Universiteit Utrecht Reviews

Alle 22 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede begeleiding tijdens onderzoek
studenten (voormalige medewerker) –  Utrecht2 januari 2019
Tijdens mijn onderzoeken gedurende mijn bachelor, werd ik goed begeleid door professoren van de universiteit Utrecht.
Pluspunten
vergoeding voor onderzoek
Minpunten
lange werkdagen, echter wel nuttig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligheid bij hard werken
Afdelingshoofd Administratief Service Centrum (huidige medewerker) –  Utrecht13 november 2018
Een typische dag binnen de afdeling is een dag dat er hard gewerkt wordt in een gezellige, collegiale sfeer. Ons motto, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima onderneming
Parolladministrator (voormalige medewerker) –  Utrecht7 november 2018
goed bedrijf prima werkgever
zeeer collegiale werksfeer
Pluspunten
zeeer sociaal
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Autoritaire bedrijfcultuur
PhD Candidate (voormalige medewerker) –  Utrecht1 november 2018
Er wordt veel zelfstandigheid gevraagd en tegelijk wordt verwacht dat je precies doet wat de professor wil.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame ervaring
Student-assistent (voormalige medewerker) –  Utrecht17 augustus 2018
Als studentenassistent doe je ervaring op in het lesgeven aan bachelorstudenten en leer je tevens de stof op een hoger niveau te begrijpen en uit te leggen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met Studenten werken aan een project
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Utrecht5 april 2018
Al moesten we een bedrijf nabootsen, het bleef toch meer een project van school. Studenten kwamen een uur later dan een normale werktijd en gingen 2 uur eerder weg. Het was wel gezellig met de studenten maar ik heb niet veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer. Zelfstandig met op verzoek feedback
Promovendus (voormalige medewerker) –  Utrecht28 oktober 2017
De collega's zijn gezellig, sociaal en behulpzaam. Je wordt vrij gelaten in je werkzaamheden als dit de goede kant op gaat.
Pluspunten
Collegiaal, vrij.
Minpunten
Openheid van het gebouw. Zeer veel afleiding.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)24 oktober 2017
Dit was me 4de jaars stage. Heb het hier erg naar me zin gehad gezellige mensen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekende universiteit
Student (voormalige medewerker) –  Utrecht31 augustus 2017
Goede studeerfaciliteiten, uitstekende staf, top van de wetenschap
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving met veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Manager Bedrijfsvoering (huidige medewerker) –  Utrecht4 april 2017
De UU hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privé balans. Grote organisatie met veel mogelijkheden terwijl je zeker geen nummer bent.
Pluspunten
Veel vrije dagen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame ervaring
Student-assistent (voormalige medewerker) –  Utrecht16 maart 2017
Tijdens mijn student-assistentschap heb ik geleerd om verzamelde data op een gestructureerde en overzichtelijke manier te analyseren. Daarnaast heb ik extra verdieping kunnen geven aan mijn antropologische kennis en zie ik het als een goede praktijkervaring.
Pluspunten
Leerzaam, interessant, goede praktijkervaring
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Duidelijke structuur en goede faciliteiten
PhD Researcher (huidige medewerker) –  Utrecht22 december 2016
Er zijn binnen de Universiteit Utrecht vele mogelijkheden. Binnen de wetenschap is het moeilijk om door te stromen van een AiO positie naar een volgende onderzoeksplek. Dit is vergelijkbaar met andere universiteiten.
Ook is de universiteit erg gericht op excellentie en verwacht daarbij zeer veel van de medewerkers wat resulteert in een slechte werk/privé balans. Maar daar staat tegenover dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van cursussen en bijscholing en dat de aanwezige faciliteiten en kennis van zeer hoge kwaliteit zijn. Dit maakt dat het een inspirerende werkomgeving is.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkdruk, maar wel eerlijk.
Stagiaire Game Design (voormalige medewerker) –  Utrecht2 november 2016
in mijn stage bij UU heb ik prima kunnen werken, maar er was wel een enorme werkdruk met weinig verlichting. maar men was wel bereid mee te denken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf
Muziek- en danscoördinator, (voormalige medewerker) –  Utrecht2 november 2016
Prima bedrijf. Verder geen openbaar oordeel. Vandaar dat dit maar een heel klein stukje tekst is.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en leerzaam
Student assistent (voormalige medewerker) –  Utrecht30 maart 2016
Het werk als studentassistent is erg leuk en vaak maar voor korte tijd. Het is een leuk en leerzaam bijbaantje dat ook nog eens goed wordt betaald. En ook al is het voor een paar weken, je pensioen wordt geregeld.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
inspirerend
Glasinstrumentmaker (huidige medewerker) –  Utrecht10 februari 2016
inspirerend,

flexibele werktijden

elke dag is anders

werken aan je eigen projecten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer
Begeleider practica (huidige medewerker) –  Utrecht23 december 2015
Als practicumbegeleider farmacie heb je een top baan.
Het is alleen erg betreurenswaardig dat de universiteit Utrecht je maximaal voor twee jaar aanneemt op een tijdelijk contract. Daarna krijg je geen vast contract en kun je weer gaan solliciteren
Pluspunten
Contact met studenten is positief
Minpunten
Geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
secreataresse, administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT4 mei 2015
Werksfeer is goed. ´s ochtends 1x met alle collega´s koffiedrinken.
Heeft goede arbeidsvoorwaarden
Pluspunten
hulpvaardigheid, koffie en thee zijn gratis
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Docent (huidige medewerker) –  Utrecht, UT15 september 2014
Fijne werkgever, grote mate van zelfstandigheid en grote verantwoordelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Student-Bestuurslid (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT9 juni 2014
Geleerd hoe het is om in een grote (overheids)organisatie mee te draaien en wat daar allemaal bij komt kijken.
Pluspunten
Arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Moeilijke besluitvorming
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Universiteit Utrecht. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 22 reviews
51
415
35
20
11

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Universiteit Utrecht gesorteerd op locatie