Unique Reviews

30 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 237 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
als iets te mooi is om waar te zijn
Chauffeur (huidige medewerker) –  Amsterdam9 november 2019
gouden bergen beloofd.... maar zilver geworden.... en op dit moment zelfs maar wat baksteen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht27 augustus 2019
Ik heb hele nare ervaring met Unique, je gaat solliciteren en vervolgens wordt je afgewezen om je gedrag! Ze zijn heel erg specifiek wat ze zoeken en je moet erg veel moeite doen voor ze. Een tip ik zou bij young capital solliciteren die doen hun best om kandidaten een baan te geven en kraken je niet af
Pluspunten
training
Minpunten
Kraken je af op je gedrag of uiterlijk
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Recruiter Young Talent Network (stage) (voormalige medewerker) –  Eindhoven24 juni 2019
doorgroeimogelijkheden. Veel leuke collega's. Gezond bedrijf.
Pluspunten
leuk team
Minpunten
financiële voorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel geleerd
Vestigingcoördinator / Sr Consultant / Consultant (voormalige medewerker) –  Den Bosch14 mei 2019
goed opleidingstraject
voldoende doorgroeimogelijkheden
leuke activiteiten naast het werk
prima cao
gezellige sfeer
leuke collega's
grote organisatie waardoor zaken goed geregeld zijn
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Unique? Heel slecht, ongeïnteresseerde intercedente (n) komen afspraken alleen in eigen voordeel na. Slecht en moeilijk te bereiken.
Uitzuigkracht, medewerker logistiek. (voormalige medewerker) –  Apeldoorn19 februari 2019
Slechtste uitzend ervaring tot nu toe. Wat een vervelende mensen werken daar zeg. ( aan de telefoon helemaal niet ) heel vreemd.
Werkt vooral in voordeel van unique.

Uren worden niet correct verwerkt,
Overuren vergeten in te boeken, komt heel vaak voor.
Ik kan nog wel even door gaan geloof ik maar heb geen zin meer energie te steken in dit uitzendbureau.
Pluspunten
Alleen voor Unique zelf
Minpunten
Te veel om op te noemen.
Was deze review waardevol?Ja 35NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame start van je carriere
(inhouse) Intercedente en vestigingsmanager (voormalige medewerker) –  Almere22 januari 2019
Bij Unique kun je echt het vak leren, je komt er doorgewinterd uit.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 13Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos
Facilitair medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht7 januari 2019
In Utrecht gewerkt, daar houden ze zich bezig met roddels die ze geloven, als medewerker geloven ze je niet, terwijl je al 3 jaar voor ze werkt. De persoon die de roddels voor serieus aannam werk er gelukkig niet meer.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Roddel branche
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lacobiek gedrag intercedente Enschede
. (voormalige medewerker) –  Enschede26 november 2018
Unique Enschede is bijzonder nalatig, laconiek en om eerlijk te zeggen interesseert ze allemaal geen zak!!!

Ze wimpelen het allemaal makkelijk af door te zeggen bepaalde methodes hanteren wij niet!

Zelf moet je achter alles aangaan! Mensen bespaar je de moeite!! Er zijn meer uitzendbureaus die het wel kunnen en net dat stapje meer voor je willen doen!

Nogmaals, heb je niks anders, jammer, heb je dat wel, wegwezen daar!!!!!
Pluspunten
Niks
Minpunten
Laconiek, geen meedenkend vermogen, nalatig en bovenal trieste antwoorden op vragen!!!
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Unique doet weinig voor uitzendkrachten
uitzendkracht (huidige medewerker) –  Den Haag5 september 2018
Leuk om te lezen dat Unique zo goed voor haar eigen werknemers zorgt, want naar mijn mening geven ze niet veel om hun uitzendkrachten. Ja, ze geven erom dat ze er geld aan verdienen zodat Zij een goede baan hebben. Maar als je ze wilt bereiken om iets voor jou te betekenen, zijn ze onvindbaar en doen ze niets. Wel geld innen en weinig voor hun uitzendkrachten doen.
Pluspunten
ze verwerken werkbriefjes
Minpunten
slecht bereikbaar en geen interesse voor uitzendkrachten
Was deze review waardevol?Ja 47Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als ze je eenmaal binnen hebben kijken ze niet meer naar je om.
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 juli 2018
In het begin verliep alles heel soepel. Ze lijken heel geïnteresseerd en behulpzaam. Nog nooit zo snel aangenomen voor een nieuwe baan. Allerlei mooie woorden over de functie en het bedrijf. Eenmaal wanneer je binnen bent en werkt voor één van hun klanten, wordt er niet meer naar je om gekeken. Meerdere keren aan de bel getrokken dat het één en ander niet klopt. Vervolgens geen of een hele late reactie waarin nog steeds een onduidelijk antwoord wordt gegeven. Ze regelen wel alles voor de klant maar niet voor hun uitzendkrachten.

Je wordt letterlijk van het kastje naar de muur gestuurd. Ook worden er valse beloftes gemaakt, waar vervolgens niemand iets van weet als het erop aan komt.

Helaas lopen meerdere uitzendkrachten hier tegenaan..
Hierna geen Unique meer voor mij..
Pluspunten
Snel aangenomen
Minpunten
Éénmaal aangenomen, geen omkijken meer naar uitzendkracht
Was deze review waardevol?Ja 43Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles gaat fout
Telefonische recruiter (voormalige medewerker) –  Breda29 juni 2018
Een uitzendbureau van niks. Je word constant van het kastje naar de muur gestuurd. Uitbetalingen gaan bijna altijd mis of worden niet uitbetaald. Alleen maar miscomminucaties. En afspraken worden NOOIT nakomen!! Ik ben totaal niet te spreken over Unique, jammer omdat ik het bij mijn werk erg naar mijn zin had. Maar voor mij word het NOOIT MEER werken via Unique !! Verschrikkelijk
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles!!
Was deze review waardevol?Ja 53Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrokkenheid
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Den bosch16 mei 2018
Betrokken recruiter gehad. Die met momenten vroeg hoe het ging en een evaluatie inplande. Mede daardoor zeer tevreden over unique den bosch.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 18Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer van verwacht
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Nederland9 maart 2018
Zo een goed start met Unique gehad. Via Unique werkzaam geweest bij defensie. De eerste maanden gingen eigenlijk wel goed totdat de salaris verhogingen en nabetalingen aan bod kwamen.

Opeens geen tijd om je jaarlijkse beoordeling uit te voeren. (Uit voldoende presteren bij werk gever heb je recht op loonsverhoging) 2 maanden op mogen wachten en niet eens een beoordeling gehad.

Vervolgens door een cao verhoging een 2% nabetaling over het brutto jaarinkomen moeten ontvangen in december..... nog steeds niet ontvangen in Maart.

Vakantie geld waar ik recht op heb omdat ik niet meer werkzaam ben bij Unique ook nog steeds niet ontvangen.

Helaas met een zeer slecht gevoel over Unique een recensie moete schrijven terwijl dit niet nodig zou zijn.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Nabetaling niet uit betalen
Was deze review waardevol?Ja 59Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke uitzendbureau
Telefoniste Rabobank (huidige medewerker) –  Best12 februari 2018
Ze helpen je van A tot Z duidelijke richtlijnen. Leuke mensen.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
medewerker
Orderpicker / Defencie (voormalige medewerker) –  Soesterberg30 mei 2017
Leuke baan alleen op oproepbasis.

militairen, matrozen, Marechaussee, aankleden
Pluspunten
met mensen werken
Minpunten
oproepbasis
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 20Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk omgeving voor jongeren.
Sales (voormalige medewerker) –  Rijswijk29 mei 2017
Had veel kunnen leren over marketing en de collega's waren gezellig. De moeilijkste van daar werken was zonder sales terug komen op een dag, de leukste was dat we konden rond Nederland deur aan deur.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 40Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi jong bedrijf met een dynamische werkcultuur
Senior Consultant (voormalige medewerker) –  Rijswijk24 april 2017
Mooi jong bedrijf met een gestructureerd beleid en een dynamische werkcultuur.
Pluspunten
Gezellig team, uitjes, bonussen.
Minpunten
Laag basissalaris
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 20Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proactieve hardwerkende uitzend organisatie
Sales Consultant (huidige medewerker) –  Boxmeer1 maart 2017
Ik ben inmiddels 4 maanden werkzaam bij een mega leuk bedrijf!
Unique is veel meer dan alleen een uitzendburea ze bieden je vele mogelijkheden zoals trainingen, opleidingen een leuk salaris etc.

Doordat Unique een landelijke organaisatie is heb je een breed scale aan mogelijkheden.
Pluspunten
Veel groei mogelijkheden
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 19Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beloftes niet waarkomen
Fam (voormalige medewerker) –  Breda18 november 2016
Te veel persoonlijke aspecten worden er achter de rug om besproken waar de medewerker niks over te horen krijgt. Mooie beloftes van de leidinggevende voor de werknemer worden niet nagekomen.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Slechte leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 70Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele gezellig en open sfeer
Customer Care (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)19 maart 2016
Een dag bij Unique is nooit het zelfde.Elke dag is anders. Heel erg open mentaliteit, als er iets is kan je het altijd uiten. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop bij Unique. Collega's zijn vriendelijk. Elke vrijdag een borrel en niemand is te beroerd om elkaar te helpen.
Pluspunten
iedereen open en elke vrijdag een borrel
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 64Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Unique. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 237 reviews
595
467
349
29
117

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Unique gesorteerd op locatie