Reviews voor Trigion in Den Haag

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 170 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke objecten om in te werken
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Den Haag18 oktober 2019
Ochtend, avond en nacht zijn verschillend.
Iets doen voor een ander kwa veiligheid of behulpzaamheid geeft een goed gevoel.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeker een aanrader
mobiel surveillant (huidige medewerker) –  Den Haag3 juli 2017
Hoewel ik ook ik ook vervelende zaken kan benoemen. Ervaar ik Trigion als een fijn bedrijf waar je met plezier zal werken.
Pluspunten
salaris altijd optijd
Minpunten
sommige collegae
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afwisselende baan!
Regio receptioniste (huidige medewerker) –  Den Haag, Rotterdam & Utrecht27 juni 2017
Heel afwisselend, je leert superveel en leert ook veel mensen en verschillende bedrijven kennen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trigion als organisatie een dikke onvoldoende.
Objectbeveiliger (huidige medewerker) –  Den Haag25 april 2017
Totaal geen doorgroeimogelijkheden gevonden bij Trigion.


Hiernaast is de communicatie ook uitermate matig bij dit bedrijf.
Er wordt van alles belooft maar er wordt hier niks van waargemaakt wat erg demotiverend en slecht voor de sfeer op de werkplek is.

Ik kan jullie trigion als organisatie niet aanbevelen.

Wel werk ik met leuke collega's wat de dagelijkse werkzaamheden prettig laat verlopen!
Pluspunten
De collega's
Minpunten
Communicatie
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede instap, jammer van de nieuwe CAO.
beveiligingsmedewerker object (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH3 februari 2016
Trigion was goed alleen als zij objecten verliezen en personeel te veel hebt wordt jouw ervaringen minder prettig en uiteindelijk, als kan, kun je beter mee stoppen. Met alle gevolgen van dien (gezonder).
Pluspunten
Weinig
Minpunten
Niet opkomen voor medewerkers, te veel ja knikken naar opdrachtgevers.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trigion, uitbesteed aan onderzoeksraad voor de veiligheid, Den Haag
Ik heb met veel plezier mijn werkzaamheden voor Trigion gedaan.
De doorsnee dagen waren rustig, met soms wat pieken.Ik werkte als beveiliger/ receptioniste/telefoniste.
Ik was verantwoordelijk voor de binnenkomst en aanmelden van gasten/ werknemers.controleren van legitimatie,en het verstrekken van passen.
Tevens was de agenda van de medewerkers van de raad mij taak. Dit hield in het plannen van vergaderingen en vergaderruimten.
het openen en sluiten van het pand , alsmede brand en sluitronde lopen.
Het begeleiden van personeel bij een calamiteit.
Binnenkomende poststukken uitzoeken,uitgaande post verzorgen en verzenden.Ik werkte zelfstandig, zonder andere collega op de dienst.Kortom, ik was een duizendpoot.
Het moeilijke van de baan: Sneeuw scheppen voor de ingang en pad!
Het leukste van de baan: Het zelfstandig mijn taak uitvoeren, en alles wat erbij hoorde, of kwam!
Pluspunten
catering ter plaatse.
Minpunten
Eigenlijk geen minpunten, sorry!!
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 16Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelllig maar ook hectisch.
Mobiel surveillant (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH2 november 2015
Je begint op de basis met een bak koffie waar je met collega's gezellig een praatje maakt. Vervolgens pak je je spullen en stap je in de bedrijfswagen. Vervolgens rij je naar een Object en voer je brand en sluit rondes uit.

Soms komt het nog wel eens voor dat je een receptie dienst hebt. Je verwelkomt de bezoekers en personeelsleden en helpt ze waar het nodig is.

Ook heb je te maken met Alarmen te maken. Hier gaan we naartoe om te kijken of er iets aan de hand is. Dit kan een Overvals Alarm zijn maar ook een brandalarm of een technische storing. Hierop handelen we volgens de instructies die zijn meegegeven.

We rijden ook veel controle rondes om objecten heen en kijken naar eventuele inbraakschades.

Je leert erg veel. Naast dat je de panden leert kennen leer je ook met bepaalde situaties om te gaan. ( inbraak, Brand. )

De werksfeer is altijd wel gezellig. Je ziet elkaar maar heel even op de basis en verder kan je 's nachts nog wel eens een kopje koffie met elkaar drinken.
Minpunten
Weinig uren, Geen kans op vast werk.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Gemeente Den Haag (parkeerbeheer) (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH26 oktober 2015
Wij werden uitgezonden aan de gemeente den haag afdeling parkeren.
Goede communicatie tussen de bedrijven onderling en naar de werknemers toe.
Goede trainingen gehad en opleiding kunnen volgen tot BOA.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
Services, Rijswijk- Receptioniste (voormalige medewerker) –  den Haag9 juli 2015
Voornamelijk bij LogicaCMG werkzaam geweest. Hier heb ik het pand geopend, telefoon beantwoord, toegangspassen uitgegeven en vergaderzalen besproken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mobiel surveillance
Mobiele surveillant (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH6 juli 2015
Heerlijk gewerkt bij hun. onder anderen alarmmeldingen rijden. klanten bezoeken.
Was deze review waardevol?JaNee 12Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en georganisseerd bedrijf
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Den Haag19 mei 2014
Heel erg naar mijn zin gehad, goede communicatie, maandrooster ver van tevoren.
Salaris altijd op tijd en mocht er een storing zijn wordt dat altijd netjes gecommuniceerd
Pluspunten
Algehele werksfeer is pluspunt
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 21Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Objectbeveiliger Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Den Haag15 april 2013
Ik werkte in een team van ongeveer 6 mensen per overdag. 2 op een meldkamer en tot 4 personen op de werklvloer. Je voerde toegangscontrole uit, bij de ingang en postkamer. Daarnaast liep je surveillance rondes in en om het gebouw. Ook volgde we EHBO-oproepen op. s`Avonds liep je een brand-en sluitronde. Tijdens de surveillance liepen we ook controle rondes voor blusmiddelen en nooduitgangen. s`Nachts en in het weekend was je met z`n tweeën op de meldkamer, en de surveillant liep controle rondes.
Ik kon over het algemeen met al mijn collega`s overweg, het team maakte het werk nog leuker. Het moeilijkste van de baan was dat je niet zoveel inbreng had op het reilen en zeilen van de werkvloer en het samenwerken met de meldkamer. De leidinggevende bemoeide zich daar weinig mee.
Pluspunten
leuke collega`s, mooi en interessant object.
Minpunten
werken met verouderde materialen en computersystemen.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige werksfeer
Object beveiliger (voormalige medewerker) –  Den Haag8 februari 2013
ik heb bij Trigin een zeer aangename tijd gewerkt en door bedrijfs economische reden worden tot mijn spijt de contarcten niet verlengd daaroor ben ik per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 23Rapporteren

Zie meer reviews over Trigion

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 170 reviews
533
460
339
220
118

Waarderingen per categorie

3,1Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,4Bedrijfscultuur