Reviews voor Trigion in Rotterdam

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 157 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkzaam als Toezichthouder-handhaver met veel passie en ambitie
Toezichthouder-handhaver (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 maart 2018
Ik werkte van 2006 tot 2015 bij Trigion Toezicht en Handhaving en werkte daar als Toezichthouder-Handhaver en beedigd Buitengewoon Opsporings Ambtenaar tot volle tevredenheid. Ik handhaafde de regels van de RVV en APV en overige gemeentelijke verordeningen alsmede enkele regels van de WABO en Drank-en Horecawet. Ik werkte voor gemeenten als Rotterdam, Amersfoort, Vianen en Vlist nu Krimpernerwaard. Alles op detacheringsbasis via Trigion Toezicht en Handhaving.

In April 2015 met wederzijds goedvinden het vaste arbeidscontract beeindigd met Trigion en sindsdien in ww beland en zoekende naar een baan?
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Brandwacht
Brandwacht (voormalige medewerker) –  Rotterdam24 januari 2017
Je bent een nummer meer niet ze willen dat je 24/7 voor ze klaar staat luisteren niet naar het personeel en raken veel klanten kwijt door verkeerd management ze betalen redelijk maar niet de hoofdprijs en vast contract is heel erg zeldzaam
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen vast contract verkeerd management niet luisteren naar personeel
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi vak
Winkelsurveillant (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 januari 2017
Winkelsurveillance is een vak. Niet iedereen is hiervoor geschikt. Goed om kunnen gaan met mensen is essentieel.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk weinig mogelijkheden
Luchthaven beveiliger (huidige medewerker) –  Rotterdam2 december 2016
Vriendelijke collega's maar weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne samenwerking met collega,s
beveiliger (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 maart 2016
heb altijd fijn gewerkt bij trigion allen met bepaalde leidinggevende kon ik niet overweg
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige maar ook professionele werksfeer
beveiliger (voormalige medewerker) –  Rotterdam en omstreken.28 juli 2015
Je kon hier met plezier naar je werk toe, het was altijd respectvol en gezellig met collega's maar toch werd er wel professioneel werk geleverd. Ik heb hier mij ervaring met werken in teamverband goed kunnen uitbreiden maar toch kan ik zelf ook heel goed zelfstandig werken. Het leukste van de baan was dat het werk altijd wisselvallig was.
Pluspunten
Kantine op het werk
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 13Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waar ik niet meer voor wil werken
Service-coördinator/planning (voormalige medewerker) –  rotterdam30 april 2015
Chaotisch bedrijf. Heel erg flex naar de klant maar mega star voor werknemers.
Pluspunten
weinig
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open cultuur
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Rotterdam18 maart 2015
Het is geen slecht bedrijf maar er is op het moment geen werk aanbod
Pluspunten
ze betalen altijd op tijd
Minpunten
geen idee
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 18Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waar je niet op kan bouwen
regio receptioniste (voormalige medewerker) –  rotterdam9 april 2013
Gewerkt als regio receptioniste, houden zich niet aan contracturen,en na 3 x je contract te hebben verlengd, ga je er gewoon uit. Ook al doe je nog zo goed je best en zijn de bedrijven waar je werkt zeer tevreden over je, maakt ze niet uit, je krijgt geen vast contract dus mag je vertrekken en nemen ze weer nieuwe mensen aan.
Was deze review waardevol?Ja 174Nee 5Rapporteren

Zie meer reviews over Trigion

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 157 reviews
531
457
335
219
115

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,5Bedrijfscultuur