Trots op elkaar in de samenwerking

Trots is een emotie waarover misschien wel te weinig wordt gesproken. Je hoort niet gauw iemand zeggen dat hij of zij trots is op wat hij of zij bereikt heeft. Jezelf op de borst kloppen is misschien iets wat niet zo bij ons past. En tóch, het geeft wel een goed gevoel en je krijgt er nieuwe energie door om weer verder te gaan met je werkzaamheden. En die trots mogen we best eens met elkaar delen!

In deze video vertellen medewerkers van het UMCG trotse verhalen over waarom zij TROTS zijn in wat zij samen met hun team voor elkaar krijgen en gezamenlijk bereikt hebben.
We zijn een tijdje geleden gestart met 'pionieren' d.w.z. dat iedereen die een goed (verbeter) idee heeft hiermee aan de slag gaat met een groepje enthousiaste collega’s. Dit is éen van de initiatieven in het kader van duurzame inzetbaarheid, plezier in het werk en vitaliteit, mobiliteit, organisatiecultuur en samenwerken over afdelings- en organisatiegrenzen heen. Dit alles met de blik zowel naar binnen als naar buiten om midden in de veranderende samenleving te staan. En samen te bouwen aan de toekomst van gezondheid.

Reviews

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 17 reviews
56
44
37
20
10
Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,8
Management
3,6
Bedrijfscultuur
4,0

Salarissen

84 salarissen doorgegeven
€ 3.113 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.500
€ 4.800
9 salarissen doorgegeven
€ 2.569 per maand
€ 1.500
€ 4.800
6 salarissen doorgegeven
€ 3.713 per maand
€ 1.500
€ 4.800

Over UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 10.000 medewerkers werken in de patiëntenzorg en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek, waarbij de focus ligt op ‘gezond en actief ouder worden’. In het kader van wetenschappelijk onderzoek en – meer... 

  • AIOS worden in het UMCG
is een bijzondere band aangaan met je opleider. 
Binnenkort een nieuwe reeks interviews met aiossen en opleiders van verschillende specialisaties 
oa over hun werkrelatie. Zoals bijv Kim Sellens en Gotz Wietasch, Anesthesiologie. Link in bio.
  • Volg al onze insta accounts.
Check alle links in bio 😷🤳🏻
  • Check je ook onze insta @icverpleegkundige_umcg voor inhoudelijke uitleg van het dagelijkse IC werk? 👌🏼 #umcg #umc #ziekenhuis #intensivecare #groningen #patient #mooiwerk #opleiding 
Vacatures in bio
  • Anesthesiemedewerkster Grietje!Haar vak is volop in beweging met mooie mogelijkheden.
Check ook ons insta account  @anesthesiemedewerker 👌🏼
Link vacatures in bio 🙆🏻‍♀️
Profiel geclaimd
Links
UMCG op Instagram
UMCG website
https://nl.linkedin.com/company/umcg

Twitter