Univé Reviews

Alle 31 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitstekende werkomgeving
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Meppel21 november 2018
Ik heb samen met nog 1 collega zelfstandig de schoonmaak bij Univé gedaan. Helaas (van beide kanten) komt mijn baan door de fusie te vervallen. Hierdoor staat het pand in Meppel te koop en bijna al het personeel is al mee verhuist naar een ander kantoor.

Alle vrijheid gehad om de schoonmaak van het kantoor naar eigen inzicht in te vullen. Alles, van beide kanten, naar alle tevredenheid.

Ik heb alleen maar plus punten over mijn werk, ik ging elke dag met plezier naar mijn werk.
Pluspunten
personeelsvoordeel
Minpunten
jammer dat mijn werk hier stopt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en betrouwbare werkgever
Projectleider (huidige medewerker) –  Zwolle11 november 2018
Fijne organisatie, veel potentieel als het gaat om innovatie en klantstrategie.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
***
TL (voormalige medewerker) –  Niet belangrijk18 mei 2018
Management heeft vooral focus op eigen laag en weinig interesse in lagen eronder. Bedrijfscultuur niet stabiel, meerdere reorganisaties en veel wisseling in directie.
Pluspunten
leuke directe collega's
Minpunten
geen duidelijke visie vanuit hogere kaders
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage plaats
Baliemedewerkster (voormalige medewerker) –  Schiedam13 mei 2018
Dit was een stageplaats, veel geleerd, sfeer vond ik zelf minder
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Creditmanager (voormalige medewerker) –  Assen10 maart 2018
Prachtige tijd gehad bij Univé! Tijd voor vergaderen en tijd voor de medemens.
Pluspunten
Eigen initatief en inbreng
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Horen, zien en zwijgen
Tat outbound (voormalige medewerker) –  Delft3 januari 2018
Ik merkte dat mijn manager totaal niet openstond voor nieuwe ideeen, Ik kreeg alleen maar negatief commentaar en nooit positief.Er werd alleen op cijfers gelet en niet op klanten positief benaderen.Nog nooit een compliment gekregen. Mocht je een eigen initiatief nemen werd dit flink afgestraft.
Mijn collega's waren voornamelijk erg leuk dus daarom was het ook fijn werken.
Pluspunten
13e maand
Minpunten
Niet recht door zee
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb er 16 jaar met plezier gewerkt en veel ervaring op veel gebieden opgedaan
medewerker terugvorderzaken (voormalige medewerker) –  Alkmaar19 december 2017
Ik ben begonnen als data entry typiste, en geëindigd bij Klacht, Bezwaar en Beroepszaken. Ik heb met veel plezier bijna alle aspecten van het bedrijf gezien.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal bedrijf
Manager en Assurantieadviseur (voormalige medewerker) –  Den Helder15 december 2017
Bij Univé heb ik vele jaren met plezier gewerkt. Er was binnen de beleidsregels vrijheid om zelf invulling te geven aan mijn functie.
Pluspunten
Leuk team, leuke werkzaamheden
Minpunten
Geen verdere doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
korte werkperiode
Schadebehandelaar (voormalige medewerker) –  Apeldoorn6 november 2017
jammer dat het zo kort was, collega's waren prima. maar beleid van Unive was vreemd
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige commerciële onderneming
adviseur verzekeringen particulier (voormalige medewerker) –  Appingedam26 juli 2017
ontvangen van klanten en hier een zakelijke relatie mee opbouwen. Naast commercie is klantgerichtheid een belangrijk speerpunt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Relatiebeheerder (huidige medewerker) –  Sliedrecht9 juni 2017
Univé Rivierenland is een prachtig bedrijf om voor te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer op de afdeling
Telefoniste/receptioniste/servicedeskmedewerker (voormalige medewerker) –  Assen9 mei 2017
Geen dag was het zelfde. Had fijne collega's die ik mis.
Pluspunten
goede voorzieningen voor je verzekeringen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Directe collega's zijn super, Management laat te wensen over
Adviseur (voormalige medewerker) –  Leeuwarden8 maart 2017
Ik heb aantal jaren gewerkt voor Univé. Ik heb een dubbel gevoel overgehouden aan deze tijd. De directe collega's waarmee ik werkte waren fijne collega's. Het management laat daarin tegen te wensen over. Er heerst heel erg een angstcultuur en eerlijke kansen voor doorgroeien worden er niet gegeven. Doorgroei mogelijkheden zijn er amper en als ze er zijn dan worden die van te voren ingevuld door het management.
Pluspunten
Directe collega's en secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
De manier waarop management met medewerkers omgaat
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en goede werkgever
Adviseur Particulier (voormalige medewerker) –  Veldhoven6 maart 2017
Van administratie tot als advisuer gewerkt.
Het leren van alle verzekeringen en deze adviseren aan de klanten
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met angstige werksfeer
Assurantieadviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Dokkum3 december 2016
Bedrijf waar het volgens mij eens een keer goed mis loopt. Iedereen verschuilt zich achter een ander. Er heerst een cultuur van " Ik doe gewoon mijn werk en de rest kan mij niks schelen".
Pluspunten
Goede secondaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
mensen niet op een goede manier gebruiken
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Manager Specialisten (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard11 mei 2016
Mooi bedrijf met ambitie. Geweldige collega's en een ongedwongen en veelal collegiale sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samenwerken in teamverband
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard, NH23 januari 2016
Wij werkten in teamverband, ons team bestond uit ongeveer 6 man.
Op onze afdeling werkten wij met een weekschema, maar hier werd ook wel eens van afgeweken. Als een collega niet aan een taak toe kwam dan was er altijd wel iemand die hier tijd voor wilde maken.
Het was een heel fijn team waar we mee samen werkten.
De afwisseling van het werk vond ik erg prettig,
Pluspunten
Samenwerking onderling
Minpunten
luchtsysteem
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuk bedrijf, iedereen was een nummer en geen persoon.
Callcenter medewerkster (voormalige medewerker) –  Gorinchem, ZH27 september 2015
Ik kreeg erg negatieve kritiek waardoor ik alleen maar slechter ging presteren en steeds onzekerder werd over mezelf en mijn kunnen.
De teamleidster was ook een ingehuurde kracht waardoor er geen goede klik was.
Pluspunten
Leuke directe collega's
Minpunten
Geen goede begeleiding ondanks dat ze dat wel probeerde
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve
Acceptant brand verzekeringen (voormalige medewerker) –  apeldoorn28 juni 2015
Ik werkte in team acceptatie, die brand verzekeringen invoerde, verzekeringen beoordeelde etc.
Het was een hecht team die werken wou!
een prima samenwerking met collega's.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
matig
telefonies adviseur (voormalige medewerker) –  meerdere22 februari 2015
jaren geleden bij UNIVE Groningen gewerkt, toen was het nog leuk.
Ik hoor van hunnie de laatste maanden geen goeie geluiden:
veel ontslaagen, grote achtesrtanden en stress, nieuwe direkturen die niet goedt zijn, haat en neid op de werkvloer.etc. etc.
nee vroeger was het leuker.
En of ze nog wel winst draaien..?
M.
Pluspunten
?
Minpunten
niet eens een kantine waar je je broodje kan eten
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 24Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Univé. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 31 reviews
59
413
35
23
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Univé gesorteerd op locatie