Tuincentrum De Bosrand
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Tuincentrum De Bosrand Carrières en werk

Over ons
De Bosrand, een uniek familiebedrijf!

In 1980 is De Bosrand begonnen in Wassenaar als een kwekerij. Inmiddels zijn wij als bedrijf uitgegroeid tot vier tuincentra in Wassenaar, Alphen a/d Rijn, Woerden en Rijsbergen, twee groothandels en eigen kwekerijen en wordt er een nieuw vijfde tuincentrum en een distributiecentrum in Oegstgeest gebouwd.


De
 – meer... combinatie van kwekerijen, groothandels en tuincentra is uniek en maakt het bedrijf enorm sterk in groen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf en werken de ouders met de zes kinderen dagelijks samen en worden zij versterkt door een sterk team met vertrouwde gezichten en is er veel kennis in huis. Er is veel liefde voor het product en de onderneming en de wens om dit over te dragen naar de derde generatie.

Tenslotte is De Bosrand niet aangesloten bij een formule en heeft daarom alle vrijheid om haar eigen koers te kiezen en zich te onderscheiden in de markt. De tuincentra bieden naast het groen voor binnen en buiten, een creatieve en kleurrijke bloemenafdeling, alles op interieurgebied, tuinmeubelen, barbecues, een dierenafdeling, een gezellige horeca en nog veel meer.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Tuincentrum De Bosrand te werken?

3,3
Werk-privébalans
3,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
1,7
Doorgroeimogelijkheden
2,7
Management
3,0
Bedrijfscultuur