Trigion Reviews

141 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 157 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie werkplek goede collega's
Apel. Mijn werkzaamheden betroffen Receptie werk (voormalige medewerker) –  Schiedam12 maart 2018
Ik heb 23 maand voor Trigion mogen werken op de locatie Ter Apel (AZC) en op het IND.
Hierbij altijd goed met de mensen overweg gekund zoals bij de planning en de Klant managers.
Pluspunten
Goede werksweer
Minpunten
maximaal 23 maand werk daarna 6 maand eruit...
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel wisselend werk altijd alleen
beveiligingsbeambte object (voormalige medewerker) –  Schiedam10 maart 2018
Er werd steeds meer met computers gewerkt waar ik helaas in achter bleef. De eisen vanuit de bedrijfsleiding waren steeds moeilijker te volgen en sloten slecht aan bij de dagelijkse gang van zaken.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkzaam als Toezichthouder-handhaver met veel passie en ambitie
Toezichthouder-handhaver (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 maart 2018
Ik werkte van 2006 tot 2015 bij Trigion Toezicht en Handhaving en werkte daar als Toezichthouder-Handhaver en beedigd Buitengewoon Opsporings Ambtenaar tot volle tevredenheid. Ik handhaafde de regels van de RVV en APV en overige gemeentelijke verordeningen alsmede enkele regels van de WABO en Drank-en Horecawet. Ik werkte voor gemeenten als Rotterdam, Amersfoort, Vianen en Vlist nu Krimpernerwaard. Alles op detacheringsbasis via Trigion Toezicht en Handhaving.

In April 2015 met wederzijds goedvinden het vaste arbeidscontract beeindigd met Trigion en sindsdien in ww beland en zoekende naar een baan?
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken aan verbeteren van onze dienstverlening op Schiphol
Manager Kwaliteit & Opleiding Aviation Security (voormalige medewerker) –  Schiphol25 januari 2018
Samen met een gemotiveerd team van professionals werken aan de verbetering van de uitvoering van de taak van 950 beveiligingsprofessionals op Schiphol. Aanspreekpunt voor management Schiphol, andere beveiligingsdiensten en overheidsdiensten.
Pluspunten
Werken op Schiphol, gemotiveerde mensen, uitdagende omgeving
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afspraken worden niet nagekomen, veel beloven niets doen!!
Medewerker (voormalige medewerker) –  Drachten5 december 2017
ik heb er 2 jaar gewerkt, het moto van Trigion zou moeten zijn: als er maar een poppetje staat, ofwel kwaliteit maakt niet uit. 3 x 8mnd contract en je wordt eruitgezet. inwerken op AZC wordt niet of slecht gedaan. Managers doen niets voor je en vallen onder de bullshitbanen, als ze er niet zouden zijn mist niemand hen. planning is erg slecht en geen vaste roosters.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
geen vaste aanstellingen, desintresse managers, slechte roosters, slecht inwerken
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi werk met veel vrijheid.
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Zwolle10 november 2017
Leuke objecten met gezellige sfeer. Veel nieuwe culturen geleerd, leuke gebaren met asielzoekers.
Minpunten
geen vast contract
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk plezier gehad.
Objectbeveiliger/receptionist (huidige medewerker) –  Zwolle6 november 2017
Veel beveiliging werk ging naar andere bedrijven..
Pluspunten
veel contacten met mensen.
Minpunten
Reistijd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplek, maar je bent wel een nummer
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Friesland3 november 2017
Leuke bedrijf. Maar als je binnen 1 jaar 2 keer eruit moet wegens overcapaciteit doe je als bedrijf zijnde iets niet goed en behandel je mensen als een stuk vuil. Geen goed woord voor over!
Pluspunten
Gezellige collega's
Minpunten
Je wordt behandeld als een stuk vuil door planning en management
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Venlo31 augustus 2017
Het bedrijf waar ik nu te werk gesteld ben, is een leuk sociaal werkgebied.
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeker een aanrader
mobiel surveillant (huidige medewerker) –  Den Haag3 juli 2017
Hoewel ik ook ik ook vervelende zaken kan benoemen. Ervaar ik Trigion als een fijn bedrijf waar je met plezier zal werken.
Pluspunten
salaris altijd optijd
Minpunten
sommige collegae
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afwisselende baan!
Regio receptioniste (huidige medewerker) –  Den Haag, Rotterdam & Utrecht27 juni 2017
Heel afwisselend, je leert superveel en leert ook veel mensen en verschillende bedrijven kennen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
amateuristisch
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Zwolle23 juni 2017
Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt, op alle fronten heeft Trigion een bedroevend niveau. Geen leidinggevende tijdens de nachtdiensten, contracten opzeggen terwijl mensen baangarantie hebben, ontevreden personeel omdat mensen tijdens de nachtdienst lekker de hele nacht met de mobiel kunnen spelen i.pv. aan het werk te gaan, daar waar toch redelijk wat collega's het werk wel serieus nemen. 7 Dagen opgeven als tijdvak en dan doodleuk maar 1 dag krijgen (je zult maar kinderen hebben en geen flexibele opvang hebben).
Mensen die wel goed functioneren zullen het nooit te horen krijgen aangezien de waardering 0.0 is, manager noord nederland die het drukker heeft om op de status van vrouwelijke beveiligers te reageren i.p.v. mails te beantwoorden, en zo zijn er nog wel meer puntjes....
Pluspunten
prima werktijden
Minpunten
trigion
Was deze review waardevol?Ja 51Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verscillende objecten
Beveiliger (huidige medewerker) –  Utrecht15 mei 2017
Met het juiste team erg gezellig en goede mensen, helaas ook mindere personen. Tijden verschillen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ballen tent
Mobile surveillant (voormalige medewerker) –  Schiedam9 mei 2017
Trigion is heel makkelijk te beschrijven.
Ballen tent. De werkdruk is heel hoog, Mensen worden zomaar aan de kant geschoven en er wordt niet naar de werknemers geluisterd.
Communicatie is ver te zoeken zowel naar klanten als naar werknemers.
Minpunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige samenwerking
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Breda3 mei 2017
Het is een prettig bedrijf om bij te werken, qua objecten, collega,s en werktijden.
Qua loon en vergoedingen zijn ze altijd netjes op tijd.
De samenwerking met de planning heb ik nooit problemen mee gehad.
Aan het leiderschap valt nog wel wat te veranderen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 16Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijf, Geweldige mensen om samen mee te werken!
Beveiligingsmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 april 2017
Een bedrijf die zich persoonlijk investeert in zijn werknemers door middel van interne scholing en genoeg doorgroei mogelijkheden en geweldige arbeids voorwaarden een van de grondleggers in de Beveiliging.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 22Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trigion als organisatie een dikke onvoldoende.
Objectbeveiliger (huidige medewerker) –  Den Haag25 april 2017
Totaal geen doorgroeimogelijkheden gevonden bij Trigion.


