Universiteit van Amsterdam Reviews

Alle 19 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hierarchisch ingerichte organisatie
Secretaresse/administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum28 maart 2018
Weinig ruimte voor eigen initiatief.
Veel hoog opgeleide medewerkers op de secretariaten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en leuke omgeving
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 december 2017
begint altijd leuke en veel meer overzicht in het werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer zelfstandige en ondersteunende functie
Personal Assistent van prof. dr. Henkjan Honing (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 september 2017
Prettige functie om naast je studie te doen aangezien je zelf je tijd in kan delen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Docent (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 juli 2017
De Universiteit van Amsterdam is een prettige en uitdagende werkgever.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer
(Universitair) Docent (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 juni 2017
Goede sfeerGoede sfeer Goede sfeerGoede sfeerGoede sfeervGoede sfeerGoede sfeer
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Goede sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kortstondige baan als assistent
Student-assistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 mei 2017
Mijn werkzaamheden bestonden uit het filmen van middelbare school klassen terwijl zij een vooropgestelde opdracht maakten. Ik werkte alleen.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
tijdelijke functie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Adequate werkgever
Docent Pedagogische Wetenschappen (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 april 2017
De omgeving van het Hoger Onderwijs spreek mij zeer aan, de Universiteit van Amsterdam heb ik als een prettige werkgever ervaren.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief
Junior docent (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 februari 2017
Werken bij de Universiteit van Amsterdam als junior docent heb ik positief ervaren.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk omgeving waarbij zelfstandig werken hoog in het vaandel staat
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Maagdenhuis Amsterdam21 juni 2016
Na alle mail goed gelezen te hebben en de belangrijke geselecteerd te hebben om deze telefonisch te bespreken met de professor of hij ze wel of niet op de agenda kan hebben.
Reken staten maken in excel voor zijn colleges aan studenten.
Ontvangst van zijn top studenten, en alle voorbereidingen klaar leggen.
Het archief opnieuw indelen en opschonen.
Reizen regelen en hotel boeken.
Declareren van gemaakte onkosten.
Het cv van de professor 'up to date' maken.

De gesprekken met de professor waren het leukst, hij is een leuk mens met veel gevoel voor humor. Hij waardeerde heel erg als je veel administratieve zaken uit handen nam en reizen en bij horende zaken regelde.

Het lastigste vond ik om de afwijzingen mee te delen omdat de professor erg druk bezet man is, maar zijn privé leven had ik hoog in het vaandel.
Pluspunten
Een compliment
Minpunten
Jammer dat het tijdelijk werk betrof
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische werkomgeving
Communicatieadviseur (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH3 januari 2016
Werken aan de Universiteit van Amsterdam is veelzijdig, uitdagend, interessant en leuk. Het is een multidisciplinaire omgeving waar je als werknemer veel kan leren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
beleidsmedewerker studentenhuisvesting UvA/HvA
UvA/HvA - Beleidsmedewerker studentenhuisvesting (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH14 januari 2015
- In samenwerking met de projectleider studentenhuisvesting UvA/HvA ondersteunen van de vice voorzitter van het College van Bestuur van de UvA/HvA bij het onder de aandacht brengen van de studentenhuisvesting situatie in Amsterdam.
- Begeleidingscommissie Studeren in de Topstad (In deze commissie zijn alle HBO- en universitaire instellingen in Amsterdam vertegenwoordigd)
- Samenwerking met ASVA, SRVU, LAKS, Gemeente van Amsterdam en verschillende woningcorporaties in Amsterdam.
Pluspunten
Groot en divers netwerk opgebouwd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende werkomgeving
Programma Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH3 november 2014
Werken bij de Universiteit van Amsterdam is een pittige uitdaging.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 17Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer divers.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH31 augustus 2014
Toen was het een fijne werkgever. Hoe het nu is weet ik niet. Is te lang geleden.
Pluspunten
Ongedwongen sfeer
Minpunten
Bepaald soort studenten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkplek en goede werksfeer
Conciërge-gebouwbeheer (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH11 november 2013
Net zoals de baan die ik had op de middelbare school was dit een wereldbaan.
Ik werkte in het Maagdenhuis te Amsterdam en kon elk plekje van het gehele gebouw
Ik opende en sloot het gebouw met algeheel controle en kamerinspectie,
Zoals eerder genoemd bij middelbare school , mijn passie !
Fijne collega"s en zeer veel geleerd op technisch gebied .
Pluspunten
Goed in teamverband gewerkt
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bioloog met Master in Forensic Science
Onderwijsassistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH31 oktober 2013
Als onderwijsassistent zocht ik stageplaatsen voor studenten aan de masteropleiding Forensic Science. Ook begeleidde ik studenten met het maken van hun thesis.

Het leukste van de baan was het begeleiden van studenten en het contact met verschillende organisaties.
Moeilijkste was het vinden van stageplekken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamische omgeving door de studenten - slimme mensen om mee te werken
coordinator Culturele Studies (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH18 augustus 2013
Ik werkte eerst bij Letteren en dat werd later Geesteswetenschappen. Dat waren al multidisciplinaire faculteiten en daaromheen ligt de rest van de UvA, dus dat is een nog groter geheel en dat schept mogelijkheden en ruimte.
Ik vond het werken met studenten erg leuk.
Helaas zit je op een gegeven moment aan een plafond en zijn de leuke vaste banen bezet en kom je daar niet echt in.
Pluspunten
midden in de stad
Minpunten
ik zat op een gegeven moment aan een plafond
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving
Junior docent Antropologie (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH13 juli 2013
Inspirerende werkomgeving met veel vrijheid. Veel eigen input, goede samenwerking, perfectionisme vereist.
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mein erster Job
Dental Department, secretary (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH15 juni 2013
Planung Termine. Diesen Job war so lange her. Ist meinetwegen nicht mehr relevant.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Universiteit van Amsterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 19 reviews
56
410
33
20
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,9Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Universiteit van Amsterdam gesorteerd op locatie