Trots op elkaar in de samenwerking

Trots is een emotie waarover misschien wel te weinig wordt gesproken. Je hoort niet gauw iemand zeggen dat hij of zij trots is op wat hij of zij bereikt heeft. Jezelf op de borst kloppen is misschien iets wat niet zo bij ons past. En tóch, het geeft wel een goed gevoel en je krijgt er nieuwe energie door om weer verder te gaan met je werkzaamheden. En die trots mogen we best eens met elkaar delen!

In deze video vertellen medewerkers van het UMCG trotse verhalen over waarom zij TROTS zijn in wat zij samen met hun team voor elkaar krijgen en gezamenlijk bereikt hebben.
We zijn een tijdje geleden gestart met 'pionieren' d.w.z. dat iedereen die een goed (verbeter) idee heeft hiermee aan de slag gaat met een groepje enthousiaste collega’s. Dit is éen van de initiatieven in het kader van duurzame inzetbaarheid, plezier in het werk en vitaliteit, mobiliteit, organisatiecultuur en samenwerken over afdelings- en organisatiegrenzen heen. Dit alles met de blik zowel naar binnen als naar buiten om midden in de veranderende samenleving te staan. En samen te bouwen aan de toekomst van gezondheid.

Reviews

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 17 reviews
56
44
37
20
10
Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,8
Management
3,6
Bedrijfscultuur
4,0

Salarissen

118 salarissen doorgegeven
€ 2.994 per maand (bruto)
  • Meest gerapporteerd
€ 1.500
€ 5.300
14 salarissen doorgegeven
€ 3.257 per maand (bruto)
€ 1.500
€ 5.300
10 salarissen doorgegeven
€ 4.890 per maand (bruto)
€ 1.500
€ 5.300

Over UMCG

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 10.000 medewerkers werken in de patiëntenzorg en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek, waarbij de focus ligt op ‘gezond en actief ouder worden’. In het kader van wetenschappelijk onderzoek en – meer... 

  • “Time is quality, time is muscle”.
Samen met ruim 30 verpleegkundigen en interventiecardiologen, elektrofysiologen, kinderartsen, thoraxchirurgen en verpleegkundig specialisten geeft Robert-Jan zorg aan patiënten met een cardiaal probleem. Meewerken? Momenteel hebben we ruimte voor collega (leerling) verpleegkundigen Hartcatheterisatie. Check link in bio. Zijn interview vind je via FB Werken in het umcg.

#umc #ziekenhuis #hart #verpleegkundige #groningen
  • Later vandaag gaan we online met Insta operatieassistenten_umcg Volg ons ook daar!
Vandaag is Europese Dag van de #Operatieassistent. Werken met de nieuwste technologie, steeds vooruitdenken, om de patiënt heen staan, hem geruststellen... Mooie dag om er even bij stil te staan dat operatieassistenten 24/7 de meest complexe operaties in het UMCG mogelijk maken.
#umcg #ziekenhuis #operatie #collega #groningen Ben je al gediplomeerd en wil je een keer langskomen? Je bent van harte welkom. Check link in bio. Daar vindt je binnenkort ook de info over onze opleidingsplekken 2019.
  • Een deel van onze nieuwe collega’s per februari; arts, poli, anesthesie, lab, verpleegkundige, onderzoek, P&O, etc...Welkom!
#solliciteren #welkom #umcg #ziekenhuis#groningen #patient #werk Check link in onze bio
  • Nieuwste blog van onze IC verpleegkundige Petra lezen? Aanrader. Over de realiteit, namelijk intensieve nachtdiensten, zorg en aandacht gezamenlijk en patienten met een delier. Check link in bio.
#nodig #wemakenhetnietmooier #aandacht #patient #waardevol #delier #Groningen #ziekenhuis #umc
Profiel geclaimd
Links
UMCG op Instagram
UMCG website
https://nl.linkedin.com/company/umcg

Twitter