Trinamics
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Trinamics Carrières en werk

Over ons
Over Trinamics

Verbinden

Daar draait het bij Trinamics om. We verbinden techniek met mensen. De juiste kandidaat met het juiste bedrijf. De juiste functie met de juiste persoon. De juiste uitdaging met het juiste talent. Bij Trinamics vinden we dat een verbinding pas sterk is als de lijnen kort zijn. Persoonlijk, open en eerlijk. Dat geldt voor
 – meer... onze kandidaten, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Bekend in de regio

Met 3 vestigingen in Noord-Brabant en Zuid-Holland – Breda, Eindhoven & Rotterdam – weten we wat er in de regio waarin we bemiddelen speelt. We kennen de bedrijven en de mensen en zien de kansen die er liggen. Ons enthousiaste team van hoogopgeleide consultants maakt graag de beste mogelijke matches. Betrokken en met oog voor details.


Op zoek naar werk?

Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. We nodigen je dan ook altijd uit voordat je op gesprek gaat bij een bedrijf. Als je ergens bent gestart, blijven we je volgen. We hebben regelmatig contact en als we een mooie kans zien die jou op het lijf geschreven is, zullen we je zeker benaderen.


Op zoek naar technici?

Wij kennen de juiste kandidaat. We hebben duizenden techneuten in ons bestand. Mbo’ers, hbo’ers en universitair geschoolden. Jong en wat ouder. Fris of ervaren. Is er vacature? Wij komen altijd eerst kennismaken, voor we op zoek gaan naar geschikte kandidaten. Omdat wij onze kandidaten echt kennen en weten wat ze in hun mars hebben, kunnen we nog beter adviseren. Geen match? Dan ook geen kosten.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Trinamics te werken?

4,5
Werk-privébalans
5,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
5,0
Doorgroeimogelijkheden
5,0
Management
5,0
Bedrijfscultuur