Tzorg Reviews

200 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 201 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke clienten. Leuk werk
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Veenendaal31 juli 2019
Betaling is altijd op tijd .
Geen slecht woord daarover .

Verder weinig waardering voor werkzaamheden vanuit tzorg .
Planning loopt niet lekker
Geen vv personeel als je vakantie hebt .

Geen kaartje bij ziekte operatie of zwangerschap.
Kan nog wel even door gaan.
Pluspunten
Fijne cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wegblijven
Huishoudelijke hulp thuiszorg (voormalige medewerker) –  Barendrecht1 juli 2019
Contract is voor slechts 1uur per week. Er wordt verwacht dat je meer werkt maar de overgewerkte uren worden niet uitbetaald. Nee, daar moet je zelf achteraan.
Als de client de deur niet opendoet word je ook niet uitbetaalt. Er wordt wel verwacht dat je voor de deur blijft staan, client belt, Tzorg belt ( dus kosten en tijd investeert).
Betalen een lager uurloon dan wat in de cao staat dus daar moet je ook op letten.
Wanneer je je ziekmeld wordt dit in eerste insantie niet geaccepteerd ondanks dat je dit op tijd hebt gedaan. En ze bellen je, ik overdrijf niet, minstens 2x per dag en word je uitgemaakt voor leugenaar.
Het contract is voor 1 uur per week..het is dus niet dat het Tzorg veel geld kost wanneer er iemand ziek is..
Plannen je ook zomaar weer in zonder dat je je beter hebt gemeld.
Loon wordt zonder enige kennisgeving vooraf, stopgezet. Dus daar mag je ook achteraan.
Verder ook geen pauzes tussen de clienten.

Vreselijk bedrijf. Echt een afrader. Er zijn andere bedrijven waar je beter wordt behandeld.
Pluspunten
Contact met de clienten
Minpunten
Vreselijk bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tzorg
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Roermond26 juni 2019
Heel dankbaar werk,weinig doorgroei mogelijkheden. De ouderen zijn heel lief en dankbaar voor wat je doet. Op kantoor maakt het hun verder weinig uit wie je bent of wat je doet.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne clienten! Slechte organisatie
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven20 juni 2019
Het is erg dankbaar werk de clienten zijn blij als je weer komt.
Maar vanuit kantoor de planner en zorgcoordinator zijn verschrikkelijk er zit geen enkel medeleven in.
Zodra je ziek word “dwingen” ze je als het waren weer zo snel mogelijk aan het werk ook al zegt de bedrijfsarts dat dat nog niet kan. Je weet totaal niet waar je terecht komt bij een nieuwe client in wat voor situatie dan ook.
Er is weinig begrip je bent maar een nummertje in een groot bedrijf en voor jou nog 10 anderen!
Pluspunten
Fijn contact met clienten
Minpunten
Te veel om op te noemen!
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
thuiszorg
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Houten26 mei 2019
leuke cliënten , afwisselend in werkzaamheden, geen doorgroei mogelijkheden, slecht management, slecht betaald
Minpunten
zwaar werk en wienig contact met collega`s
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cumnicatievie manier van schoonmaak en comunicatie
Huishoudelijkehulp (voormalige medewerker) –  Breda9 mei 2019
komt meestal bij ouderen thuis.
maakt schoon en op verzoek van de client en maakt een praatje met de client.
vind het leuk als ik iemannd heb kunnen helpen. doormiddel van huishouden en een luisterend oor.
Pluspunten
heel erg sociaal en open zijn
Minpunten
zijn er niet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Tzorg (voormalige medewerker) –  Nijverdal8 maart 2019
Tzorg daar heb ik
3x mijn contract verlengt gekregen maar toen kwam er een vast contract ter sprake maar toen werd ik er vriendelijk uitgegooid...
Ook kwam er een andere teamleidster en deze was niet bepaald vriendelijk (alleen als zij iets wilde)
Slecht betaald! En hard en veel moeten werken.

Een slechte organisatie!!! Ik zou hier niemand anders op willen aansturen.

Snap niet dat de directeur hier niks aan doet!!!
Minpunten
Teamleidster. Uren. Uurloon. Reisgeld
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is altijd leuk om te gaan werken bij mn clienten
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Enschede6 februari 2019
Ik ben blij om voor tzorg te werken ..ik heb plezier in mn werk ..en kan met mn clienten goed opschieten .En zij met mij ..
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke clienten
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht2 februari 2019
Slechte communicatie met planning en leiding gevende, er word niet naar je geluisterd bij problemen bij cliënten, zoals verwaarlozing persoonlijke verzorging.
Je kan je scheef werken maar een vast contract kan je wel vergeten
Pluspunten
Salaris is netjes op tijd
Minpunten
Geen feedback, geen info over clienten met een rugzakje, geen overleg over je rooster, geen goed overleg met de planning over clienten, geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en plezier
zorg (voormalige medewerker) –  Wageningen19 januari 2019
heb het er altijd leuk gehad vond het jammer om weg te moeten .
de collega's waren super leuk , en mee levend .
Pluspunten
pauze
Minpunten
soms lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed voor iedereen
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Maarssen20 december 2018
goede communincatie
goed voor personeel en clienten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudelijke verzorgende leuke contact met de cliënten
Huishoudelijke verzorgende (voormalige medewerker) –  Veldhoven18 december 2018
Als huishoudelijke verzorgende was ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van lichte en zware schoonmaakwerkzaamheden,
zoals het schoonmaken van woonruimtes, slaapruimtes, sanitair en keukens.
Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de verzorging van textiel,
door te wassen en te strijken.
Het was intensief maar ook een leuke band met de cliënten aan overgehouden.
Pluspunten
Geeft voldoening als een cliënt weer in een schoon huis leeft.
Minpunten
Geestelijk en lichamelijk meestal zwaar.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tzorg - beter management zou dit bedrijf helpen te verbeteren
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Utrecht16 december 2018
Het management in de regio Utrecht is ronduit slecht te noemen omdat er constant veel wijzigingen zijn in het personeelbestand. Daarnaast is het verzuim op zowel management niveau als daaronder hoog, en er zal op agressieve wijze worden geprobeerd je weer aan het werk te krijgen. Dit zou echt beter kunnen.

Wel positief is het meer gebruik maken van online tools om de planning te maken en aanpassingen door te geven.
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Den Haag4 november 2018
En fijne werkgever en plezier gewerkt contact met collega,s
Pluspunten
Creatief
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Thuishulp (huidige medewerker) –  Rijswijk25 oktober 2018
Altijd heel erg naar mijn zin gehad. Er wordt altijd naar je geluisterd en naar gehandeld.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg naar mijn zin gehad
Thuishulp voor in de vakantieperiode (voormalige medewerker) –  Hengelo OV29 september 2018
Ongeveer 5 maanden lang heb ik voor T-Zorg gewerkt. Tijdens mijn tijd bij T-Zorg heb ik goed bijverdiend, maar heb ik het vooral erg naar mijn zin gehad. Ik vond het erg leuk om elke dag nieuwe cliënten te ontmoeten. Er werd goed rekening gehouden met mijn beschikbaarheid. De communicatie tussen mij en de planning/zorgcoördinator was erg goed.


Achter elke voordeur schuilt een nieuw verhaal.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nieuwe mensenkennis opgedaan.
Thuiszorgmedewerkster (voormalige medewerker) –  Uden14 september 2018
Prettige cliënten ontmoet, helaas geen doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nog nooit zo’n leuke baan gehad!
Thuishulp (huidige medewerker) –  Spijkenisse2 september 2018
Ik heb verschillende baantjes gehad in misschien 5 jaar tijd maar nog nooit heb ik zo’n leuke werkplek gehad als T-Zorg. Ik ben erg tevreden. Ze houden ook heel veel rekening met mijn schoolrooster. Dit vind ik erg fijn.
Ik werkte van de zomer als vakantiekracht. Ik vond het zo jammer dat ik moest stoppen, dus daarom vroeg ik om verlenging. Gelukkig zeiden ze ja! Ik heb nu loonsverhoging gekregen, inclusief een fietsvergoeding per dag. Meer hoef ik niet. Ik verdien voor mijn leeftijd beter dan al mijn andere leeftijdsgenoten.
Daarnaast krijg je er zo veel voor terug. De cliënten bij wie ik langsga, waarderen het als je voor een paar uurtjes komt schoonmaken bij ze. Ik ga daarom met veel plezier naar mijn werk.
Kortom: T-Zorg is een goed en leuk bedrijf! En alles is zeker 5 sterren waard :)
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden, vriendelijke cliënten, goed te combineren met school/privé en fietsvergoeding per dag!
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn, zelfstandig te werk kunnen gaan.
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Vlaardingen22 augustus 2018
Het is varierend werk. Je bent erg zelfstandig bezig dus voor mij is dat een prettige werkomstandigheid.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werkteam
Huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 augustus 2018
Het bedrijfscultuur was goed. Management was ook goed. Doordat mijn mensenkennis wat vergroot is weet ik hoe ik mensen moet benaderen. Het kunnen omgaan met minder aardige mensen en met aardige mensen. Werkteam was heel leuk en aardig.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 8Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tzorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 201 reviews
538
451
369
218
125

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,3Bedrijfscultuur