Unique Reviews

Alle 232 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Esfuerzo
Consultora Unique (voormalige medewerker) –  Lima, Lima13 november 2019
Buen horario, ya que podría acoplarse a cualquier momento de día
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pagamento
tecnico de enfermagem (huidige medewerker) –  São Paulo, SP31 oktober 2019
São pontual com os pagamentos, e os funcionários da escala são prestativos e educados.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good job
Packer (voormalige medewerker) –  Blairs, VA15 september 2019
I loved working at unique . Great work environment. I adapted to the different departments easily . Completed my task at work effectively. The supervisors were nice .
Pluspunten
Good breaks, holiday observations
Minpunten
Picky supervisors
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktiver Arbeitsort, Vielseitige Arbeit
Kommissionierer (voormalige medewerker) –  Essen15 september 2019
Bei Unique zu arbeiten war sehr vielseitig, da man ständig den Ort wechseln konnte um so produktiv wie Möglich arbeiten zu können.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Working in there was good.
Sales Associate (voormalige medewerker) –  Louisville, KY13 september 2019
Working in there was so cool I lean a lot of things in that company work communication skill, computer skills, I learn fast.But is a shame that is close
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht27 augustus 2019
Ik heb hele nare ervaring met Unique, je gaat solliciteren en vervolgens wordt je afgewezen om je gedrag! Ze zijn heel erg specifiek wat ze zoeken en je moet erg veel moeite doen voor ze. Een tip ik zou bij young capital solliciteren die doen hun best om kandidaten een baan te geven en kraken je niet af
Pluspunten
training
Minpunten
Kraken je af op je gedrag of uiterlijk
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Would not recommend
Supervisor (voormalige medewerker) –  Blairs, VA7 augustus 2019
Upper management does not work with their supervisors. The manager that I had would not included me in anything but expected me to know what to do.i would not work at Unique again.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiente acogedor
vendedora (voormalige medewerker) –  San Martín de Porres, Lima31 juli 2019
una manera fácil de trabajar con todas las comodidades y beneficios
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de trabajo con respeto
consultora (voormalige medewerker) –  consultora27 juli 2019
Que se con buen clima laboral, con dinámica y amabilidad
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun workplace
Picking and Packing (voormalige medewerker) –  Danville, VA23 juli 2019
The job is easy you get chart , 10 boxes , 10 tickets and you go to in each row and pick the items. But you gotta keep up , don't wanna behind others.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Some days was good some was bad. it really depends how the shifts did pretty much
Warehouse Associate (voormalige medewerker) –  Chatham, VA3 juli 2019
A typical day at Unique was slow but through things started to speed up. I was in the shipping department and also unloading the trucks. I learned how use a pallet , a pallet jack, wrap objects and also scanned codes and where to move them. Some days was hard but I got over it.
Pluspunten
no pros
Minpunten
short breaks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professional and legit workplace
Installer (huidige medewerker) –  King of Prussia, PA24 juni 2019
This place is very professional and does everything by the books. The bosses are kind and professional. my schedule is always full and I always know I won't have to worry about not getting enough hours. Great place to work overall.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Recruiter Young Talent Network (stage) (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 juni 2019
doorgroeimogelijkheden. Veel leuke collega's. Gezond bedrijf.
Pluspunten
leuk team
Minpunten
financiële voorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
grato ambiente de trabajo, compañerismo
produccion joyeria (voormalige medewerker) –  Los Olivos, Lima23 juni 2019
pausas para comenzar el dia.. aprendizaje constante, valorización de producción en todos sus aspectos.
Pluspunten
se preocupa por el bienestar de los operarios
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Permite estudiar y trabajar
Consultora de belleza (huidige medewerker) –  Lima, Lima16 juni 2019
Podrían mejorar sus precios, al hacerlos más accesibles y al alcance de todos muchas más personas podrían comprar sus productos y crecerían las ganancias
Pluspunten
Tiempo a disposición personal e incentivos
Minpunten
Precios elevados
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Völlig in Ordnung
Referentin (huidige medewerker) –  München13 juni 2019
Alles in allem kann ich mich nicht beschweren. Jeder Arbeitstag sieht etwas anders aus und es kommen immer wieder neue Projekte auf. Manchmal ist das etwas stressig, aber es wird nicht langweilig. Besonders gut gefällt mir, dass es immer Zeit zum lachen gibt. Meine Kollegen sind mittlerweile meine Freunde geworden und das gestaltet den Arbeitsalltag sehr angenehm. Die Geschäftsführung ist für uns zu transparent wie möglich und immer greifbar, falls es mal etwas zu besprechen gibt. Meine Vorgesetzte steht hinter unserem Team und wir können uns auf sie verlassen.
Zweimal im Jahr haben wir eine Firmenfeier, und das macht auch immer wirklich allen Spaß. Es gibt mittlerweile freies W-LAN, das ist besonders in der Mittagspause super praktisch. Es gibt selten mal einen Arbeitstag, an dem ich keine Möglichkeit habe eine richtige Pause zu machen. Die Erholungszeiten werden hier geschätzt. So kommt es auch, dass ich im seltensten Fall Überstunden machen muss. Ich würde mir nur wünschen, die Arbeitszeiten wären nicht so strikt.
Die Büroräumlichkeiten sind sehr schön. Die Geschäftsführerin hat eine Katze, welche sie manchmal mitbringt. Die darf dann auch gerne mal besucht und gestreichelt werden. Quasi Stressabbau durch intensives Katzenstreicheln. So macht's echt Spaß.
Pluspunten
Kollegenzusammenhalt, gute Anbindung, Schulungen, Firmenevents, spannende Projekte
Minpunten
Keine Option auf Gleitzeit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente muy divertido y muy responsable
operario de produccion (voormalige medewerker) –  Los Olivos, Lima18 mei 2019
Es una empresa de gran apollo y con muchas ganas de crecer y ingerir a su personal
Pluspunten
Seguro
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Business is growing
Accounting and Finance Manager (voormalige medewerker) –  Tema, Ghana17 mei 2019
The company is growing, only thing it is operating in volatile environment that becomes a temporary threat, despite, company seems to achieve a lot looking to the quality of management and available resources.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel geleerd
Vestigingcoördinator / Sr Consultant / Consultant (voormalige medewerker) –  Den Bosch14 mei 2019
goed opleidingstraject
voldoende doorgroeimogelijkheden
leuke activiteiten naast het werk
prima cao
gezellige sfeer
leuke collega's
grote organisatie waardoor zaken goed geregeld zijn
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buen ambiente de trabajo
Responsable de Inventarios (voormalige medewerker) –  Lurin, Lima22 maart 2019
Diariamente tenia cosas nuevas que hacer, se trabajaba algunas cosas en equipo, otras las podía trabajar sola y solo presentar el informe solicitado, aprendí SAP, cursos en brigadas de seguridad,entre otras cosas, personas con las que trabajaba muy amables, la parte mas dificil fue al principio ya que tenia que rotar de turno, tanto dia como noche, lo que mas gusto, fue que se aprende algo constantemente.
Pluspunten
Seguro medico privado, descuentos en productos, dia libre y regalos por cumpleaños, cupos de medios días libres para asuntos personales. etc
Minpunten
Sueldo y utilidades bajos
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Unique. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 232 reviews
592
466
349
29
116

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur