Video afspelen via YouTube-knop
U-nited Detachering
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

U-nited Detachering Carrières en werk

Over ons
Ben jij toe aan een nieuwe werkuitdaging in de wereld van zakelijke verzekeringen? Of bekijk jij deze pagina vanuit het perspectief van een opdrachtgever en zoek jij dé kandidaat voor die ene belangrijke functie? Dan is het tijd voor een voorstelronde: wij zijn U-nited Detachering. Aangenaam kennis te maken!

Wij zijn een groeiend detacheringsbureau
 – meer... op het gebied verzekeringsprofessionals. Op dit moment zijn 40 van onze professionals gedetacheerd bij banken en maatschappijen in de assurantiemarkt. Naast detachering plaatsen wij professionals via bemiddeling loondienstverband bij onze opdrachtgevers.

Onze kracht ligt op het gebied van personele inzet bij vernieuwings- en verandertrajecten. Wij richten ons op het tijdelijk en langdurig vervangen van vast personeel. Vanwege onze jarenlange expertise en ervaring in de wereld van verzekeringen, kennen wij deze branche als geen ander en voelen ons hierin thuis.


Wij weten precies wat speelt bij de professionals op de werkvloer, maar kennen ook de behoefte van de opdrachtgever. Vanuit dit perspectief zijn wij in staat om onze professionals naar de juiste opdrachtgever en een passende opdracht te begeleiden. Daarnaast blijkt uit onze SNA-certificering dat U-nited Detachering een betrouwbare partner is met hart voor een geslaagde samenwerking.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij U-nited Detachering te werken?

4,8
Werk-privébalans
4,6
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,8
Doorgroeimogelijkheden
5,0
Management
4,8
Bedrijfscultuur