Trigion Reviews

144 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 160 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede planning fijne collega's goede werksfeer
Beveiliger (huidige medewerker) –  Weert12 april 2017
het werken voor de COA locaties Weert en Budel Cranendonck is uitdagend en er is een prettige werksfeer. De planning is vriendelijk en altijd bereid je te helpen.
Pluspunten
goede planning en goede groepsleider
Minpunten
nog geen zekerheid om te blijven
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 14Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rommelig, veel beloven, weinig nakomen
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Amersfoort/Utrecht8 april 2017
nogmaals, veel beloven weinig nakomen. 3x belofte gedaan om ploegleider cursus te volgen, echter 3x ingetrokken. Vanaf screening tot 1e werkdag, bijna 4 maanden laten wachten.Klantmanager die niet luistert naar de mensen op de werkvloer, 7.8.8.regel v.w.b. contracten, maar na de eerste 7 maanden al contract niet verlengt, gezien de vele sluitingen van de AZC''s, maar wel volop gebruik maken van externe bedrijven. WAS ooit een goed bedrijf, maar gaat ten onder door de vele kapiteins op het grote schip.
Minpunten
door dat ik geen pluspunten kan verzinnen, is toch toch een zeer groot minpunt
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken met fijne collega's
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Zwolle7 april 2017
Leuke werksfeer met fijne collega's waar je echt zelfstandig moet kunnen werken omdat de werktijden op momenten zijn dat de meeste mensen niet bereikbaar zijn, hierdoor is zelfstandig handelen en oplossen belangrijk.
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
Werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 17Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf om voor te werken
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Veenhuizen Ter Apel en Beilen20 maart 2017
Leuke collega's. Prachtig bedrijf om voor te werken. Jammer dat ze geen vaste contracten geven.
Pluspunten
Prettige werksfeer
Minpunten
Geen vaste baan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
beveiligingsmedewerker object (voormalige medewerker) –  Limburg7 maart 2017
Het zoeken naar werk is even belangrijker dan te oordelen over mijn vorige werkgever. Echter over het algemeen gesproken kan ik terugkijken op een leuke en gezellige werksfeer samen met mijn collega's.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 8Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet motiverend
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Groningen25 februari 2017
collega's waren aardig, werksfeer minder.
er werd een verlink je collega sfeer aangemoedigd.
vanwege krimp was men niet blij met nieuwe colega's
Pluspunten
gevoel dat je anderen hielp
Minpunten
men vertrouwde je niet
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie tijd op Luchthaven Schiphol
Luchthaven beveiliger (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 februari 2017
Leuke tijd op Schiphol op platform samen met meerdere collegas veel vliegtuigen zien kortom veel geleerd over veiligheid op hoogste niveau.
Pluspunten
leuke collegas uit heel Nederland
Minpunten
We werden te duur daardoor werd onze contract niet verlengd
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Om te huilen
Koekenbakker (voormalige medewerker) –  Maastricht9 februari 2017
Blij dat ik er weg ben de eer aan mijzelf gehouden, wat een vreselijke bedrijf, management, teamleiders en planners maken je werk op zijn zachtst gezegd onplezierig de enige waar je nog met plezier je werk voor deed was de klant en die wisten ze ook nog kwijt te raken.
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf waar je kan doorgroeien
security agent (voormalige medewerker) –  Noord-Holland9 februari 2017
Helaas werden de percelen overgenomen door een ander beveiligingsbedrijf. Als dat niet was gebeurt had ik er nu nog gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met een professionele uitstraling
Beveiliger (huidige medewerker) –  Hoofddorp6 februari 2017
De werkzaamheden zijn heel divers.
Naast beveiliger ben je ook dienstverlener.
Leuke collega's met de neuzen allemaal dezelfde kant op.
Hier heb ik heel veel geleerd over de beveiliging.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Wisselende diensten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 16Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer.
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Eindhoven/Den Bosch2 februari 2017
Toegankelijke leiding en Prettige werksfeer.
Bij een vaste werkplek is het prettig werken bij Trigion. Lastig is het als je van het een naar het andere bedrijf moet. Inwerken wordt bij het ene bedrijf meer aandacht aan gegeven als het andere.
Pluspunten
gratis werkkleding
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Brandwacht
Brandwacht (voormalige medewerker) –  Rotterdam24 januari 2017
Je bent een nummer meer niet ze willen dat je 24/7 voor ze klaar staat luisteren niet naar het personeel en raken veel klanten kwijt door verkeerd management ze betalen redelijk maar niet de hoofdprijs en vast contract is heel erg zeldzaam
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen vast contract verkeerd management niet luisteren naar personeel
Was deze review waardevol?Ja 15NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Zwolle19 januari 2017
Ik heb hier met plezier mijn werk gedaan.
en weer meer ervaring opgedaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Eemshaven17 januari 2017
Trigion is een werkgever met genoeg mogelijkheden kwa werkplek en diversiteit daarvan.
Betaald op tijd en indien nodig voor prive problemen mee denkend.
Pluspunten
Op tijd betalen, diversiteit in werkplekken
Minpunten
geen kans op vast contract
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Speculatie
Security Host / Security Officer (huidige medewerker) –  Schiedam16 januari 2017
Er wordt gauw een link gelegd omtrent speculeren van collega's, waar men op afgerekend wordt.
Pluspunten
Goede werkgever
Minpunten
Speculatie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management!
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Groningen15 januari 2017
Het werken bij Trigion is doorgaans prima met de collega's.
Teveel managers die niet luisteren naar de werkvloer en of naar de klanten. Alleen hun eigen belang speelt hier een rol. Planning is slecht in onderlinge communicatie de wil is er, maar ook hier spelen managers een slechte rol. Geen duidelijkheid naar de werkvloer waardoor er onvrede ontstaat. Teamleiders die gewoon te kakken worden gezet en niets gedaan krijgen. Ook hier is er weer sprake van mis management, waardoor het moreel op de werkvloer word aangetast. Verder is het niveau van aannemen van personeel beveiliging zeer slecht.

