet,geen prettige werksfeer.
Pluspunten
goedkoop lunchroom in het pand
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collega's zijn top
verkoop medewerker (huidige medewerker) –  Schijndel, NB29 juni 2015
Collega's zijn top. Management is rampzalig.Je hebt op een normale werkdag een half uur pauze tussen de middag. Je mag niet roken in je pauze. Als je ergens geen uitleg over hebt gehad en je verkoopt het product krijg je nog op je donder ook.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
2 collega's die het qua sfeer voor iedereen verpesten
Financieel medewerker (voormalige medewerker) –  Budel24 mei 2015
Mijn "werk" met plezier gedaan, alleen jammer dat een paar collega's de sfeer verzieken voor iedereen.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend
Allround verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Budel, NB31 oktober 2013
Leuke sfeer met de nodige vrijheid om jezelf te ontplooien.
Behalve verkoop ook meer dan voorheen met de winkel zelf bezig geweest,etaleren en anders inrichten.
Helaas werd mijn contract niet verlengd wegens
bedijfs-economische redenen.
Pluspunten
vrijheid om te werken
Minpunten
Werkgever "bang" voor automatisering
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen gezellige werkomgeving
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Dongen, NB17 juni 2013
Geen respect voor medewerkers.
Geen tijd gehad om iets te mogen leren.
Pluspunten
geen pluspunten
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
redelijk goede werksfeer
verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Budel17 april 2013
afwisselend werk.
ik werkte op de kledingafdeling.
maar ook achter de kassa.
ik heb er geleerd hoe je het beste de kleding kunt hangen (bijv. waar je de nieuwe kleding hangt)
de directie viel me tegen.
ik had hele leuke en behulpzame collega's.
ik heb veel van ze geleerd.
het was geen moeilijk werk.
het leukste was dat elke dag anders was.
Minpunten
te weinig pauzes
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 15Rapporteren

Zie meer reviews over Van Cranenbroek

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Van Cranenbroek. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 23 reviews
57
44
33
25
14

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Van Cranenbroek gesorteerd op locatie