UMCG Reviews

Alle 18 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkplek die veel initiatief en zelfstandigheid biedt
SQL Server DBA (huidige medewerker) –  Groningen21 september 2017
Interessante omgeving vanwege directe raakvlak met patientenzorg.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een enoverend werkervaring. Het was een Project contract op het gebied van rook-, parkeer- en fietsenstalingbeleid.
Toezichthouder (voormalige medewerker) –  Groningen4 juli 2017
Ik hen elke dag contact gehad met patienten en bezoekers die aangesproken moesten worden. Soms kreeg ik moeilijke personen waar ik het op een professionele manier moest oplossen en het ging altijd goed.
Pluspunten
nvt.
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Groningen Stad7 maart 2017
er is een hoop te leren in het umcg je krijgt te maken met veel verschillende mensen
je weet wat je wel en niet mag als helpende en dat is waar e je strikt aan moet houden tenzij er anders is gezegd en je weet gewoon precies wat je wel of niet aan je collega s hebt
een nadeel van het werken in het umcg is dat je werkt met sommige gevallen die heel erg ziek zijn das moeilijk soms maar leer je ook weer een hoop van
Pluspunten
je kan veel verschillende cursussen volgen
Minpunten
veel verdriet soms van zieke mensen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede arbeids voorwaarde
DBC contact persoon (huidige medewerker) –  Groningen15 februari 2017
Groot bedrijf met veel mogelijkheden.
Geeft soms dan wel een wat onpersoonlijk gevoel .
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Groningen28 januari 2017
Bezig met kwaliteitsverhoging en scholing. Prima sfeer mbt verschillende disciplines.
Werkdruk hoog op de afdeling waar ik werk.
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Hoge werkdruk, complexe patientencategorie op de afdeling waar ik werk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk werk
Functieassistente cardiologie (huidige medewerker) –  Groningen19 oktober 2016
Mensen helpen, een goed gevoel geven, dan ga Ik met een heerlijk gevoel naar huis
Pluspunten
Genoeg werk
Minpunten
Opgaan in de massa
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een snel ontwikkelende academisch georienteerde afdeling
Analist (voormalige medewerker) –  Groningen5 augustus 2015
Een typische dag bij Genetica van het UMCG was: DNA isoleren, dan wel sequensen, PCR voorbereiden voor het sequensen, maar ook voorraadbeheer, sterilisatie etc. Dat ik nog steeds geregeld contact heb met mensen uit verschillende disciplines van Genetica zegt al genoeg. Er zaten geen hoge drempels tussen de lab medewerkers, de staf en de klinische genetica. Het moeilijke aan dit werk is de grote verantwoordelijkheid over de uiteindelijke uitslag. Het moet absoluut helemaal accuraat gebeuren, anders is er een probleem. Dit wordt gelukkig ondervangen met kwaliteitssystemen en houd de mensen scherp. Het leukste hier vond ik toch ook weer de geschikte collega's. Het verdiend alleen niet heel goed in de UMCG CAO, vergeleken met bijvoorbeeld bedrijven. Maar daar had ik niet zoveel moeite mee, werksfeer is veel belangrijker.
Pluspunten
Altijd goed eten in restaurant ''de Brug''
Minpunten
Word soms duur grapje elke dag eten in ''de Brug''
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en prettige leerzame werkomgeving
Universitair Medisch Centrum te Groningen (voormalige medewerker) –  Groningen, GR1 april 2015
UMCG, gezellige, vriendelijkheid , leerzame werkomgeving met fijne personeel en collega's. Duidelijkheid, goede verzorging en begeleiding.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier gewerkt
Magazijnmederwerker (voormalige medewerker) –  Groningen, GR3 maart 2015
Verschillend afdelingen gewerkt facilitaire dienst.
Ontvangst goederen verzenden goederen binnen het UMCG.
Repro werkzaamheden klein teamverband.
Fijne collega,s
Veel geleerd binnen het UMCG.
Pluspunten
plezierig werken
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werktijd
onderhoudsmedewerker(timmerman) (voormalige medewerker) –  Groningen13 februari 2015
Bij het UMCG was het fijn werken ,fijne sfeer,goede colga"s en mooi werk,dankbaar werk.
Pluspunten
alleen maar positief
Minpunten
geen vaste baan
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Stage, kinderchirurgie te Groningen (voormalige medewerker) –  Groningen, GR15 oktober 2014
indrukwekkende stage, maar te hoog gegrepen voor een 1ste ziekenhuis stage
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie colegiale sfeer
Facilitair medewerkster/ voedingsassistent (voormalige medewerker) –  groningen26 september 2014
was een mooie baan maar door een reorganisatie contract niet verlengd
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg gezellig
Magazijn medewerker/ heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Groningen24 september 2014
Een zeer gemoedelijk bedrijf, met een vleugje overheidsinstelling.
Een prima werkgever.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Secretaresse (huidige medewerker) –  Groningen, GR23 januari 2014
Altijd wat te doen..geen dag is hetzelfde! leuke werkplek en gezellige collega's.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie organisatie om in te werken.
verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Groningen, GR10 september 2013
Mooie organisatie om in te werken. Goede begeleiding en plezierige werksfeer.
Pluspunten
Werksfeer.
Minpunten
werkdruk, combinatie werk/privé (parttime werken)
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 13Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tot voor kort een prettige werkomgeving
Coördinator Bedrijfsvoering Archief (huidige medewerker) –  Groningen, GR3 september 2013
Tot het moment van forse bezuinigingen een uitstekende werkgever.
Maar de afgelopen jaren is de onderlinge werksfeer erg verslechtert en verdween er veel collegialiteit. Er was meer concurentie en gekonkel!!
Pluspunten
veel mogelijkheden
Minpunten
kruiwagens nodig en niet altijd competenties!!
Was deze review waardevol?Ja 46Nee 12Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd onverwachte dingen, veel leuke collega´s
Tandartsassistente (voormalige medewerker) –  groningen8 maart 2013
Ik heb een leuke vaste behandelaar die veel interessant werk doet, ook begeleidt hij veel studenten, die ik dan ook assisteer.
Omdat het een ontzettend groot bedrijf is, met veel wisseling van leidinggevenden is het vaak onoverzichtelijk, ook door het werken met studenten is het vaak, veel zoeken naar materialen. De collegialiteit, samenwerken, elkaar helpen, is erg belangrijk, en door de vele, leuke, collega´s is het een leuke, zeer afwisselende, maar ook vermoeiende, dag.
Pluspunten
veel leuke collega´s, de nieuwste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied
Minpunten
veel regels, verplichtingen en vergaderingen, veranderingen, onrust op het werk.
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 17Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij UMCG. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 18 reviews
56
45
37
20
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over UMCG gesorteerd op locatie