De onderlinge werksfeer collega's is vaak goed, maar ook hier ontstaan strubbelingen omdat er geen duidelijkheid word verschaft.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Te veel managers lagen
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi vak
Winkelsurveillant (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 januari 2017
Winkelsurveillance is een vak. Niet iedereen is hiervoor geschikt. Goed om kunnen gaan met mensen is essentieel.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bulkwerk
Centralist (voormalige medewerker) –  Schiedam11 januari 2017
8 uur lang niets anders doen dan het verwerken van alarmen. Dit kan best saai worden.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1 team 1 taak
Beveiligingsbeambte/Ploegleider (voormalige medewerker) –  Schiphol4 januari 2017
Trigion is een enorm goed gemoedelijk bedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat. Je collega's beschouw je bijna als familie waardoor je veel voor elkaar over heb. De sfeer is altijd goed en bij problemen heb je de Supervisor of hun leidinggevende. Problemen zijn er dan ook maar even. Trigion is helaas het object Schiphol kwijtgeraakt tijdens de vorige tender, dat is nu Securitas. Dit is de domste fout die Schiphol heeft kunnen maken, En is de goede werksfeer zo goed als verpest.
De planning bij trigion was uitstekend, je kreeg alles voor elkaar in overleg. Ik heb dan ook met enorm veel plezier bij Trigion gewerkt en hoop ze snel weer terug te zien.
Pluspunten
Planning, management, werksfeer, collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 11Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn werkomgeving(Reade)was uitstekend,ik werkte met veel plezier
Receptie-beveiling voorTrigion bij Reade Amsterdam (voormalige medewerker) –  Amsterdam West13 december 2016
Ik was gevraagd door Trigion om voor hun te komen werken op voorspraak van de opdrachtgever(Reade) waar ik eerder 3 jaar voor werkte maar dan voor een andere bedrijf destijds waar ik ook geen verlenging kreeg.
Trigion vroeg mij en ik accepteerde het omdat zij mij verwachtingen gaven voor een lange overeenkomst,helaas na 3 jaar kwam het wederom tot een einde.Ik heb voor trigion een werkboek en handleiding geschreven met alle veiligheidsaspecten voor receptie en beveiliging,als dank werd ik afgescheept...zij kwamen nauwelijks informeren in die 3 jaar hoe het ging,de contacten die ik had deed ik met de opdrachtgever direct en daarom was de samenwerking met de klant optimaal...de reden van niet verlengen was "we hebben teveel mensen".
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 160 reviews
533
457
335
219
116

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur