Unique Reviews

29 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 232 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden
Klantenservice (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV14 april 2015
zeer leerzame werkomgeving met leuke collega's.

aardige teamleiders die je op weg helpen om zo klantgericht mogelijk te werken. een team met gezellige medewerkers en een goede onderlinge verstandhouding.
Was deze review waardevol?Ja 47Nee 78Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
intercedent uitzendbranche
Consultent (voormalige medewerker) –  Harderwijk, GE4 juli 2014
leuke organisatie, fris, jong.
dynamisch werk, veel verschillende taken, leuke afwisselende job.
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 55Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een erg leuke werkplek met mindere invloeden vanuit de organisatie
Stagiaire en verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Nijverdal, OV31 januari 2014
Wij hadden een vast team waarmee ik met ontzettend veel plezier heb samengewerkt. Daarbij vond ik het contact met de klanten ook erg leuk. Hiernaast mocht ik de opmaak van de winkel aanpassen, wat ik ook met erg veel plezier deed.
Echter wisselde de werksfeer veelvuldig vanuit buitenaf. De leiderschap was niet optimaal. De betrokkenheid naar filialen was wisselend. Er miste soms enige duidelijkheid qua functies en verantwoordelijkheden. In sommige filialen werd er veel geroddeld en vielen er door deze werksfeer verschillende ontslagen. Daarnaast waren de arbeidsvoorwaarden niet altijd volgens de COA wat betreft het loon en vrije uren.
Ondanks dit heb ik er jaren gewerkt met heel veel plezier. Tip: houd je afzijdig, kom voor jezelf op en wees eerlijk. Dan kun je er met veel plezier werken.
Was deze review waardevol?Ja 79Nee 48Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Consultant (voormalige medewerker) –  Zaandam23 januari 2014
Vol enthousiasme heb ik voor Unique Uitzendbureau mogen werken... Als het aan mij had gelegen was ik nu nog werkzaam binnen Unique geweest, maar het was echter helaas niet mogelijk om minder dan 40 uur te werken ivm de FTE's. Dit is voor mij een HARDE eis.
Was deze review waardevol?Ja 85Nee 98Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend commercieel
Intercedente (voormalige medewerker) –  Heerlen, LI30 december 2013
Het zorgen voor de juiste match. De juiste kandidaat op de juiste baan plaatsen. In de praktijk deed ik voornamelijk veel acquisitie plegen
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 42Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig uitzendbureau dat zich inzet voor de uitzendkracht.
Administrative assistant (voormalige medewerker) –  Zeist, UT3 december 2013
Prima uitzendbureau dat mij een aantal maal aan een leuke tijdelijke baan geholpen heeft. De benadering is persoonlijk evenals de betrokkenheid en begeleiding wanneer je als uitzendkracht werkzaam bent.
Pluspunten
Goede inzet voor de uitzendkracht
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 61Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kon een betere begeleiding zijn.
Administratief medewerkster boekhouding (voormalige medewerker) –  Breda4 maart 2013
Is al een tijdje geleden en kan me alleen herinneren dat er beloftes gemaakt waren bij het bedrijf waar ik werkzaam was en die beloftes werden verbroken en heb toen van unique weinig tot niets meer vernomen.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 106Nee 25Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een fijn bedrijf om voor te werken
uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Tilburg11 december 2012
gezellige collega's en leuk werk, staan direcht klaar voor eventueele vragen
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 47Rapporteren

Zie meer reviews over Unique

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Unique. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 232 reviews
592
466
349
29
116

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Unique gesorteerd op locatie