Unique

Unique heeft heel wat aantrekkelijke vacatures voor jou, interim of vast.

Veel van onze aanbiedingen beginnen op interimbasis. Maar weet je dat liefst 70% van onze vacatures met optie vast is? Unique helpt je aan een job en begeleidt je in je verdere loopbaan. Studeer je nog, sta je pas op de arbeidsmarkt of wil je na een pauze weer aan de slag? Unique helpt iedereen aan het werk dankzij onze mensgerichte aanpak.

Onze aanpak: van eerste contact naar sterk vertrouwen.
Je bent uniek en zoekt een job op jouw manier. Misschien moet zo'n job in de eerste plaats leuk zijn. Of ben je een vakman die nú aan de slag wil? Het kan ook dat je brandt van ambitie om carrière te maken. In al die gevallen stemmen we bij Unique onze aanpak op jou af. Dat merk je al van bij het eerste contact.

Unique kijkt verder dan je cv:
• Je krijgt persoonlijk advies. In een gesprek kijken we precies naar wat je wilt. We stellen een Unique Profile van je op.
• We maken een plan. Zodat je op korte termijn werk vindt. Maar ook kijken we naar de uitbouw van je loopbaan op lange termijn.
• Je kunt rekenen op feedback. Met respect, kritisch en creatief. We bouwen een sterk vertrouwen op en begeleiden je in elke carrièrestap die je zet.

Welke job past het best bij jou? Je vindt snel de weg dankzij onze specialisaties en divisies.

CUSTOMER CARE
Als vlotte prater en een communicatief talent help je graag mensen? Dan heb jij het voortaan voor het zeggen. Dankzij Unique Customer Care.

OFFICE
Je hebt commercieel en administratief talent. Dat komt meteen tot zijn recht in een kantoorbaan die je op het lijf geschreven is. Dankzij Unique Office.

TECHNICUM
Zoek jij een job in de technische sector? Zit techniek je in de vingers? Puzzel jij graag een toestel uit duizenden onderdelen ineen? Dan zit een technische job je als gegoten. Dankzij Unique Technicum.

HUMAN RESOURCES
Je bent een HR-professional en zoekt tijdelijk of vast werk. Dat vind je zeker. Dankzij Unique Human Resources.

FINANCE
Heb je de ambitie om bij een multinational te werken? Bij een kmo, een fiduciaire, een auditbureau of een bank? De consultants van Unique Finance weten naar welke functies werkgevers in deze sector op zoek zijn

Unique steunt de Warmste Week van Music For Life

Van partners naar meerwaarde

Unique biedt zijn klanten en kandidaten partnerships aan die een duidelijke meerwaarde kunnen betekenen, maar ook mede dankzij onze eigen interne medewerkers worden er goede doelen gesteund. Zo zijn we ook dit jaar weer partner van Pink Ribbon en organiseren we verscheidene acties voor de Warmste Week van Music For Life.

Over Unique

Bij Unique ben je zoveel meer dan een curriculum vitae met diploma’s, certificaten en een lijstje van werkervaringen. Wij nemen de tijd om met je te praten en te luisteren naar jouw kwaliteiten, persoonlijkheid en ambities. Tijdelijke of vaste job? Weinig of veel ervaring? Voorkeuren en visie? We brengen jouw profiel in kaart en matchen dit met een – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Frankrijklei 101 - 2000 Antwerpen
Omzet
100 tot 500 miljoen (EUR)
Medewerkers
201 tot 500
Branche
Links
Linked In pagina
Start to Work website
Unique website

Twitter

Facebook