TSC Crowd Management
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

TSC Crowd Management Carrières en werk

Over ons
TSC Crowd management is marktleider in crowd management en crowd services. Ons team van goed opgeleide medewerkers staat garant voor de publieksveiligheid en gastvrijheid op en rond aansprekende publieksevenementen, zoals Pinkpop, North Sea Jazz Festival, Musea, televisie opnames, Lowlands Festival, 3FM Serious Request, Amsterdam Dance Event, The Rolling – meer... Stones, Lowlands, U2, Dominator, North Sea Jazz, The Flying Dutch, Pinkpop, The Best of Armin Only, A State of Trance en het ABN World Tennis Tournament en optredens zoals The Rolling Stones en U2.

Wij denken anders, kijken anders. Kiezen een ander vertrekpunt. Wij bedenken andere oplossingen voor crowd management vraagstukken. We begrijpen de fundamentele behoeften van bezoekers en opdrachtgevers en vertalen dat naar excellente dienstverlening die verwachtingen overtreft. Dat is onze lat en daar gaan wij voor.


Wij houden rekening met de context en passen ons aan iedere situatie aan. Immers, elk event is uniek.

Een event wordt vaak beoordeeld op wat je ziet: frontstage. Voor ons is dat het gevolg van wat er gebeurt aan voorbereiding achter de schermen: backstage.


ONZE WAARDEN


Onze drie kernwaarden vertellen waar wij voor staan. We brengen ze elke dag in de praktijk. Ze typeren onze cultuur. Ze zijn richtinggevend voor de manier waarop we ons werk doen en waarom mensen voor TSC Crowd Management willen werken. Ze maken onze dienstverlening uniek en herkenbaar.


SERVICE WITH A SMILE


Wij zien dat onze “service with a smile-benadering“ aantoonbaar betere resultaten oplevert dan de traditionele manier van beveiligen. Wij zijn toegankelijk en dichtbij. We zijn scherp, alert én vriendelijk.


GEDEGEN STRATEGIE EN PLANNING


De veiligheid die bezoekers ervaren is het resultaat van een gedegen, strategie en planning. Een minutieuze voorbereiding en een vlekkeloze uitvoering.


TEAMWORK EN TOEWIJDING


Door teamwork en toewijding maken wij het verschil. Samen! Wij zijn verkeersregelaars, hondengeleiders, en event profilers rond het event. Wij zijn hospitality medewerkers, beveiligers en brandwachten vanaf de ingang tot en met backstage. Wij zijn de collega’s op kantoor, de planners, de docenten van de TSC Academy en de analisten van ons Event Data Analysis Centre.


ONZE AANPAK


Elke keer ontwikkelen we nieuwe, verrassende hospitality-, mobiliteit- en veiligheidsoplossingen. We houden rekening met de sfeer en dynamiek van dát unieke event en we overtreffen de verwachtingen en behoeften van bezoekers en opdrachtgevers.

Strategie, tactiek én operatie zijn bij ons één samenhangend geheel. Wij vertalen de doelen die opdrachtgevers hebben naar iedereen die bij een event betrokken is. Op deze wijze waarborgen we dat de ontwikkelde strategie en planning wordt door-vertaald naar de operatie. Zo dragen al onze medewerkers bij aan het succes.


TSC Crowd Management is de meest ervaren evenementenbeveiliger van Europa.

Jaarlijks verwelkomen onze medewerkers meer dan 6 miljoen bezoekers tijdens popfestivals, sportwedstrijden, televisieopnamen, congressen en andere evenementen en bijeenkomsten.
 – minder
Ga naar 'Waarom solliciteren'

Hoe is het om bij TSC Crowd Management te werken?

4,0
Werk-privébalans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,7
Bedrijfscultuur