Trigion Reviews

141 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 157 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bekend beveiligings bedrijf
Security Hostess - beveiliger (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB5 oktober 2015
Eerst veel winkelsurveillance gedaan.
Dat was niet mijn ding.

Later receptiefuncties gedaan, dat past veel beter bij me.
Ik houd van het klantcontact en het representatief bezig zijn.
Minpunten
weinig over van je sociale leven 24/7 wereldje
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
begin goed later minder
winkelsurveillant (voormalige medewerker) –  zwolle30 september 2015
Trigion is een goed solide bedrijf met helaas zoals overal wat rotte appels in de top
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel variatie in werk
beveiliging (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT19 september 2015
Beveiling is een intensief maar leuk vak.
Vooral de winkel surveillance heb ik als zeer prettig ervaren.
Ook verschillende opjecten, zijn leuk en leerzaam
Het mindere van het werk is de wisselende diensten (vooral nachtdienst)
Collegialiteit is erg groot en prettig werkbaar.
Pluspunten
wisseling van werk op verschilldende opjecten
Minpunten
nachtdiensten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Luchthavenbeveiliger (voormalige medewerker) –  Amsterdam Airport Schiphol, NH3 september 2015
Ik heb 5 jaar met plezier gewerkt.
Helaas door de tender op Schiphol na 2 jaar geen vast gehad maar weer 1 jaar.
Daarna dus 3 maanden er uit en weer 16 maanden gewerkt tot aan de tender 2015.
Pluspunten
Collegialiteit, salaris uitbetaling, roosters en planning
Minpunten
Personeelszaken
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Zwolle, OV31 augustus 2015
een leuke baan, met leuke collega's en ook de omgang met de personen aan de balie is verschrikkelijk leuk om te doen, met zo nu en dan een brandalarm waar je dan de coordinatie moet regelen
Pluspunten
altijd gratis koffie thee of cup a soup
Minpunten
soms wat saai als er niets te doen is
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb er met plezier gewerkt
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT21 augustus 2015
Elke dag is weer anders, wat de beveiliging betreft is er voldoende variatie,spanning, Je leert altijd nieuwe dingen bij, waardoor je ook weer meer ervaring opbouwt. Collega's zijn belangrijk, omdat je ook in teamverband werkt. Soms door drukte kan er wel eens stress voorkomen maar weet ook hier goed mee om te gaan en onder druk te werken.Het is altijd leuk, vind ik tenminste.Ik doe het met plezier.
Pluspunten
Goed bedrijf
Minpunten
Geven geen vast contracten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om bij te werken. Communicatie mag wel wat beter.
winkelsurveillant (huidige medewerker) –  Amsterdam12 augustus 2015
Als winkelsurveillant ben ik momenteel aan het werk in het centrum van Amsterdam, ik heb verschillende cursussen gevolgd en volledig afgerond. Dit zijn o.a. VCA, EHBO met AED, omgaan met agressie en mag met ontheffing in burger surveilleren in de winkels als die dit hebben aangevraagd bij de Politie.

De directie kan ik weinig over vertellen, nog nooit mee in aanraking geweest.

Mijn collega's zijn over het algemeen goede collega's, je kan op ze rekenen bij calamiteiten en agressie. Overig contact is altijd erg oppervlakkig geweest, met ziekteverzuim is het uit het oog uit het hart.

Het moeilijkste van de baan is het omgaan met verschillende vormen van agressie en het waarnemen van een diefstal op heterdaad.

