Tzorg Reviews

Alle 210 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bereikbaar
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Nijmegen30 november 2019
Slecht betaald,en telefonisch bijna niet bereikbaar.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn contact met de mensen waar ik voor moest werken
hulp in de huishouding (voormalige medewerker) –  nijverdal9 november 2019
Je kon er prima werken, fijn bij oude en/of zieke mensen bij ze thuis dat maakt wel eigen voor mij en de mensen.
Pluspunten
alles kon in overleg
Minpunten
in een korte tijd zoveel mogelijk doen. Niet haalbaar
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
N.v.t.
Thuiszorg medewerker (voormalige medewerker) –  Rijswijk9 november 2019
N.v.t.
Was achteraf niet zo happy bij Tzorg. Voor al het werk bij mensen thuis en salaris die je ontving was niet in verhouding.
Mensen waren eenzaam en hadden soms ook behoefte aan persoonlijk gesprek van mens tot mens. Zat helaas niet in. Huishoudelijke werk ging voor. Snel werken en weer verder naar volgende cliënt. Haasten en stressen.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als je loyaal bent , word je niet gewaardeerd
Planner (voormalige medewerker) –  Enschede8 november 2019
Worden gouden bergen beloofd ,maar komen ze niet na .
Teveel taken onder 1 functie zetten ,maar er niet naar betaald worden .
Waardering krijg je niet .
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je bent een nummer hier
Hulp in de huishouding (voormalige medewerker) –  Oldenzaal21 oktober 2019
Ik heb werken bij Tzorg ervaren als redelijk. met een enorme afwisseling aan cliënten is het soms dankbaar en fijn maar kan het ook moeilijk zijn om bij cliënten met eventueel psychische problemen te werken. Hier kan het voorkomen dat het wekelijks werk nogal zwaar wordt en je aan onredelijke verwachtingen en eisen moet voldoen. Verder ziet je werkgever je als een schoonmaakster /werkster en je mag in principe niet ziek zijn dan lig je er zo uit.
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beloftes die niet nagekomen worden
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Schiedam16 oktober 2019
Zoveel werken als je wil en kan. Nou NIET dus.
We houden rekening met wanneer je kan
Nou NEE,
Allemaal loze dingen salaris is niets.
Ze houden geen rekening met kleine dingen ze maken je rooster en daar moet je maar mee akkoord gaan.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk met veel voldoening
Thuishulp (huidige medewerker) –  Utrecht5 oktober 2019
Werken bij Tzorg zorgt ervoor dat je aan het eind van elke dag het gevoel hebt dat je op een positieve manier hebt bijgedragen aan de samenleving. Je helpt mensen met taken die vaak hoognodig zijn en ze echt zelf niet meer kunnen doen. Het werk is wel zwaar en de betaling is minimaal. Ook is het vanwege privacywetgeving soms mogelijk dat je weinig weet over een klant en daardoor niet optimaal kan helpen. De zorgcoördinatoren proberen hierin echter altijd ondersteuning te bieden
Pluspunten
voldoening
Minpunten
fysiek en mentaal bij tijden zwaar
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijne werkgever
Vakantiekracht (voormalige medewerker) –  Enschede17 september 2019
Ik vond t zorg echt een verschrikkelijke werkgever. De arbeidsvoorwaarden vind ik sowieso best slecht, je krijgt een fietsvergoeding per dag terwijl het met de afstand en de tijd tussen cliënten door gewoon niet te doen is, dus rij je wel met de auto. Gevoel dat ze me bewust bij verre cliënten inplannen omdat ik een auto heb, maar je krijgt zeker geen km vergoeding. Daarnaast vind ik de rusttijden tussen cliënten in ook niks, want die is er simpelweg vaak niet. Ik heb gedurende mijn zwangerschap voor ze gewerkt, in de hitte, met weinig tot geen rust tussen cliënten door, vaak ingevallen dus je kan je indenken dat je als hoogzwangere vrouw zeker wel wat rust nodig wil hebben.
Voor de rest vind ik ze ook op het hoofdkantoor ondankbaar en niet heel vriendelijk. Je bent meer een nummertje die ze kunnen inzetten op een adres. Gedurende periode heb ik ook veel klachten gehoord van cliënten over de t zorg.
De cliënten zelf vind ik over het algemeen vriendelijke en dankbare mensen en daar doe je je werk ook goed voor.
Was deze review waardevol?Ja 23NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf voor zijn medewerkers
huishoudelijkmedewerker (voormalige medewerker) –  Uden11 september 2019
Bij dit bedrijf is iedereen maar een nummer.. heel hard gewerkt voor dit bedrijf..wat krijg ik ?stank voor dank!!! Gaan onbeschoft met zIjn medewerkers om!! Gelukkig wel leuke cliënten gehad..t zorg krijgt van mij een dikke nul!!!! En zal het niemand aanraden
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel weinig werkuren, maar wel goed verdiend
Vakantiekracht (voormalige medewerker) –  Raamsdonksveer16 augustus 2019
Het werk was leuk en je krijgt ook erg goed betaald voor je leeftijd. Helaas werd ik heel weinig ingepland, terwijl veel meer was beloofd. Ik deed het als vakantiewerk en soms had ik geen een adres in een week.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke clienten. Leuk werk
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Veenendaal31 juli 2019
Betaling is altijd op tijd .
Geen slecht woord daarover .

