Tzorg Reviews

Alle 173 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
beinvloedde heel erg je prive
Medewerker schoonmaak (voormalige medewerker) –  Sommelsdijk11 juni 2018
had weinig prive. ook als je vrij was verplichtte ze je te werken.
Pluspunten
leuke mensen
Minpunten
weinig prive tijd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig kunnen werken. lekker in de omgeving werken.
Huishoudelijke Hulp (voormalige medewerker) –  Schiedam4 juni 2018
je hebt geen communicatie met collega's. zelfstandig en doelgericht kunnen werken.
Pluspunten
werken in de omgeving
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om te werken
huishoudelijke hulp met persoonlijke aandacht (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)14 mei 2018
Planners zijn goed profissionals, goed afspraken, goed salaris, kan flexibel werken, respectvol.
Pluspunten
8
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veeleisend werk
helpende (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 mei 2018
Ik ging bij mensen helpen om hun huishouding op orde te houden. Mensen waren veeleisend maar sterk afhankelijk waardoor de eisen te accepteren waren. Vanuit kantoor kreeg je weinig medewerking en het uurloon was slecht. Ook kreeg je geen reiskosten terwijl je van hot naar her werd gestuurd met je auto. Als je informeerde of er een mogelijkheid was om hoger op te komen was het stil aan de andere kant.
Pluspunten
contact met mensen
Minpunten
hard werken
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer slechte werkgeven
Hulp in de huishouding (voormalige medewerker) –  Nijmegen24 april 2018
slechte werkgever je krijgt als je geluk hebt vrijdag ochtend je rooster van 1 week wat de maandag al ingaat alle uren die je niet ingepland zijn diie je wel beschikbaar te blijven slecht telefonisch bereikbaar
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gevarieerd werk
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Limburg28 maart 2018
het werk is heel gevarieerd je komt bij verschillende mensen thuis om te poetsen
Was deze review waardevol?JaNee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig contact met collega's en over het bedrijfsbeleid
Thuiszorghulp (voormalige medewerker) –  Breda21 maart 2018
niet op de hoogte van precieze werkzaamheden klant
niet op de hoogte gezondheidssituatie klant
vaak zwaar werk
wijzigingen worden telefonisch slecht doorgegeven
contact met de klant vaak wel leuk
te weinig salaris omdat het lichamelijk en geestelijk zwaar is
Pluspunten
klantcontact
Minpunten
zie boven
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk werk ,geweldige cliënten,
Hh (huidige medewerker) –  Alkmaar7 maart 2018
Betalingen kloppen nooit ,je moet iedere maand achter je centen aan, walgelijke bedrijfsvoering vanaf hogerhand, gewoon boter bij de vis ,het is al zwaar onderbetaald en dan krijg je ook nog eens dat het salaris nooit klopt 😤
Pluspunten
Geweldige cliënten
Minpunten
Zwaar onderbetaald, en nooit kloppend salaris
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kon goed communiceren
Huishoud hulp (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 maart 2018
De clienten, beter beschermen tegen diefstal personeel.
Minpunten
weinig salaris.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving bij de client
huishoudlijk hulp (huidige medewerker) –  Soest25 februari 2018
je hebt leuk contact met de clienten.
Werk spreekt voor zich, het goed schoonhouden van de woningen.
Helaas geen enkele doorgroeimogelijkheid.
Pluspunten
makkelijke uren
Minpunten
geen mogelijkheid om meer contracturen te krijgen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende tijden
Thuiszorgmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)21 februari 2018
Het was een bedrijf waar je eigenlijk heel veel afwisselende taken en tijden had.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
T-zorg is van origine een schoonmaakbedrijf en heeft, wellicht daardoor, wat minder gevoel voor de specifieke behoeften van de klanten
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Zaltbommel21 februari 2018
T-zorg is van origine een schoonmaakbedrijf, geeft blijk van wat minder ontwikkeld gevoel voor de specifieke behoeften van de klanten waar ik voor werkte.
Benadering is erg zakelijk, waardoor ik me vaak ingeklemd voelde tussen de belangen van de klant en de organisatie.
Pluspunten
Salarisbetaling punctueel en op tijd.
Minpunten
Communicatie verliep vaak moeizaam; per mail ging redelijk, maar snel overleg per telefoon was eigenlijk nooit mogelijk
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leuke werkplek
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Den Haag5 februari 2018
ik maak schoon en doe de boodschappen voor mensen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 21Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel veel geleerd
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Rijswijk2 januari 2018
Ik werkte met plezier op mijn werk, het was voor de Re-intregratie traject voor de Gemeente Rijswijk in de kade van werkloosheid en opzoek naar een betaalde baan.
Pluspunten
Leren kennen van verschillende mensen
Minpunten
Niet altijd zo aardige
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is leuk om met mensen in contact te komen en iets voor ze te betekenen
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)27 december 2017
Het is een vak dat puur om waardering gaat van de mensen waar je komt helpen.
Pluspunten
Je helpt andere mensen
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezzelige werk sfeer
Interieur verzorgster (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 november 2017
Als ik er langer had kunnen werken was ik er nu nog :) .
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiaire bij het Zorghuus
Stagiaire (huidige medewerker) –  Ysselsteyn15 november 2017
Het Zorghuus is een instelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ik loop hier nu een half jaar stage. Het is een leuke en leerzame werkplek, waar ik me goed kan ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Zorghulp (voormalige medewerker) –  Nijmegen15 november 2017
Heb geen problemen ondervonden met de cliënten maar wel met de planner / planning. En zorgcordinator. Wat heel erg jammer is omdat ik daardoor ook een goede band met een meneer heb moeten verbreken doordat de planner niet goed mijn vakantie had door gevoerd. Zorgcordinator is ook vrij denigrerend in de omgang. Mag dan wel een jongen vent zijn van 22 Maar die hebben we net als in het basisonderwijs juist nodig in de zorg vind ik.
Pluspunten
Alles dichtbij
Minpunten
Planning en de omgang met
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je draagt bij om ouderen thuis te laten wonen
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Enschede12 november 2017
Je werkt zelfstandig collega's ken je niet of nauwelijks
er is geen doorgroei mogelijkheid

loonbetaling zijn keurig en altijd op tijd
je hebt een korte lijn naar kantoor
Pluspunten
korte lijnen naar kantoor
Minpunten
je werkt altijd alleen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk vond ik leuk om te doen.
HUISHOUDELIJKE HULP (voormalige medewerker) –  Vlaardingen24 oktober 2017
Mijn dag bestond vooral uit huishoudelijke hulp verrichten bij ouderen thuis. Uit mijn functie bij Tzorg heb ik vooral geleerd om bij een ieder een luisterend oor te hebben. De verschillen qua communicatie per cliënt was soms wel lastig in verband met de gezondheid en of beperkingen. Het leukste van de baan vind ik vooral de sociale contacten die ik maakte en dat ik afwisselende werkplekken heb gehad.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 15Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Tzorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 173 reviews
531
442
364
215
121

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,4Bedrijfscultuur