Van Cranenbroek
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over Van Cranenbroek

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op Van Cranenbroek.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

18 vragen

Een gezond, stabiel bedrijf met veel mogelijkheden voor nu en in de toekomst.
Een bedrijf dat volop bezig is te innoveren binnen de huidige situatie van nieuwe technologie, normen en waarden, nieuwe generaties.

Beantwoord door Van Cranenbroek20 augustus 2020

De winkels van Van Cranenbroek zijn druk bezochte winkels. Rust, prioriteiten stellen en effectief te werk gaan, geeft iedereen duidelijkheid in wat er moet gebeuren. Zo kan je samen met je team in minder tijd meer werk verzetten en sneller doelen bereiken, zonder daarbij een te hoge werkdruk te ervaren.

Beantwoord door Van Cranenbroek20 augustus 2020

Een werkdag bij Van Cranenbroek duurt gemiddeld 8 uur. Van Cranenbroek heeft extra inzet hoog in het vaandel staan, als beloning voor de inzet worden alle overuren tot op de minuut uitbetaald.

Beantwoord door Van Cranenbroek20 augustus 2020

Dit is afhankelijk van de winkels/magazijn waar je werkt, maar ook op welke dag en welke afdeling je werkt. In de winkels liggen begintijden tussen 08:00 uur en 09:30 uur.

Beantwoord door Van Cranenbroek20 augustus 2020

Het is belangrijk dat werkgever en werknemer met elkaar in contact blijven staan en samen gaan kijken wat wel nog mogelijkheden zijn mbt werk. Wij dragen graag zorg voor onze medewerkers en zullen hen in alles helpen om te re-integreren.

Beantwoord door Van Cranenbroek20 augustus 2020

Van Cranenbroek is een groot bedrijf met veel mogelijkheden op verschillende locaties. Er zijn volop mogelijkheden voor medewerkers die graag hogerop willen of wellicht een switch willen maken van functie.

Beantwoord door Van Cranenbroek20 augustus 2020

Schijnbaar zijn het op kantoor andere tijden, maar als je in de winkel/magazijn werkt. Werk je van 8.30 tot 18.15/18.30uur, de koopavond van 8.30 tot 20.15/20.30uur en de zaterdag van 8 tot 17.15/17.30uur met een halfuur pauze per dag (de koopavond heb je 2x een halfuur) en als het een drukke dag is dan heb je 1x15min pauze voor de hele dag.

Beantwoord 10 maart 2019

Uitbetaling overuren, collega’s, altijd werk

Beantwoord 30 januari 2020

Stel je flexibel op om op donderdagavond en zaterdag te willen werken en maak kenbaar dat je graag bij Cranenbroek wilt werken.

Beantwoord 11 augustus 2020
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.