Verder weinig waardering voor werkzaamheden vanuit tzorg .
Planning loopt niet lekker
Geen vv personeel als je vakantie hebt .

Geen kaartje bij ziekte operatie of zwangerschap.
Kan nog wel even door gaan.
Pluspunten
Fijne cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wegblijven
Huishoudelijke hulp thuiszorg (voormalige medewerker) –  Barendrecht1 juli 2019
Contract is voor slechts 1uur per week. Er wordt verwacht dat je meer werkt maar de overgewerkte uren worden niet uitbetaald. Nee, daar moet je zelf achteraan.
Als de client de deur niet opendoet word je ook niet uitbetaalt. Er wordt wel verwacht dat je voor de deur blijft staan, client belt, Tzorg belt ( dus kosten en tijd investeert).
Betalen een lager uurloon dan wat in de cao staat dus daar moet je ook op letten.
Wanneer je je ziekmeld wordt dit in eerste insantie niet geaccepteerd ondanks dat je dit op tijd hebt gedaan. En ze bellen je, ik overdrijf niet, minstens 2x per dag en word je uitgemaakt voor leugenaar.
Het contract is voor 1 uur per week..het is dus niet dat het Tzorg veel geld kost wanneer er iemand ziek is..
Plannen je ook zomaar weer in zonder dat je je beter hebt gemeld.
Loon wordt zonder enige kennisgeving vooraf, stopgezet. Dus daar mag je ook achteraan.
Verder ook geen pauzes tussen de clienten.

Vreselijk bedrijf. Echt een afrader. Er zijn andere bedrijven waar je beter wordt behandeld.
Pluspunten
Contact met de clienten
Minpunten
Vreselijk bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tzorg
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Roermond26 juni 2019
Heel dankbaar werk,weinig doorgroei mogelijkheden. De ouderen zijn heel lief en dankbaar voor wat je doet. Op kantoor maakt het hun verder weinig uit wie je bent of wat je doet.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne clienten! Slechte organisatie
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven20 juni 2019
Het is erg dankbaar werk de clienten zijn blij als je weer komt.
Maar vanuit kantoor de planner en zorgcoordinator zijn verschrikkelijk er zit geen enkel medeleven in.
Zodra je ziek word “dwingen” ze je als het waren weer zo snel mogelijk aan het werk ook al zegt de bedrijfsarts dat dat nog niet kan. Je weet totaal niet waar je terecht komt bij een nieuwe client in wat voor situatie dan ook.
Er is weinig begrip je bent maar een nummertje in een groot bedrijf en voor jou nog 10 anderen!
Pluspunten
Fijn contact met clienten
Minpunten
Te veel om op te noemen!
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
thuiszorg
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Houten26 mei 2019
leuke cliënten , afwisselend in werkzaamheden, geen doorgroei mogelijkheden, slecht management, slecht betaald
Minpunten
zwaar werk en wienig contact met collega`s
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
cumnicatievie manier van schoonmaak en comunicatie
Huishoudelijkehulp (voormalige medewerker) –  Breda9 mei 2019
komt meestal bij ouderen thuis.
maakt schoon en op verzoek van de client en maakt een praatje met de client.
vind het leuk als ik iemannd heb kunnen helpen. doormiddel van huishouden en een luisterend oor.
Pluspunten
heel erg sociaal en open zijn
Minpunten
zijn er niet
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Tzorg (voormalige medewerker) –  Nijverdal8 maart 2019
Tzorg daar heb ik
3x mijn contract verlengt gekregen maar toen kwam er een vast contract ter sprake maar toen werd ik er vriendelijk uitgegooid...
Ook kwam er een andere teamleidster en deze was niet bepaald vriendelijk (alleen als zij iets wilde)
Slecht betaald! En hard en veel moeten werken.

Een slechte organisatie!!! Ik zou hier niemand anders op willen aansturen.

Snap niet dat de directeur hier niks aan doet!!!
Minpunten
Teamleidster. Uren. Uurloon. Reisgeld
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is altijd leuk om te gaan werken bij mn clienten
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Enschede6 februari 2019
Ik ben blij om voor tzorg te werken ..ik heb plezier in mn werk ..en kan met mn clienten goed opschieten .En zij met mij ..
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 13Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke clienten
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht2 februari 2019
Slechte communicatie met planning en leiding gevende, er word niet naar je geluisterd bij problemen bij cliënten, zoals verwaarlozing persoonlijke verzorging.
Je kan je scheef werken maar een vast contract kan je wel vergeten
Pluspunten
Salaris is netjes op tijd
Minpunten
Geen feedback, geen info over clienten met een rugzakje, geen overleg over je rooster, geen goed overleg met de planning over clienten, geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en plezier
zorg (voormalige medewerker) –  Wageningen19 januari 2019
heb het er altijd leuk gehad vond het jammer om weg te moeten .
de collega's waren super leuk , en mee levend .
Pluspunten
pauze
Minpunten
soms lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tzorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 210 reviews
538
453
371
220
128

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,3Bedrijfscultuur