Hiernaast is de communicatie ook uitermate matig bij dit bedrijf.
Er wordt van alles belooft maar er wordt hier niks van waargemaakt wat erg demotiverend en slecht voor de sfeer op de werkplek is.

Ik kan jullie trigion als organisatie niet aanbevelen.

Wel werk ik met leuke collega's wat de dagelijkse werkzaamheden prettig laat verlopen!
Pluspunten
De collega's
Minpunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede planning fijne collega's goede werksfeer
Beveiliger (huidige medewerker) –  Weert12 april 2017
het werken voor de COA locaties Weert en Budel Cranendonck is uitdagend en er is een prettige werksfeer. De planning is vriendelijk en altijd bereid je te helpen.
Pluspunten
goede planning en goede groepsleider
Minpunten
nog geen zekerheid om te blijven
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 14Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rommelig, veel beloven, weinig nakomen
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Amersfoort/Utrecht8 april 2017
nogmaals, veel beloven weinig nakomen. 3x belofte gedaan om ploegleider cursus te volgen, echter 3x ingetrokken. Vanaf screening tot 1e werkdag, bijna 4 maanden laten wachten.Klantmanager die niet luistert naar de mensen op de werkvloer, 7.8.8.regel v.w.b. contracten, maar na de eerste 7 maanden al contract niet verlengt, gezien de vele sluitingen van de AZC''s, maar wel volop gebruik maken van externe bedrijven. WAS ooit een goed bedrijf, maar gaat ten onder door de vele kapiteins op het grote schip.
Minpunten
door dat ik geen pluspunten kan verzinnen, is toch toch een zeer groot minpunt
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken met fijne collega's
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Zwolle7 april 2017
Leuke werksfeer met fijne collega's waar je echt zelfstandig moet kunnen werken omdat de werktijden op momenten zijn dat de meeste mensen niet bereikbaar zijn, hierdoor is zelfstandig handelen en oplossen belangrijk.
Pluspunten
Zelfstandig werken
Minpunten
Werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 17Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 157 reviews
531
457
335
219
115

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur