Universitair Medisch Centrum Utrecht

Universitair Medisch Centrum Utrecht Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Over het algemeen leuk werk
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Utrecht8 augustus 2017
Door de dokters en administratief personeel word je gewaardeerd als schoonmaakster en krijg je ook regelmatig complimenten .
Wat opvalt zijn de verpleegsters .
Op een enkeling na wensen de verpleegsters je geen goedemorgen en kijken je niet aan .
Wanneer ze je wel aankijken krijg je gelijk spijt van de goedemorgen die je hun wel hebt gewenst .
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werksfeer
Analist cytologie (voormalige medewerker) –  Utrecht1 mei 2017
Top werkgever, goede arbeidsvoorwaarde, ontwikkelingsmogelijkheden
Pluspunten
Groot restaurant met veel keuze
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leerzaam ziekenhuis
Klinisch chemisch analiste (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)28 februari 2017
Genoeg variatie op de werkplek.
Goede bijscholingscursus .
Pluspunten
Prettige werksfeer
Minpunten
Betaald parkeren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik beschik naast mijn kennis en werkervaring op P&O gebied over goede sociale en contactuele eigenschappen. Ik kan goed plannen en organiseren, denk a
P&O medewerker (huidige medewerker) –  Utrecht12 februari 2017
Geen dag is hetzelfde op P&O gebied en werken bij het UMC is nog steeds een voorrecht.
Pluspunten
Veelzijdigheid
Minpunten
Er wordt teveel bezuidigd in de zorg
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een grote organisatie die nog oog heeft voor haar werknemers.
Leerling verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT7 september 2015
Geweldig bedrijf om voor te werken. Veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling
Pluspunten
Betaalbare maaltijden in het personeelsrestaurant.
Minpunten
Parkeergelegenheid voor personeel bij drukte in het ziekenhuis.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werksfeer met tijd voor gezelligheid
Hoofd bedrijfsbureau (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT21 november 2014
Anders dan in vele andere bedrijfstakken gaat het in het ziekenhuis om de patient en de doktor bepaald. Als financiele afdeling heb je veel minder zeggenschap dan in andere bedrijfstakken, dat was voor mij erg wennen. De houding van de meeste collega's is zeer professioneel, maar er is ook voldoende tijd voor ontspanning.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leermoment
Verpleegkundige trainee (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT10 september 2014
Een extra mogelijkheid om te leren nadat je bent afgestudeerd is een aanrader. Met name als je nog niet concreet weet waar je wilt gaan werken. Het UMC biedt deze mogelijkheden!
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagend, zelfstandig en verantwoordelijke stageplek.
Voedingsdagboeken invoeren voor de SHAPE studie (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT13 januari 2014
De 24-uur recalls bij LUMC Leiden

Ik heb me aangemeld voor de 24-uur recalls waarin ik 80 uur aan wilde besteden. Nadat ik aangenomen was, moest ik eerst aan de training deelnemen.

De training:
Tijdens de training zijn er de volgende punten naar voor gekomen:
 NEO studie
 Afnemen 24u recalls
 Coderen 24u recalls
 Afspraken
 Oefenen coderen

Hiermee werd het uitgelegd wat de NEO studie opzet is, hoe de 24-uur recalls afgenomen moeten worden en welke gespreksvaardigheden moet de interviewer over beschikken. Ook de aandachtspunten voor het coderen van de voedingsmiddelen aan de hand van de NEVO-tabel. Er werd gebruik gemaakt van enkele voorbeelden uit de praktijk.

Begeleiding:
We werden door een diëtist en twee stagiaires begeleidt.

Werkzaamheden:
Nadat ik de training heb gehad werden we voor de 24-uur recalls door twee stagiaires in het NEO studie afdeling begeleidt. Binnen deze afdeling heb ik vanuit een data naar NEO deelnemers gebeld en 24-uur recalls ofgenomen.

Wat heb ik geleerd:
Door deelnemers te bellen voor interviews over hun voedingsinname van de afgelopen dag. Heb ik mijn communicatie vaardigheden praktisch kunnen testen en verbeteren.
Ik heb geleerd hoe ik een gesprek kan openen, leiden, vragen en doorvragen. Analytisch vermogen ontwikkelen en de gegevens coderen en vervolgens registreren.

Waar heeft dit mij bij geholpen:
Zoals ik het hierboven heb aangegeven, heeft dit mij geholpen om verantwoordelijk en zelfstandig te werk gaan. Ook goed kunnen communiceren en rapporteren naar collega’s binnen de afdeling.
Pluspunten
Zelfstandig, doorzetter, stressbestendig, enthousiaste en optimistisch.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 26Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excelente experiencia de trabalho
Técnico de Anatomia Patológica (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT8 december 2013
Um excelente hospital, um excelente departamento.
Uma evolução diária tanto a nível profissional como pessoal.
Pluspunten
Evolução
Minpunten
Cultura diferente
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 26Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en afwisselende werkplek
Med. Beddencentrale (voormalige medewerker) –  Utrecht8 januari 2013
Mijn ervaring in het UMC is dat het een leuke werkplek is en georganiseerd. Je kan er flexibel te werk gaan en je hebt veel leuke collega's om je heen. Je leert een groot gebouw kennen en bent de gehele dag lekker bezig.
Pluspunten
goed salaris en leuke collega's
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 6Rapporteren

Algehele waardering

4,4
Gebaseerd op 11 reviews
56
43
32
20
10

Waarderingen per categorie

4,4Werk-Privé Balans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,2Doorgroeimogelijkheden
4,4Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over Universitair Medisch Centrum Utrecht gesorteerd op locatie