UNIT4 Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 29 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de trabajo multinacional
Director Global de Operaciones (huidige medewerker) –  Amsterdam19 september 2019
Empresa de software multinacional. Mucha exposición internacional. Viajes continuos. Buen ambiente de trabajo.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamic & Great Company to work for
Marketing Manager (huidige medewerker) –  Netherlands27 februari 2019
The workplaces/ offices are well organised and the balance between work-live is good. My manager gives me the full responsibility in my work so personal development has its space. Unit4 stands for 'In Business for People' That means also for their employees!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Challenging but rewarding environment
Human Resources (huidige medewerker) –  Utrecht20 december 2018
This being one of my first jobs I must say that I did not know what to expect, and I certainly wasn't prepared for the fast-paced environment that I landed in. The support you get in terms of managerial coaching or formal training could be better, but there is a great atmosphere and friendly colleagues to make up for that.

This is a place for people who can handle a challenging, changing but fun job.
Pluspunten
Good benefits, friendly colleagues
Minpunten
Lack of formal training and 'Unit4 culture'
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very international, fast-paced working environment!
Internship (huidige medewerker) –  Utrecht, The Netherlands18 december 2018
Unit4 has great flexible working hours, international environment. It is a challenging place to work at and people around a very helpful.
Unit4 also provides good compensation and benefits! As an intern, I would definitely recommend starting or continuing career at Unit4!
Pluspunten
Flexible working hours, benefits, company culture
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met veel plezier mijn werk gedaan
Resource Planner (voormalige medewerker) –  Sliedrecht7 augustus 2018
Ik had het naar mijn zin bij Unit4. Het dageljkse contact met klanten en collega's gaf mij voldoening in mijn werk. Het voelde goed als de planning van een traject na afronding zowel door de uitvoerende consultant als opdrachtgever (veelal de klant) als positief beoordeeld werd. Eventuele losse eindjes konden over het algemeen snel worden opgelost. Voor veel klanten was ik een vraagbaak en ook al betrof het niet altijd mijn eigen vakgebied, zij wisten dat ik hun vraag/probleem altijd wel bij de juiste persoon/afdeling zou beleggen en de voortgang hiervan zou bewaken. De sfeer bij Unit4 Sliedrecht was informeel en prettig. Contact met andere afdelingen binnen Unit4 (Utrecht en Sliedrecht) verloopt informeel en prettig. Door verandering van processen wordt mijn functie als Resource Planner nu anders ingevuld/uitgevoerd en ben ik weer op zoek naar een nieuwe baan.
Pluspunten
Voldoende parkeergelegenheid in pand Sliedrecht
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Empresa em mudança
CIO - Director de IT (voormalige medewerker) –  Gemeente Utrecht20 december 2017
Uma empresa em mudança de uma gestão local para um fundo de investimento, numa ótica global e de centralização. Uma cultura multinacional, em que geri um outsourcer indiano, numa cultura diferente da portuguesa, em que estendi o meu perfil para uma visão muito mais global.
Pluspunten
trabalhar com pessoas de todo o mundo
Minpunten
cultura holandesa, muito virada para ela própria.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationaal bedrijf
medewerker (huidige medewerker) –  Utrecht8 mei 2017
Er zijn mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Het is een informele organisatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondernemende maar ook informele collegiale omgeving
Management Assistant/PA Directeur Benelux (huidige medewerker) –  Sliedrecht12 december 2013
Mijn dagen zijn met diverse taken ingevuld. Complex agendabeheer, het organiseren van bijeenkomsten, boeken van zakelijke reizen, uitzoeken, bestellen en coördineren van kerstpakketten (1200 stuks), redactie voeren van het personeelsblad. Geen dag is hetzelfde.

Deze diversiteit spreekt mij aan.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 17Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Diversiteit aan vragen van verschillende soorten klanten.
Medewerker Kenniscentrum (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 april 2013
Vragen van klanten beantwoorden zowel telefonisch als via de mail.
Door de diversiteit aan vragen van klanten in verschillende branches leer je veel van verschillende CAO's.
Pluspunten
1x per week gezamenlijk lunchen (vestiging rotterdam)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over UNIT4

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij UNIT4. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 29 reviews
55
414
36
21
13

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over UNIT4 gesorteerd op locatie