UPS Reviews

89 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 39.073 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 januari 2020
Heb leuke tijd gehad met collega en veel geleerd en was leuke sfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Otro trabajo eclavo
Mozo de almacén (voormalige medewerker) –  Gemeente Apeldoorn7 januari 2020
Por lo menos en Holanda me pagan las horas que trabajo. Y por tramos de 15 minuto.
Pluspunten
Genera mucho dinero
Minpunten
Horario nocturno
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
Area Sales manager (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 december 2019
te star. management niet flexibel, tunnel visie. goede opleider, leuke mensen. kunnen niet veranderen en dat kost ze talent.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkstraf
Koerier (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 december 2019
Ik moest daar meer dan 100 adressen per dag langs. De ene koerier heeft een enveloppenwijk en de andere tilt zich letterlijk een hernia. Veel tijdsdruk. Vooral in de ochtend als de expressen en de expres plus op tijd geleverd moet zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Begin er nooit aan
Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 november 2019
Zeker niet in adam nu Jon zegerius daar de leiding heeft. Die heeft het vak volgens mij in 1940-1945 geleerd, daar acteert hij wel naar.
Pluspunten
Wisselen vrij vaak van manager
Minpunten
Te lange lijst
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
administratieve declarant (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 november 2019
Een review schrijven, wow daar ben ik heel slecht in. Een van mijn slechtste eigenschappen.

leuk bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Administratief medewerkster - OSG (voormalige medewerker) –  Roermond20 november 2019
Gezellige werkomgeving, verder is de werksfeer ook niet gespannen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Productie (voormalige medewerker) –  Gemeente Tilburg13 november 2019
Top bedrijf vriendelijke medewerker sociale contacten leggen bedrijf feesje met collega 's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiev
Chauffeur/bezorger (huidige medewerker) –  Apeldoorn16 oktober 2019
de auto word beladen met pakketten die je dan weg moet brengen volgens zo efficiëntie route, tevens krijg je ophaal opdrachten die je dan zo moet inplannen dat het allemaal in je route past.

leuke baan maar fysiek zwaar.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen werk voor mij
chauffeur bestelauto (voormalige medewerker) –  Beek10 oktober 2019
niet echt me werk wegens de druk van 7 uur smorgens tot 10 uur sávonds leek me toch wat veel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zakelijk bedrijf
Service Provider (voormalige medewerker) –  Utrecht16 augustus 2019
Wanneer je zakelijk ingesteld bent, is dit je bedrijf. Weinig complimenten ontvangen, veel kritiek krijgen. Vooral als chauffeur wordt er veel van je verwacht. Veel nemen en weinig geven is een mooie slogan.
Er wordt verder weinig voor het personeel gedaan om ze eens goed in het zonnetje te zetten. Houdt je van bedrijfsuitjes? Vergeet het maar. UPS weet altijd op het goede moment te bezuinigen, daarbij is niet de klant, maar het personeel de sjaak. Je moet maar blij zijn als ze af en toe op een warme dag een ijsje voor je regelen! Dat is heel wat!
Maar als je van chocolade houdt ben je gezegend met elk jaar hetzelfde chocolade kerstpakket!
UPS is een typisch amerikaans bedrijf en zo is de cultuur ook. Alles moet goedgekeurd worden via via via, zo ben je weer een tijdje verder. Dankzij mijn fijne collega's heb ik het er een ruime tijd volgehouden.
Overwerken is vaak de standaard, daar hoef je ook niet over te klagen, net zoals het vervoeren van pakketten tot 70kg.
Pluspunten
Cao beroepsgoederenvervoer
Minpunten
Puur zakelijk
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezzelig
Leading Hand (huidige medewerker) –  Venlo2 juli 2019
Tba
Sammen werking
Alles goed
Te weinig salaris
Nvt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met collega's
logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Herkenbosch13 juni 2019
we starten de dag standaard met pcm dat wil zeggen een soort personeelsbespreking van ongeveer 5 min.
Ik heb bij de inbound gewerkt waar we goederen ontvangen en het sorteren, labelen en inboeken. Put away dwz op zijn plaats zetten. Daarnaast hoort er ook bij het controleren van goederen of ze niet beschadigt zijn.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Place to learn and grow
Network Operations Analyst (huidige medewerker) –  Gemeente Roerdalen2 juni 2019
Despite all the bad media about UPS, I can only talk good about this company. I initially started as a mere unloader of a truck and worked my way up to the position I am right now.

The salary is not the best but you will always have the chance to grow, learn something new, get experience, travel and most importantly: Have fun at work.
Pluspunten
Great atmosphere, great teacher
Minpunten
Salary
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent international leading company in Logistics and Distribution
Procurement Manager (huidige medewerker) –  Venlo7 februari 2019
Typical hands on culture inspired on a long culture of founding fathers until today.
Very financial healthy company with an unique world wide network for distributing parcels.
Pluspunten
Entrepeneurship
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving staand werk.
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Herkenbosch15 januari 2019
Leuke werk collega’s , fysiek zwaar werk , houden geen rekening met jou als persoon zelf.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ups
loader (voormalige medewerker) –  3007 Executive Drive6 januari 2019
UPS is an okay quick job to grasp. They offer great benefits but not until you've worked there for a year or more. You have to be pretty fit and be able to lift various amount of weight. The managers there are also all overworked which makes them want to push their workers even harder, past even the limit of the individual that day, there isn't very much time for rest. The most enjoyable part of the job was when I did it seasonally; I was with the UPS truck driver and my duties were to help in delivering packages to businesses and homes.
Pluspunten
Paid Weekly
Minpunten
overkill laborious
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Venlo, NL29 november 2018
het was een gezellig sfeervol bedrijf in het warehouse
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gut
Project Analyst (huidige medewerker) –  Gemeente Roermond8 november 2018
Gutes und lockeres Arbeitsklima, viel Raum fuer persoenliche Entwicklung
Pluspunten
Nette Kollegen
Minpunten
Lange Entscheidungswege
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een erg gezellige werksfeer en werkomgeving, natuurlijk niet te vergeten de super collega's.
Junior Expediteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 oktober 2018
Het is een leuk bedrijf met gezellige mensen, alleen is het heel jammer dat ik niet de mogelijkheid krijg. Om verder te leren en te ontwikkelen, ik doe nu all meer dan 1 jaar de zelfde werkzaamheden. Het leek me leuk om pharma te doen of master Airwaybills af te sluiten.

Ik hoop dat dit mogelijk is bij het nieuwe bedrijf waar ik wil gaan werken, Ik wil namelijk alles leren op het gebeid van Export, wie later in de toekomst zelfs import.
Pluspunten
Hele gezellige collega's
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij UPS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 39.073 reviews
514.033
411.564
38.120
22.770
12.586

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur