Tzorg Reviews

Alle 186 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Thuishulp (huidige medewerker) –  Rijswijk25 oktober 2018
Altijd heel erg naar mijn zin gehad. Er wordt altijd naar je geluisterd en naar gehandeld.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg naar mijn zin gehad
Thuishulp voor in de vakantieperiode (voormalige medewerker) –  Hengelo OV29 september 2018
Ongeveer 5 maanden lang heb ik voor T-Zorg gewerkt. Tijdens mijn tijd bij T-Zorg heb ik goed bijverdiend, maar heb ik het vooral erg naar mijn zin gehad. Ik vond het erg leuk om elke dag nieuwe cliënten te ontmoeten. Er werd goed rekening gehouden met mijn beschikbaarheid. De communicatie tussen mij en de planning/zorgcoördinator was erg goed.


Achter elke voordeur schuilt een nieuw verhaal.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nieuwe mensenkennis opgedaan.
Thuiszorgmedewerkster (voormalige medewerker) –  Uden14 september 2018
Prettige cliënten ontmoet, helaas geen doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nog nooit zo’n leuke baan gehad!
Thuishulp (huidige medewerker) –  Spijkenisse2 september 2018
Ik heb verschillende baantjes gehad in misschien 5 jaar tijd maar nog nooit heb ik zo’n leuke werkplek gehad als T-Zorg. Ik ben erg tevreden. Ze houden ook heel veel rekening met mijn schoolrooster. Dit vind ik erg fijn.
Ik werkte van de zomer als vakantiekracht. Ik vond het zo jammer dat ik moest stoppen, dus daarom vroeg ik om verlenging. Gelukkig zeiden ze ja! Ik heb nu loonsverhoging gekregen, inclusief een fietsvergoeding per dag. Meer hoef ik niet. Ik verdien voor mijn leeftijd beter dan al mijn andere leeftijdsgenoten.
Daarnaast krijg je er zo veel voor terug. De cliënten bij wie ik langsga, waarderen het als je voor een paar uurtjes komt schoonmaken bij ze. Ik ga daarom met veel plezier naar mijn werk.
Kortom: T-Zorg is een goed en leuk bedrijf! En alles is zeker 5 sterren waard :)
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden, vriendelijke cliënten, goed te combineren met school/privé en fietsvergoeding per dag!
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn, zelfstandig te werk kunnen gaan.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Vlaardingen22 augustus 2018
Het is varierend werk. Je bent erg zelfstandig bezig dus voor mij is dat een prettige werkomstandigheid.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werkteam
Huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 augustus 2018
Het bedrijfscultuur was goed. Management was ook goed. Doordat mijn mensenkennis wat vergroot is weet ik hoe ik mensen moet benaderen. Het kunnen omgaan met minder aardige mensen en met aardige mensen. Werkteam was heel leuk en aardig.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
T zorg
Huishoudelijke hulp thuiszorg (voormalige medewerker) –  Eindhoven18 augustus 2018
Altijd met veel plezier gewerkt. Vrijheid met dagen cliënten inplannen. Maar soms wel heel hard werken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele werktijden
Ambulant begeleider (huidige medewerker) –  Waterland15 augustus 2018
je kunt je werktijden mooi afstemmen op je prive. Bijvoorbeeld schooltijden van je kinderen.
Pluspunten
flexibele werktijden, fijne collegae
Minpunten
communcatie binnen de organisatie kan op zich laten wachten en onduidelijkheden geven
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een bedrijf waar je door blijft leren
Clientenadministratie + Backofficemedewerker (huidige medewerker) –  Uden6 augustus 2018
Het is een leuk bedrijf als je door wilt groeien en wilt leren. Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen ten behoeven van trainingen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en mooie bijbaan
Invalhulp (huidige medewerker) –  IJmuiden27 juli 2018
Ik heb nu in totaal 3 zomervakanties als invalhulp gewerkt bij Tzorg, en dat is me erg goed bevallen. Je helpt mensen en dat levert mooie en leerzame ervaringen op. Daarnaast verdien je ook nog eens lekker wat bij en doe je mensenkennis op. Ik beveel het zeker aan om als invalhulp bij Tzorg te werken!
Pluspunten
Goed salaris, korte dagen, flexibele planning
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eenvoudig en dankbaar werk
Vakantiewerk thuishulp (huidige medewerker) –  Enschede1 juli 2018
Op dit moment ben ik voor de komende 3 maanden bij Tzorg een vakantiekracht. Dit bevalt goed. Het werk zelf is niet erg moeilijk en - in mijn ogen - zwaar om te doen. De cliënten zijn vaak aardig en vriendelijk maar vooral dankbaar. Daarnaast verdiend het als jonge studerende vakantiekracht erg leuk.
Pluspunten
Leuk, dankbaar en afwisselende taken/cliënten.
Minpunten
Planning vaak kort van te voren bekend
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer prettig werken bij t-zorg
Thuis zorgmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag26 juni 2018
Prettige organisatie en altijd bereid te helpen gezellig sfeer
Pluspunten
Persoonlijke aandacht
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Archiefmedewerkster (huidige medewerker) –  Barendrecht11 juni 2018
Als je normaal je werk doet, dan is er niks aan de hand. Ik heb er met plezier gewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
beinvloedde heel erg je prive
Medewerker schoonmaak (voormalige medewerker) –  Sommelsdijk11 juni 2018
had weinig prive. ook als je vrij was verplichtte ze je te werken.
Pluspunten
leuke mensen
Minpunten
weinig prive tijd
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig kunnen werken. lekker in de omgeving werken.
Huishoudelijke Hulp (voormalige medewerker) –  Schiedam4 juni 2018
je hebt geen communicatie met collega's. zelfstandig en doelgericht kunnen werken.
Pluspunten
werken in de omgeving
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheid
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om te werken
huishoudelijke hulp met persoonlijke aandacht (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)14 mei 2018
Planners zijn goed profissionals, goed afspraken, goed salaris, kan flexibel werken, respectvol.
Pluspunten
8
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veeleisend werk
helpende (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 mei 2018
Ik ging bij mensen helpen om hun huishouding op orde te houden. Mensen waren veeleisend maar sterk afhankelijk waardoor de eisen te accepteren waren. Vanuit kantoor kreeg je weinig medewerking en het uurloon was slecht. Ook kreeg je geen reiskosten terwijl je van hot naar her werd gestuurd met je auto. Als je informeerde of er een mogelijkheid was om hoger op te komen was het stil aan de andere kant.
Pluspunten
contact met mensen
Minpunten
hard werken
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer slechte werkgeven
Hulp in de huishouding (voormalige medewerker) –  Nijmegen24 april 2018
slechte werkgever je krijgt als je geluk hebt vrijdag ochtend je rooster van 1 week wat de maandag al ingaat alle uren die je niet ingepland zijn diie je wel beschikbaar te blijven slecht telefonisch bereikbaar
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gevarieerd werk
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Limburg28 maart 2018
het werk is heel gevarieerd je komt bij verschillende mensen thuis om te poetsen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 12Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig contact met collega's en over het bedrijfsbeleid
Thuiszorghulp (voormalige medewerker) –  Breda21 maart 2018
niet op de hoogte van precieze werkzaamheden klant
niet op de hoogte gezondheidssituatie klant
vaak zwaar werk
wijzigingen worden telefonisch slecht doorgegeven
contact met de klant vaak wel leuk
te weinig salaris omdat het lichamelijk en geestelijk zwaar is
Pluspunten
klantcontact
Minpunten
zie boven
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tzorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 186 reviews
534
449
367
215
121

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,4Bedrijfscultuur