UWV Reviews

261 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 264 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Blij dat ik er weg ben
Klantadviseur werkgevers (voormalige medewerker) –  Almere Stad1 februari 2020
Fantastisch leuke collega's maar als je teammanager je niet aardig vindt lig je er uit. Goede beoordelingen en zelfs salarisverhoging maar wegens het ontbreken van een mbo4 diploma moest ik vertrekken. Ik heb mbo3.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en meelevende werkgever
Complaints Handler (huidige medewerker) –  Amsterdam Centrum14 januari 2020
Altijd met plezier hier gewerkt! Fijne werkgever en medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante omgeving
Business Analyst (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2020
Er gaan veel zaken niet goed, dus ideale omgeving voor iemand die de organisatie wil verbeteren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen leuk werkbedrijf
administratief medewerker (voormalige medewerker) –  enschede7 januari 2020
vriendjes politiek en zeer achterbaks ! Als je anders bent als de rest dan moet je oppassen met je eigen mening. Het is een soort van kudde schapen zeg maar. Daarnaast wordt er met geld gesmeten als het niets is bonussen aan managers, personeel dubbel loon in december noem t maar op. Werkcoaches doen verders nauwelijks wat voor de werkzoekenden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele leerzame werkplek
Juridisch medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam24 december 2019
hele prettige samenwerking in teams verband. Flexibel, leerzaam.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer was goed, Veel rokers die buiten staan te roken. Kantine goed.
Medewerker klant en service (voormalige medewerker) –  Groningen5 december 2019
Het is en staats bedrijf, daar horen bepaalde protocollen en structuren bij. Dit past niet bij mij. Daarom in overleg gestopt. Voor de rest was de sfeer goed. Met slechts een paar veranderingen zou men meer werknemers vast kunnen houden. ( verloop is groot)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relaxte omgeving, werken in een team, uitvoering van de politieke regelgeving
ADVISEUR WERK (voormalige medewerker) –  Den Haag27 oktober 2019
Als adviseur werk help je werkzoekenden om aan een nieuwe baan te komen. Dat betekent dat je veel moet samenwerken en overleggen. Het werk is natuurlijk afhankelijk van wat de politiek besluit. Dus als adviseur heb je vaak te maken met veranderingen in het werkproces.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onbetrouwbare werkgever
Xxxxxxx (voormalige medewerker) –  Xxxxcccc23 oktober 2019
Deze werkgever belooft een hoop maar haakt op het laatste moment af als het gaat om het nakomen van toezeggingen omtrent verlenging van een contract. De flexibele schil wordt snel als argument gebruikt waarom geen mogelijkheid is voor een vast contract. Ik heb gezien dat zzpers die daar rondlopen meer dan 2 jaar dezelfde opdrachten kregen. In loondienst lukt dat niet want de flexibele schil gaat uit van max 2 jaar. Leg mij dit en de belastingdienst maar eens uit.
Pluspunten
Fijne collega' s
Minpunten
Een onbetrouwbare werkgever
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en zeer prettige werkomgeving
Senior Administrateur/Teamleider Rapportage en Projectkostenbeheer (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 oktober 2019
Heel fijn bedrijf waar ik ongelofelijk veel heb mogen leren en waar ik alle mogelijkheden heb gekregen om zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkomgeving met professionals met hart voor de klant
Teammanager uitkeren (huidige medewerker) –  Utrecht5 oktober 2019
Een bedrijfscultuur volop in de verandering. Zowel qua automatisering als de ontwikkeling van het individu en de teams. Dit geeft een andere dynamiek en wekt veel interesse bij de externe omgeving. Een uitdagende plek om te gaan werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer, steeds meer op cijfers gericht
Medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen (stad)2 oktober 2019
Leuke collega's, veel ontwikkelmogelijkheden.
Net als bij veel grote bedrijven wordt goed naar de werkvloer luisteren en kwaliteit voor de klant houden steeds moeilijker door toenemende automatisering.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ze doen niet wat ze zeggen.
Medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam13 september 2019
Om gedane beloftes (CAO) niet te hoeven nakomen ontslaan ze je gewoon
Pluspunten
Geen
Minpunten
Komen woord en beloftes niet na
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn ervaring werk en salaris € 341 netto voor 32 uur pw
Ex Klantadviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 september 2019
Het moet je liggen Kan je een schild op zetten tegen emoties van de klant met reacties zoals : ik heb honger , hoe moet ik mijn kids voeden, kun je het werk zien als just a job zonder de problemen mee naar huis te nemen en heb je geen moeite met geen face to face contact en alleen telefonisch en email contact Dan ben jij de kandidaat voor de job. De betaling is aan de magere kant
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiaal. Ambtelijk. Ijverige collega's die door bureaucratische processen gehinderd worden eigen 'neuwe in innovatieve.
Extern medewerker (voormalige medewerker) –  Onbekend29 juli 2019
Vernieuwing is geen olie maar stroop. Management kent een ' niet te kek doen'. Mentaliteit. Denken in hindernissen. Niet in mogelijkheden. Lopen achter feiten aan. Een zeer ge politiceerde organisatie.
Pluspunten
Men zegt wel te willen veranderen.
Minpunten
Veel gekeken naar pensioen. Door zeer hoge gemiddelde leeftijd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Product Owner (voormalige medewerker) –  Amsterdam Sloterdijk22 juni 2019
Een mooi bedrijf voor wie van complexe problemen in een maatschappelijke context houdt en niet gefrustreerd raakt van lange doorlooptijden en trage veranderingen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer gezellige werkplek
baliemedewerkster/telefoniste (voormalige medewerker) –  Tilburg18 juni 2019
werkte aan de balie en ontving mensen voor de artsen.
Veel leuke dingen meegemaakt maar ook veel bozen mensen.
Heb geleerd om daar goed mee om te gaan.
Pluspunten
zeer gezellig team
Minpunten
bozen mensen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nvt.
Werkzoekende. (voormalige medewerker) –  Rotterdam Herenwaard13 juni 2019
Goede werkomgeving. leuke collega`s.
Werktijden niet van toepassing, weekend geen probleem.
Makkelijk bereikbaar.
Pluspunten
Leuke collega`s / goede werkomgeving.
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en verantwoordlijk werk met veel gezellige collega’s
Callcenter medewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen28 mei 2019
Veelzijdig mensen werk ,
Het oplossen van problemen mbt uitkeringen van klanten.
De klant informeren wat te doen
Pluspunten
Gratis stoelmassage
Minpunten
Korte pauzes
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer uitdagende omgeving
Sr. Project Manager AVG (huidige medewerker) –  Amsterdam4 mei 2019
Veel te doen en te verbeteren. Projectmatig werken is hier nog niet ten volle geïmplementeerd. Waterval methode is hier leidend. Het bedrijf begint nu pas voorzichtig de modernere project methodieken te verkennen als Agile en \Scrum.
Pluspunten
Veel uitdagingen
Minpunten
Langdurig politiek beslisproces
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een werkgever die medewerkers blijven ondersteunen in hun ontwikkeling
Human Resources Assistant (voormalige medewerker) –  Tilburg5 april 2019
Een werkgever die medewerkers blijven ondersteunen in hun ontwikkeling.
Staat open voor diversiteit.
Pluspunten
Prima arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Niets
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij UWV. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 264 reviews
570
4134
342
29
19

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur