Tzorg

Boodschap van Marianne de Winter voor medewerkers Tzorg over het coronavirus

Het coronavirus houdt ons enorm in de greep. Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat wij de inzet van onze thuishulpen en begeleiders enorm waarderen. Wij hebben ongelofelijk veel respect dat zij in deze tijd klaar blijft staan voor onze cliënten. Daarom speciaal voor hen deze videoboodschap.

Ons verhaal

Tzorg biedt een omgeving waar aandacht voor mensen, teamspirit en betrokkenheid centraal staan met daarbij veel mogelijkheden voor eigen initiatief. Dit in combinatie met een goede sfeer en collegialiteit, maakt Tzorg een fijn bedrijf om bij te werken.

Wil jij werken in jouw buurt op tijden die jou uitkomen? Tzorg heeft jouw ideale baan!

Ook als je al werkt als thuishulp, kun je samen met je cliënten heel eenvoudig overstappen naar Tzorg.

10 jaar Tzorglied - Aangenaam thuis

In 2019 bestond Tzorg 10 jaar. Dit lied is gezongen door en voor Tzorg collega's.

Fris in je werk

Met aandacht en zorg zet jij je elke dag in voor een optimaal resultaat voor elke cliënt, daarom investeren we bij Tzorg ook graag in jou. Want we beseffen dat onze dienstverlening voor het grootste deel wordt bepaald door onze medewerkers. Om die zorg te kunnen waarborgen, stimuleren we jou om óók goed voor jezelf te zorgen. Dit doen we middels diverse activiteiten die zijn gebundeld in één omvangrijk programma: ‘Fris in je werk’. Compleet en herkenbaar.

Wat onze collega’s in hun werk beweegt

Onze collega's vertellen. Hoe ze dagelijks voor hun cliënten in hun wijk klaarstaan en echt voor hun vak gaan. Omdat ze echt gedreven en betrokken zijn. Graag echt een persoonlijk band opbouwen.

MeezorgWeek

De MeezorgWeek is een jaarlijks terugkerend initiatief van Tzorg. Samen met de vaste thuishulpen en begeleiders werken management, stafmedewerkers, zorgcoördinatoren en planners uit het hele land een dagdeel bij cliënten thuis. Ook veel wethouders, beleidsmedewerkers en consulenten doen mee. Het doel: ervaren hoe belangrijk het werk van thuishulpen is voor cliënten.

Als afsluiting van de MeezorgWeek 2018 werkte de Rijswijkse wethouder Jorke van der Pol samen met Tzorg directeur Marianne de Winter een dagdeel mee. Zij liepen met thuishulp Gladys Mensha mee bij mevrouw Sinjorgo-Vinkestijn in Rijswijk.

Over Tzorg

De zekerheid van aandacht thuis. Dat betekent zorg met persoonlijke aandacht, een vertrouwd gezicht uit de buurt en écht dankbaar werk. Als landelijke zorgspecialist bieden wij lokaal in meer dan 300 gemeenten huishoudelijke ondersteuning en begeleiding aan mensen met een zorgindicatie. Bijdragen aan een prettige leefsituatie van ouderen geeft jou een – meer... 

  • Tzorg photo: cliënten verrast met een bloemetje
  • Tzorg photo: Tzorg doet mee aan de campagne Zorg voor Amsterdam!
  • Tzorg photo: Tzorg doet mee aan de campagne Zorg voor Amsterdam!
  • Tzorg photo: Cliënten hebben groot vertrouwen in Thuishulpen en begeleiders!
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Tzorg biedt haar diensten landelijk aan en beschikt over 11 vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Tzorg is gevestigd in Uden:

Verlengde Velmolen 1
5406 NT Uden
088-0025500
Omzet
100 tot 500 miljoen (EUR)
Medewerkers
5.001 tot 10.000
Branche
Links
LinkedIn
Tzorg website

Twitter

Facebook