UPS Reviews

75 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 31.818 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving staand werk.
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Herkenbosch15 januari 2019
Leuke werk collega’s , fysiek zwaar werk , houden geen rekening met jou als persoon zelf.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ups
loader (voormalige medewerker) –  3007 Executive Drive6 januari 2019
UPS is an okay quick job to grasp. They offer great benefits but not until you've worked there for a year or more. You have to be pretty fit and be able to lift various amount of weight. The managers there are also all overworked which makes them want to push their workers even harder, past even the limit of the individual that day, there isn't very much time for rest. The most enjoyable part of the job was when I did it seasonally; I was with the UPS truck driver and my duties were to help in delivering packages to businesses and homes.
Pluspunten
Paid Weekly
Minpunten
overkill laborious
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Valt niets te verdienen in eindhoven
Unloader (huidige medewerker) –  Eindhoven23 december 2018
Geen vaste uren.
S, nachts werken
Beloofd dat je 4 uur werkt. Maar vaak na 2uur klaar.
Dus weinig zekerheid. En weinig geld.
Zware paketten
En rugklachten krijgen.
Zonder toeslagen
Pluspunten
Niets
Minpunten
Zware paketten. Weinig uren. Geen toeslagen 's, nachts
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Venlo, NL29 november 2018
het was een gezellig sfeervol bedrijf in het warehouse
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gut
Project Analyst (huidige medewerker) –  Gemeente Roermond8 november 2018
Gutes und lockeres Arbeitsklima, viel Raum fuer persoenliche Entwicklung
Pluspunten
Nette Kollegen
Minpunten
Lange Entscheidungswege
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een erg gezellige werksfeer en werkomgeving, natuurlijk niet te vergeten de super collega's.
Junior Expediteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 oktober 2018
Het is een leuk bedrijf met gezellige mensen, alleen is het heel jammer dat ik niet de mogelijkheid krijg. Om verder te leren en te ontwikkelen, ik doe nu all meer dan 1 jaar de zelfde werkzaamheden. Het leek me leuk om pharma te doen of master Airwaybills af te sluiten.

Ik hoop dat dit mogelijk is bij het nieuwe bedrijf waar ik wil gaan werken, Ik wil namelijk alles leren op het gebeid van Export, wie later in de toekomst zelfs import.
Pluspunten
Hele gezellige collega's
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk graag
İnpacking/magazijn (huidige medewerker) –  Venlo2 oktober 2018
Het was leuk werken bij UPS maar bij blackman is het ook leuk werken omdat ik altijd positief naar de dag kijk
Pluspunten
Aardige collegas
Minpunten
Heel soms
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
Transport Planner (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 juli 2018
mooi bedrijf maar je bent wel een nummer in het geheel.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer en aantallen
declarant (voormalige medewerker) –  Eindhoven, afdeling brokerage3 juli 2018
Halen van aantallen aangiften is dagelijks de oorzaak van een hoge werkdruk en vaak is er tekort aan tijd om extra aandacht te besteden aan je werk. Huidige manager en leidinggevende hebben voldoende tijd om zelf onderling overleg te plegen maar communicatie naar de andere medewerkers toe is er nauwelijks. Interesse is er weinig, ideeen of opmerkingen worden met regelmaat afgekapt. Jammer dat ze afgegeven signalen negeren en het zichzelf niet aantrekken.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je bent een nummertje voor dit bedrijf.
Declarant bij brokerage (huidige medewerker) –  Eindhoven1 mei 2018
Targets, targets, targets dat is wat telt aan t einde van de dag ....
Je bent maar een nummertje voor dit bedrijf en het management denkt alleen maar aan eigen doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf ten koste van de goede sfeer op de afdeling met collega's.
Waardeloos management bij Brokerage !
Verder de collega's zijn super leuk alleen het kromme beleid van het management verziekt de hele sfeer .Jammer, want als ze anders met het personeel om zouden gaan waren mensen zeker wel bereidt om zich meer voor het bedrijf in te zetten .Alleen is het nu een 'eenrichtings verkeer' bij dit bedrijf met alles, jammer.
Minpunten
targets is wat er allemasl telt bij management, voor de rest hebben ze geen interesse in jou.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer was goed ,management was goed
chauffeur en 1 jaar later douane zaken (voormalige medewerker) –  Utrecht25 februari 2018
van 4 uur s'nachts tot 12 uur s'middags werken
douane zaken geleerd
management was goed en altijd bereikbaar voor je
er waren veel bedrijf uitjes
moeilijkste was ,in de wintertijd in de nacht naar je werk
leukste van de baan was prettige werksfeer en met plezier naar je werk
Pluspunten
goede management
Minpunten
geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bezigheid
Logistiek administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)22 februari 2018
Gezellige mensen. zeer druk en actief werk. Veel contact met chaffeurs en oplossingen vinden voor foutieve pakket asdressering
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en lekker zelfstandig, alleen stil zonder radio
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Apeldoorn25 oktober 2017
Leuk om lekker rond te rijden en steeds weer andere mensen te ontmoeten... elke dag is anders.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijg
Fulltime service provider/driver trainer (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 oktober 2017
Betaald goed, geen dag is het zelfde, gezellige en leuke collega's
Pluspunten
Eigen baas op de weg
Minpunten
Veel werk in krappe tijden
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
awful
Volunteering and out of work achievements (voormalige medewerker) –  holland23 september 2017
do not work here unless u want some cheap money it's awful worse then amazon no break nothing this was out of the country but still awful do not work here
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Experience
Intern (voormalige medewerker) –  Roermond15 september 2017
Great company led by great people. Management gave great deal of advice during the completion of my task
Pluspunten
gratis workboots
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuk werk als Feeder Chauffeur
Chauffeur CE (voormalige medewerker) –  Schiedam6 september 2017
Supermooi bedrijf naar Amerikaanse standaard goed geregeld ik zat hier in een Nachtritme waarbij er 5 verschillende Van A naar B en retour ritten mogelijk waren.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amerikaanse Cultuur, targets is het belangrijkste
Enterprise Account Executive, UPS (huidige medewerker) –  landelijk7 juli 2017
Uiterst goeie doorgroeimogelijkheden wanneer je goede resultaten laat zien
Pluspunten
uiterst goede incentives bij goed presteren
Minpunten
Kantoor/werkplek is zeer slecht onderhouden en niet van deze tijd
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
moze byt
orderpicker (voormalige medewerker) –  Venlo , NL7 juli 2017
pohoda klidek tabacek .. ziadne ponahlanie a takisto potom vyzera aj vyplata
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met heel veel werkdruk
Center Clerk (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 mei 2017
De werkdruk bij UPS ligt erg hoog, lukt een bepaald cijfertje niet te halen dan word je er voor gestraft. Daardoor zijn de chauffeurs niet blij en het werk word niet gewaardeerd. Niet leuk om te werken dus. Ik heb voorderest wel veel geleerd bij ups: (live planning etc). Management neemt de tijd niet voor je. Collega's zijn leuk, maar niet allemaal. Moeilijkste van de baan is toch wel de werk druk. Leukste van de baan is af en toe lachen met leuke en lachwekkende collega's
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij UPS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 31.818 reviews
511.437
49.729
36.706
22.171
11.775

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,6Bedrijfscultuur