Tzorg Reviews

Alle 163 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig contact met collega's en over het bedrijfsbeleid
Thuiszorghulp (voormalige medewerker) –  Breda21 maart 2018
niet op de hoogte van precieze werkzaamheden klant
niet op de hoogte gezondheidssituatie klant
vaak zwaar werk
wijzigingen worden telefonisch slecht doorgegeven
contact met de klant vaak wel leuk
te weinig salaris omdat het lichamelijk en geestelijk zwaar is
Pluspunten
klantcontact
Minpunten
zie boven
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk werk ,geweldige cliënten,
Hh (huidige medewerker) –  Alkmaar7 maart 2018
Betalingen kloppen nooit ,je moet iedere maand achter je centen aan, walgelijke bedrijfsvoering vanaf hogerhand, gewoon boter bij de vis ,het is al zwaar onderbetaald en dan krijg je ook nog eens dat het salaris nooit klopt 😤
Pluspunten
Geweldige cliënten
Minpunten
Zwaar onderbetaald, en nooit kloppend salaris
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kon goed communiceren
Huishoud hulp (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 maart 2018
De clienten, beter beschermen tegen diefstal personeel.
Minpunten
weinig salaris.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving bij de client
huishoudlijk hulp (huidige medewerker) –  Soest25 februari 2018
je hebt leuk contact met de clienten.
Werk spreekt voor zich, het goed schoonhouden van de woningen.
Helaas geen enkele doorgroeimogelijkheid.
Pluspunten
makkelijke uren
Minpunten
geen mogelijkheid om meer contracturen te krijgen
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende tijden
Thuiszorgmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)21 februari 2018
Het was een bedrijf waar je eigenlijk heel veel afwisselende taken en tijden had.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
T-zorg is van origine een schoonmaakbedrijf en heeft, wellicht daardoor, wat minder gevoel voor de specifieke behoeften van de klanten
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Zaltbommel21 februari 2018
T-zorg is van origine een schoonmaakbedrijf, geeft blijk van wat minder ontwikkeld gevoel voor de specifieke behoeften van de klanten waar ik voor werkte.
Benadering is erg zakelijk, waardoor ik me vaak ingeklemd voelde tussen de belangen van de klant en de organisatie.
Pluspunten
Salarisbetaling punctueel en op tijd.
Minpunten
Communicatie verliep vaak moeizaam; per mail ging redelijk, maar snel overleg per telefoon was eigenlijk nooit mogelijk
Was deze review waardevol?Ja 17NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leuke werkplek
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Den Haag5 februari 2018
ik maak schoon en doe de boodschappen voor mensen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is leuk om met mensen in contact te komen en iets voor ze te betekenen
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)27 december 2017
Het is een vak dat puur om waardering gaat van de mensen waar je komt helpen.
Pluspunten
Je helpt andere mensen
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloze planning Tzorg
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Breda27 november 2017
Heb als huishoudelijke hulp hier gewerk en met 1 stuk chacherijn, Anouk Lobbe vd planning. Was niet leuk werken en daarbij logen ze alles bij elkaar, Ze hadden totaal geen respect voor de huishoudelijke hulpen.. verschrikkelijk bedrijf Tzorg!!!
Pluspunten
geen
Minpunten
alleen maar
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Zorghulp (voormalige medewerker) –  Nijmegen15 november 2017
Heb geen problemen ondervonden met de cliënten maar wel met de planner / planning. En zorgcordinator. Wat heel erg jammer is omdat ik daardoor ook een goede band met een meneer heb moeten verbreken doordat de planner niet goed mijn vakantie had door gevoerd. Zorgcordinator is ook vrij denigrerend in de omgang. Mag dan wel een jongen vent zijn van 22 Maar die hebben we net als in het basisonderwijs juist nodig in de zorg vind ik.
Pluspunten
Alles dichtbij
Minpunten
Planning en de omgang met
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je draagt bij om ouderen thuis te laten wonen
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Enschede12 november 2017
Je werkt zelfstandig collega's ken je niet of nauwelijks
er is geen doorgroei mogelijkheid

loonbetaling zijn keurig en altijd op tijd
je hebt een korte lijn naar kantoor
Pluspunten
korte lijnen naar kantoor
Minpunten
je werkt altijd alleen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk vond ik leuk om te doen.
HUISHOUDELIJKE HULP (voormalige medewerker) –  Vlaardingen24 oktober 2017
Mijn dag bestond vooral uit huishoudelijke hulp verrichten bij ouderen thuis. Uit mijn functie bij Tzorg heb ik vooral geleerd om bij een ieder een luisterend oor te hebben. De verschillen qua communicatie per cliënt was soms wel lastig in verband met de gezondheid en of beperkingen. Het leukste van de baan vind ik vooral de sociale contacten die ik maakte en dat ik afwisselende werkplekken heb gehad.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige planner en zorgcodinater
Hulp in de huishouding (huidige medewerker) –  Almelo4 oktober 2017
net bedrijf goede comenicatie
leuke planner en zorgcordinater
werk er met veel plezier
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 20Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werk
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Rozenburg26 september 2017
Ik vond het ontzettend leuk om met mensen te werken en hen te helpen, over t-zorg ben ik wat minder tevreden, omdat het een chaos was met de planning
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel divers werk
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Den Haag30 augustus 2017
Vondt het leuk vakantiewerk en Had er graag gebleven
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever & fijn werk
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Utrecht24 augustus 2017
Fijn bedrijf waar ik mijn eigen cliënten had met veel persoonlijk contact. Veel waardering van de cliënt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Communicatie van niks in uden
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Uden24 augustus 2017
. Slechte communicatie. Elke keer als je belt is diegene er niet en word de boodschap niet doorgegeven. Afspraken worden niet nagekomen en puntje bij paaltje willen ze jou ook nog de schuld geven omdat jij nog had na had moeten bellen om het te dubbel checken of het goed is doorgegeven. Terwijl t zorg een organisatie en zelf alles op orde moet hebben.

Ik was fietsend aangereden door een scooter en kon daardoor de rest van de week( 3dagen ) niet werken aangezien ik amper kon lopen en niet kon fietsen. Ze verwachten dat je de volgende dag gewoon weer komt werken. Dit was voor mij absoluut niet haalbaar. Ik heb mij dezelfde dag nog ziekgemeld voor de week en uitgelegt wat er gebeurt was. Dit was besproken met een andere kantoor medewerker van t zorg omdat de planner zoals gewoonlijk niet aanwezig was. Een dag later werd ik gebelt met de vraag waarom ik niet aan het werk was. Toen ik het wilde uitleggen werd ik afgesnauwd en afgekapt door de planner.

Ik heb hierna meteen ontslag genomen. En ik wil een organisatie als t zorg niet op mijn cv hebben.
Minpunten
Communicatie van niks, afspraken worden niet nagekomen, wanneer je dit wilt bespreken word je afgesnauwd
Was deze review waardevol?Ja 58Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met verschillende mensen
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht20 augustus 2017
Als huishoudelijke hulp kom je verschillende doelgroepen tegen.
Je werkt met verschillende mensen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 17Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf om te werken
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Hoek van Holland5 augustus 2017
Super bedrijf om te werken, heel mee gaand met veel dingen.
ik zou er zeker nog wel terug willen komen zodra dat kan
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
niet altijd even makkelijk bereikbaars
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 16Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eén fijne werkgever
Facilitair medewerker (huidige medewerker) –  Hardinxveld-Giessendam14 juli 2017
in overleg is er altijd iets mogelijk, naast een fijne samenwerking met collega's werk je individueel met de cliënten samen die je toegewezen krijg
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 22Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tzorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 163 reviews
531
436
360
215
121

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,4Bedrijfscultuur