Het leuke aan dit werk is dat je veel contact hebt met klanten en personeel van de winkels, vaak ook het samen werken met collega's en politie ervaar ik als positief.
Pluspunten
100 % vergoeding OV
Minpunten
Weinig contact tussen collega's en leidinggevende.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige maar ook professionele werksfeer
beveiliger (voormalige medewerker) –  Rotterdam en omstreken.28 juli 2015
Je kon hier met plezier naar je werk toe, het was altijd respectvol en gezellig met collega's maar toch werd er wel professioneel werk geleverd. Ik heb hier mij ervaring met werken in teamverband goed kunnen uitbreiden maar toch kan ik zelf ook heel goed zelfstandig werken. Het leukste van de baan was dat het werk altijd wisselvallig was.
Pluspunten
Kantine op het werk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede werkgever
Beveiligingsmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV20 juli 2015
Zeer goede werkgever in alle opzichten
Ik heb er met veel plezier gewerkt
Geeft de mogelijkheid tot groei door een eigen academie die toegankelijk is voor elke werknemer
Pluspunten
Zeer goede werkgever
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
Services, Rijswijk- Receptioniste (voormalige medewerker) –  den Haag9 juli 2015
Voornamelijk bij LogicaCMG werkzaam geweest. Hier heb ik het pand geopend, telefoon beantwoord, toegangspassen uitgegeven en vergaderzalen besproken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mobiel surveillance
Mobiele surveillant (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH6 juli 2015
Heerlijk gewerkt bij hun. onder anderen alarmmeldingen rijden. klanten bezoeken.
Was deze review waardevol?JaNee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werken bij Trigion
Beveiligingsbeambte A (voormalige medewerker) –  Schiedam, ZH9 juni 2015
Prettige werksfeer met alle collega's, elke dag weer.
Ieder doet de zelfde werkzaamheden, en je leert elke dag bij.
Taken staan beschreven op een A4 tje
Met vakanties worden de taken verdeeld over de collega's die werkzaam zijn.
De directie is gelijk aa je maar geeft duidelijke instructies, wat erg plezierig werkt.
Met iedere collega werk ik graag.
De verschillende culturen en geloven, waar je als man niet bij mag zijn bij een bevalling.
Elke dag is anders en dat is het leuke ervan.
Pluspunten
Veel vrijheid in het werk als beveiligingsbeambte.
Minpunten
Als je een ongeregeldheidje niet kunt oplossen en je moet 112 bellen.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 10Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed opleidingsbedrijf
Mobiel surveillant (voormalige medewerker) –  Sittard, LI20 mei 2015
veel ervaring opgedaan in de mobile beveiliging,goede collega's op de werkvloer
Pluspunten
werkomstandigheden
Minpunten
onregelmatigheden in de diensten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 8Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waar ik niet meer voor wil werken
Service-coördinator/planning (voormalige medewerker) –  rotterdam30 april 2015
Chaotisch bedrijf. Heel erg flex naar de klant maar mega star voor werknemers.
Pluspunten
weinig
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede afwisseling
Object beveiliger (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 april 2015
Planning is altijd op tijd. Ga met plezier naar het werk. Sfeer is goed met de collega's.
Pluspunten
Goede planning
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 26Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever veel geleerd
Beveiliger-Ploegleider (huidige medewerker) –  Amsterdam Airport Schiphol, NH22 maart 2015
Werk op Schiphol ben leidinggevende en veel kan daar niet over vertellen.
Het is dynamisch en een stad op zich
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 24Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open cultuur
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Rotterdam18 maart 2015
Het is geen slecht bedrijf maar er is op het moment geen werk aanbod
Pluspunten
ze betalen altijd op tijd
Minpunten
geen idee
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 18Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trigion
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT4 maart 2015
Groot bedrijf, je bent een nummer. Voor de rest niet veel aan toe te voegen.
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever, goede organisatie, korte communicatielijnen, goede werksfeer
Object- en gecertificeerd havenbeveiliger (huidige medewerker) –  Zwolle, OV2 februari 2015
Bij Trigion draai je je diensten op diverse locaties of op een vaste locatie, meestal in ploegendiensten. Daarbij kun je werkzaamheden hebben als toegangscontrole, baliediensten, sitecontrole en havenbeveiliging. Dit hangt af van de wensen van de opdrachtgever. Hierdoor heb je een baan met veel afwisseling.
Ik heb hier veel geleerd over het object zelf en zijn specifieke beveiligingseisen. Bij de uitoefening van je job is het belangrijk om die specifieke beveiligingseisen te kennen naast je algemene beveiligingskennis.
De dagelijkse leiding van de objecten waar ik heb gewerkt waren allemaal goed bereikbaar, aanspreekbaar en coöperatief.
De collega's op de objecten waar ik ben geweest waren zeer collegiaal, coöperatief en gezellig. Dit is ook vaak een kwestie van jezelf flexibel en coöperatief opstellen.
Het lastige aan de beveiligingsbaan is de onregelmatigheid. Het went wel overigens.
Het leuke van de beveiligingsbaan voor mij is de afwisseling en de uitdaging, elke dag weer!
Pluspunten
Goede organisatie van alle facetten
Minpunten
Niet echt iets bijzonders
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 19Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische werkomgeving waar ik veel geleerd heb.
Beveiligingsbeambte Schiphol (voormalige medewerker) –  Amsterdam Airport Schiphol, NH28 januari 2015
Elke dag op Schiphol is anders.
Ik heb daar geleerd dat je met ieder individu weer anders om moet gaan.
Als je je werk naar behoren doet heb je weinig te maken met de directie in dit bedrijf.
Met mijn collega's (jong of oud) heb ik het altijd goed kunnen vinden.
Ik heb niet tot geen moeilijke ervaringen gehad.
Het leukste waren de afwisseling en de omgang met diverse collega's en passanten.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 12Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 157 reviews
531
457
335
219
115

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur