Universiteit Twente
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Universiteit Twente Carrières en werk

Over ons
Universiteit Twente. De plek waar talent zich het best ontplooit. Studenten en medewerkers staan centraal. 3.300 wetenschappers en professionals zorgen samen voor baanbrekend onderzoek, relevante innovatie en inspirerend onderwijs voor meer dan 9.000 studenten. Op de campus zijn zo'n 100 (student)bedrijven gevestigd. Daarnaast heeft Universiteit Twente – meer... al meer dan 700 succesvolle spin-off bedrijven voortgebracht. Kennispark Twente stimuleert en faciliteert startende ondernemers. Op de prachtige, groene campus gebeurt echter veel meer. De faciliteiten voor sport en cultuur zijn uniek en met evenementen als 's werelds grootste denktank Create Tomorrow en het grootste studentensportevenement de Batavierenrace is de campus een begrip. De campus inspireert en bruist! Universiteit Twente, de ondernemende universiteit. – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Universiteit Twente te werken?

4,2
Werk-privébalans
4,2
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,8
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Universiteit Twente?

3,0
Geweldige Universiteit op een unieke en schittereden campus
Geschreven door Executive Assistant (voormalige medewerker) van Enschede op 25 juni 2017
Wat een geweldige Universiteit. Wat een heerlijke plek, Wat een mooie campus. En wat een voorrecht om daar te mogen werken.
Het was een moeilijke, zware interim job; invallen als secretaresse voor de Rector Magnificus. Voor een jaar, ter vervanging van iemand die ernstig ziek geworden was.

En dan ook nog een rectoraatswisseling meemaken. Ik heb een
 - meer...
Pluspunten
werkomgeving: de campus
Minpunten
geen reiskostenvergoeding
Bekijk Universiteit Twente reviews over management