Reviews voor Trigion in Schiedam

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 157 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig bedrijf
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Schiedam22 september 2018
Ik leer erg veel, het team is erg gezellig en de werkdruk is goed mee om te gaan.
Pluspunten
veel ondersteuning waar nodig
Minpunten
af en toe chaotisch
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie werkplek goede collega's
Apel. Mijn werkzaamheden betroffen Receptie werk (voormalige medewerker) –  Schiedam12 maart 2018
Ik heb 23 maand voor Trigion mogen werken op de locatie Ter Apel (AZC) en op het IND.
Hierbij altijd goed met de mensen overweg gekund zoals bij de planning en de Klant managers.
Pluspunten
Goede werksweer
Minpunten
maximaal 23 maand werk daarna 6 maand eruit...
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel wisselend werk altijd alleen
beveiligingsbeambte object (voormalige medewerker) –  Schiedam10 maart 2018
Er werd steeds meer met computers gewerkt waar ik helaas in achter bleef. De eisen vanuit de bedrijfsleiding waren steeds moeilijker te volgen en sloten slecht aan bij de dagelijkse gang van zaken.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ballen tent
Mobile surveillant (voormalige medewerker) –  Schiedam9 mei 2017
Trigion is heel makkelijk te beschrijven.
Ballen tent. De werkdruk is heel hoog, Mensen worden zomaar aan de kant geschoven en er wordt niet naar de werknemers geluisterd.
Communicatie is ver te zoeken zowel naar klanten als naar werknemers.
Minpunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Speculatie
Security Host / Security Officer (huidige medewerker) –  Schiedam16 januari 2017
Er wordt gauw een link gelegd omtrent speculeren van collega's, waar men op afgerekend wordt.
Pluspunten
Goede werkgever
Minpunten
Speculatie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bulkwerk
Centralist (voormalige medewerker) –  Schiedam11 januari 2017
8 uur lang niets anders doen dan het verwerken van alarmen. Dit kan best saai worden.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen beste tijd voor mij geweest
arrestantenverzorger (voormalige medewerker) –  Schiedam31 maart 2016
Kijk er niet graag op terug.

Inkomsten moet je kij hard voor werken als je denk iets verdient te hebben sturen ze naar een adres ver van je huis zodat je reiskosten mag voorschieten.
Als je er tegen in gaat krijg je een aantekening bij 3 aantekeningen lig je eruit.

Die zijn snel gevonden als ze je lastig vinden worden.
Pluspunten
heb ik niet
Minpunten
Je hebt maar te luisteren ten koste van alles.
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onmenselijk
Telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Schiedam, ZH28 januari 2016
geen begrip voor mijn situatie
geen prettige werksfeer
leukste van de baan het bedrijf waar je aan uitgeleend wordt
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd in een korte tijd
gastvrouw (huidige medewerker) –  Schiedam7 oktober 2015
Bij Trigion heb ik zeer veel geleerd in een korte tijd.
Ik moest mezelf goed kunnen opsplitsen als een kameleon.
Ik moest klanten goed kunnen assisteren bij vragen maar ook zeer goed opletten op winkel diefstal zo moest ik ook rouleren van verdieping naar verdieping , en contact behouden met de beveiliging.

Ik vond het heel leuk om te doen.
Pluspunten
leuke werksfeer, veel afwisseling, veel geleerd in korte tijd
Minpunten
weinig uren in een week het was alleen voor vr za en zo
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werken bij Trigion
Beveiligingsbeambte A (voormalige medewerker) –  Schiedam, ZH9 juni 2015
Prettige werksfeer met alle collega's, elke dag weer.
Ieder doet de zelfde werkzaamheden, en je leert elke dag bij.
Taken staan beschreven op een A4 tje
Met vakanties worden de taken verdeeld over de collega's die werkzaam zijn.
De directie is gelijk aa je maar geeft duidelijke instructies, wat erg plezierig werkt.
Met iedere collega werk ik graag.
De verschillende culturen en geloven, waar je als man niet bij mag zijn bij een bevalling.
Elke dag is anders en dat is het leuke ervan.
Pluspunten
Veel vrijheid in het werk als beveiligingsbeambte.
Minpunten
Als je een ongeregeldheidje niet kunt oplossen en je moet 112 bellen.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 10Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke tijd, erg kort.
Beveiligingsmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam, ZH12 oktober 2013
ik heb er niet zolang gewerkt, maar het was een leuke locatie.
heb er in die korte tijd veel geleerd.
Pluspunten
alles was goed geregeld
Minpunten
nog niet kunnen vinden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Trigion

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 157 reviews
531
457
335
219
115

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur