Unique Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 182 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer van verwacht
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Nederland9 maart 2018
Zo een goed start met Unique gehad. Via Unique werkzaam geweest bij defensie. De eerste maanden gingen eigenlijk wel goed totdat de salaris verhogingen en nabetalingen aan bod kwamen.

Opeens geen tijd om je jaarlijkse beoordeling uit te voeren. (Uit voldoende presteren bij werk gever heb je recht op loonsverhoging) 2 maanden op mogen wachten en niet eens een beoordeling gehad.

Vervolgens door een cao verhoging een 2% nabetaling over het brutto jaarinkomen moeten ontvangen in december..... nog steeds niet ontvangen in Maart.

Vakantie geld waar ik recht op heb omdat ik niet meer werkzaam ben bij Unique ook nog steeds niet ontvangen.

Helaas met een zeer slecht gevoel over Unique een recensie moete schrijven terwijl dit niet nodig zou zijn.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Nabetaling niet uit betalen
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke uitzendbureau
Telefoniste Rabobank (huidige medewerker) –  Best12 februari 2018
Ze helpen je van A tot Z duidelijke richtlijnen. Leuke mensen.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
medewerker
Orderpicker / Defencie (voormalige medewerker) –  Soesterberg30 mei 2017
Leuke baan alleen op oproepbasis.

militairen, matrozen, Marechaussee, aankleden
Pluspunten
met mensen werken
Minpunten
oproepbasis
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk omgeving voor jongeren.
Sales (voormalige medewerker) –  Rijswijk29 mei 2017
Had veel kunnen leren over marketing en de collega's waren gezellig. De moeilijkste van daar werken was zonder sales terug komen op een dag, de leukste was dat we konden rond Nederland deur aan deur.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 29Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi jong bedrijf met een dynamische werkcultuur
Senior Consultant (voormalige medewerker) –  Rijswijk24 april 2017
Mooi jong bedrijf met een gestructureerd beleid en een dynamische werkcultuur.
Pluspunten
Gezellig team, uitjes, bonussen.
Minpunten
Laag basissalaris
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proactieve hardwerkende uitzend organisatie
Sales Consultant (huidige medewerker) –  Boxmeer1 maart 2017
Ik ben inmiddels 4 maanden werkzaam bij een mega leuk bedrijf!
Unique is veel meer dan alleen een uitzendburea ze bieden je vele mogelijkheden zoals trainingen, opleidingen een leuk salaris etc.

Doordat Unique een landelijke organaisatie is heb je een breed scale aan mogelijkheden.
Pluspunten
Veel groei mogelijkheden
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beloftes niet waarkomen
Fam (voormalige medewerker) –  Breda18 november 2016
Te veel persoonlijke aspecten worden er achter de rug om besproken waar de medewerker niks over te horen krijgt. Mooie beloftes van de leidinggevende voor de werknemer worden niet nagekomen.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Slechte leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 60Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele gezellig en open sfeer
Customer Care (huidige medewerker) –  Utrecht (stad)19 maart 2016
Een dag bij Unique is nooit het zelfde.Elke dag is anders. Heel erg open mentaliteit, als er iets is kan je het altijd uiten. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop bij Unique. Collega's zijn vriendelijk. Elke vrijdag een borrel en niemand is te beroerd om elkaar te helpen.
Pluspunten
iedereen open en elke vrijdag een borrel
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 58Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed contact
Office manager / PA (voormalige medewerker) –  Almere, FL16 april 2015
Goed contact met medwerkers
staan altijd klaar voor je vragen leuke uitzend job
Was deze review waardevol?Ja 41Nee 81Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden
Klantenservice (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV14 april 2015
zeer leerzame werkomgeving met leuke collega's.

aardige teamleiders die je op weg helpen om zo klantgericht mogelijk te werken. een team met gezellige medewerkers en een goede onderlinge verstandhouding.
Was deze review waardevol?Ja 43Nee 71Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
intercedent uitzendbranche
Consultent (voormalige medewerker) –  Harderwijk, GE4 juli 2014
leuke organisatie, fris, jong.
dynamisch werk, veel verschillende taken, leuke afwisselende job.
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 52Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een erg leuke werkplek met mindere invloeden vanuit de organisatie
Stagiaire en verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Nijverdal, OV31 januari 2014
Wij hadden een vast team waarmee ik met ontzettend veel plezier heb samengewerkt. Daarbij vond ik het contact met de klanten ook erg leuk. Hiernaast mocht ik de opmaak van de winkel aanpassen, wat ik ook met erg veel plezier deed.
Echter wisselde de werksfeer veelvuldig vanuit buitenaf. De leiderschap was niet optimaal. De betrokkenheid naar filialen was wisselend. Er miste soms enige duidelijkheid qua functies en verantwoordelijkheden. In sommige filialen werd er veel geroddeld en vielen er door deze werksfeer verschillende ontslagen. Daarnaast waren de arbeidsvoorwaarden niet altijd volgens de COA wat betreft het loon en vrije uren.
Ondanks dit heb ik er jaren gewerkt met heel veel plezier. Tip: houd je afzijdig, kom voor jezelf op en wees eerlijk. Dan kun je er met veel plezier werken.
Was deze review waardevol?Ja 76Nee 45Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Consultant (voormalige medewerker) –  Zaandam23 januari 2014
Vol enthousiasme heb ik voor Unique Uitzendbureau mogen werken... Als het aan mij had gelegen was ik nu nog werkzaam binnen Unique geweest, maar het was echter helaas niet mogelijk om minder dan 40 uur te werken ivm de FTE's. Dit is voor mij een HARDE eis.
Was deze review waardevol?Ja 77Nee 87Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend commercieel
Intercedente (voormalige medewerker) –  Heerlen, LI30 december 2013
Het zorgen voor de juiste match. De juiste kandidaat op de juiste baan plaatsen. In de praktijk deed ik voornamelijk veel acquisitie plegen
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 39Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig uitzendbureau dat zich inzet voor de uitzendkracht.
Administrative assistant (voormalige medewerker) –  Zeist, UT3 december 2013
Prima uitzendbureau dat mij een aantal maal aan een leuke tijdelijke baan geholpen heeft. De benadering is persoonlijk evenals de betrokkenheid en begeleiding wanneer je als uitzendkracht werkzaam bent.
Pluspunten
Goede inzet voor de uitzendkracht
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 59Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kon een betere begeleiding zijn.
Administratief medewerkster boekhouding (voormalige medewerker) –  Breda4 maart 2013
Is al een tijdje geleden en kan me alleen herinneren dat er beloftes gemaakt waren bij het bedrijf waar ik werkzaam was en die beloftes werden verbroken en heb toen van unique weinig tot niets meer vernomen.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 100Nee 25Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een fijn bedrijf om voor te werken
uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Tilburg11 december 2012
gezellige collega's en leuk werk, staan direcht klaar voor eventueele vragen
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 46Rapporteren

Zie meer reviews over Unique

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Unique. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 182 reviews
572
450
345
26
19

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Unique gesorteerd op locatie