Reviews voor Trigion in Utrecht

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 160 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
diverse werkomgevingen
Beveiliger (huidige medewerker) –  Utrecht18 april 2018
Bij Trigion werk je nooit vast op een object.
Je wordt altijd op meerdere objecten weggezet.
Dit maakt het werken dan ook prettig aangezien je altijd wat anders meemaakt.
Pluspunten
Trigion verzorgt alle cursussen die je nodig hebt op het object waar je werkzaam bent
Minpunten
Onregelmatigheid van diensten kan roostertechnisch soms wel wat beter worden weggezet
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, goede communicatie
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Utrecht12 april 2018
Ik was heel tevreden met Trigion als werkgever. Planning is zoals bij ieder beveiligingsbedrijf soms een puntje van kritiek. Je wordt regelmatig gebeld voor een extra dienst. Als ik niet extra kon werken was dat geen probleem.
Salaris was altijd op tijd en ik had in die 4 jaar dat ik hier werkte nooit een loonklacht.
Meeste collega's waren top. Goed team. Had ik het mee getroffen.
Kreeg na 2 jaar een vast contract. Dit had ik mede te danken aan mijn flexibele instelling. Kwam altijd op tijd en de klant was blij met mij.

Dus ja ik zou Trigion aanraden.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verscillende objecten
Beveiliger (huidige medewerker) –  Utrecht15 mei 2017
Met het juiste team erg gezellig en goede mensen, helaas ook mindere personen. Tijden verschillen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel variatie in werk
beveiliging (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT19 september 2015
Beveiling is een intensief maar leuk vak.
Vooral de winkel surveillance heb ik als zeer prettig ervaren.
Ook verschillende opjecten, zijn leuk en leerzaam
Het mindere van het werk is de wisselende diensten (vooral nachtdienst)
Collegialiteit is erg groot en prettig werkbaar.
Pluspunten
wisseling van werk op verschilldende opjecten
Minpunten
nachtdiensten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb er met plezier gewerkt
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT21 augustus 2015
Elke dag is weer anders, wat de beveiliging betreft is er voldoende variatie,spanning, Je leert altijd nieuwe dingen bij, waardoor je ook weer meer ervaring opbouwt. Collega's zijn belangrijk, omdat je ook in teamverband werkt. Soms door drukte kan er wel eens stress voorkomen maar weet ook hier goed mee om te gaan en onder druk te werken.Het is altijd leuk, vind ik tenminste.Ik doe het met plezier.
Pluspunten
Goed bedrijf
Minpunten
Geven geen vast contracten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trigion
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT4 maart 2015
Groot bedrijf, je bent een nummer. Voor de rest niet veel aan toe te voegen.
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
receptioniste/secretaresse
Regio receptioniste (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT3 december 2014
De dagen zagen er elke dag anders uit. Ik werkte in de regio en had negen vaste panden en regelmatig een tijdelijk project. Wat hier erg belangrijk was betreft mijn functie die ik toentertijd beklede was snel overzicht krijgen en snel de taken onder de knie krijgen, goed kunnen inspelen. De locaties waren erg verschillend. Informeel, formeel, groot of klein.
Pluspunten
diversiteit
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 19Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goed bedrijf en gezellig
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  utrecht26 mei 2014
een heel groot bedrijf met leuke collega's goede werksfeer
Pluspunten
gratis lunchen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 22Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk teamverband
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Utrecht2 juli 2012
Veel controlerondes gelopen, en receptiediensten, en brand en sluitrondes en sleutelbeheer.

Klantvriendelijk en BHV + AED
Matig weinig contact mee
Goede band mee opgebouwd ook als ex-collega.
Een teamleider die denkt alles te weten terwijl er veel voormalige ex collega,s er moeite mee had met deze ex teamleider

Sociale contacten opbouwen met collega,s en plezier hebben in deze branche.
Pluspunten
zonder rijbewijs fulltime gewerkt
Minpunten
geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over Trigion

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 160 reviews
533
457
335
219
116

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur