Reviews voor Trigion in Amsterdam

22 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 158 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spitze Arbeitsplatz
Auditor, on the Job Trainer (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 juli 2019
Alles versorgt, gute Weiterbildung, passende Vergütung.
Pluspunten
Arbeitskleidung würde gewaschen und gepflegt
Minpunten
Kein Anspruch auf mehr Lohn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als ze je niet meer nodig hebben kan je oprotten.
Hospitality hostess (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 maart 2019
Ik werkte hier 7 jaar gewerkt.

Je zag NOOIT een leidinggevende de voortgangsgesprekken zijn nergens op gebaseerd.
(Ze weten namelijk niet wat je doet)

Als ze het object kwijt raken krijg je een contract onder je neus dat je kan oprotten omdat JIJ je Werk niet goed doet.

Waar ik nu werk worden ze ook bedrigion genoemd en dat zegt echt genoeg.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Leiding
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijf, Geweldige mensen om samen mee te werken!
Beveiligingsmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 april 2017
Een bedrijf die zich persoonlijk investeert in zijn werknemers door middel van interne scholing en genoeg doorgroei mogelijkheden en geweldige arbeids voorwaarden een van de grondleggers in de Beveiliging.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 22Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie tijd op Luchthaven Schiphol
Luchthaven beveiliger (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 februari 2017
Leuke tijd op Schiphol op platform samen met meerdere collegas veel vliegtuigen zien kortom veel geleerd over veiligheid op hoogste niveau.
Pluspunten
leuke collegas uit heel Nederland
Minpunten
We werden te duur daardoor werd onze contract niet verlengd
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bedrijven om te werken
Telefoniste/Hostess (huidige medewerker) –  Amsterdam1 september 2016
Ik heb als regio receptioniste hele leuke bedrijven waar ik werk. Erg gevarieerd
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goede ervaring, veel ruis binnen het bedrijf. Je wordt niet gehoord
Security hostess (huidige medewerker) –  Amsterdam29 augustus 2016
Ik vond het niet prettig, maar dat is persoonlijk. De 1e jaren heb ik met heel veel plezier daar gewerkt, maar later werd het voor mij onwerkbaar.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Planning heel slecht, geen goede communicatie.
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek.
Beveiligingsmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 maart 2016
Heb met veel plezier gewerkt. Veel geleerd door de kansen en het vertrouwen die ik kreeg van deze werkgever.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima gewerkt
Postbezorger en coördinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH25 oktober 2015
goede werktijden, arbeidsvoorwaarden
erg divers, en prima collega's,
het bedrijf is er niet meer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om bij te werken. Communicatie mag wel wat beter.
winkelsurveillant (huidige medewerker) –  Amsterdam12 augustus 2015
Als winkelsurveillant ben ik momenteel aan het werk in het centrum van Amsterdam, ik heb verschillende cursussen gevolgd en volledig afgerond. Dit zijn o.a. VCA, EHBO met AED, omgaan met agressie en mag met ontheffing in burger surveilleren in de winkels als die dit hebben aangevraagd bij de Politie.

De directie kan ik weinig over vertellen, nog nooit mee in aanraking geweest.

Mijn collega's zijn over het algemeen goede collega's, je kan op ze rekenen bij calamiteiten en agressie. Overig contact is altijd erg oppervlakkig geweest, met ziekteverzuim is het uit het oog uit het hart.

Het moeilijkste van de baan is het omgaan met verschillende vormen van agressie en het waarnemen van een diefstal op heterdaad.

Het leuke aan dit werk is dat je veel contact hebt met klanten en personeel van de winkels, vaak ook het samen werken met collega's en politie ervaar ik als positief.
Pluspunten
100 % vergoeding OV
Minpunten
Weinig contact tussen collega's en leidinggevende.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Middelgroot bedrijf met een duidelijke leiding en visie
Teamleider (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH9 januari 2015
Een typische dag op het werk:

Thuis en onderweg in de auto diverse telefoontjes van collega's, medewerkers.
Afstemmen met de planner over het verloop van de ochtend, en vooruitblik op dag, week.

Ik duik in mijn mail. Even een kop koffie. Ik weet wat er speelt, ik weet dat ik niet alles gelijk kan beantwoorden en plan daar morgen tijd voor in in mijn agenda.

Ik rij voor functioneringsgesprekken en bilaterale gesprekken naar de medewerkers door het land.

Tussendoor altijd collega's en medewerkers die bellen met vragen of verzoeken. Ik neem daar ook de tijd voor en plan gelijk afspraken in.


Daarna maak ik de gespreksverslagen en geef ik mutaties door aan p&o.

Ik check of ik alles geregeld heb om de volgende dag sollicitatiegesprekken te voeren.

Streep dingen op mijn actielijst door en zet er snel nog wat dingen bij voor morgen.


Geen dag is hetzelfde.

Leuk ; de dyamiek.
Resulaten ; niet direct meetbaar.
Pluspunten
dynamiek
Minpunten
resulataten niet direct meetbaar
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 28Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Being a receptionist
Receptionist (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH23 november 2014
Working for Trigion Services has always been fun. The best part about the job was the interaction with customers and visitors. I learned to be positive and always smile, even when the situation gets stressful. Coworkers are an important part of the overall atmosphere. I've been lucky to always have been among really nice colleagues who would help out if you need them. I hope that will be the case in my next receptionist job!
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 25Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A day at work that I will never forget.
Aviation security Officer (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH21 oktober 2014
As I was patrolling around the building I noticed in the car park that 2 people were arguing and nearly started fist fighting. I immediately approached them and seen that it was safe to stand between them to stop the fight. I managed to defuse the conflict and send them on their way. I then reported it and informed management as to what happened. It felt good to be appreciated.
I had great co-workers which made my job a pleasant one.
The hardest part of the job was the night shift. Because of the hours I found it difficult.
During the years as a security guard I learned the ins and outs of how a company works. I have learned the importance of being a good host and a reliable security guard.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer en werkomgeving
Receptioniste en administratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 september 2014
Telefonische contacten met klanten
Inboeken van inkomende facturen
Inkomende en uitgaande post behandelen
werknemers dossiers bijhouden
Archiveren
uitgaande facturen maken en versturen
Offertes uittypen en versturen

Ik deed de administratie van de vestiging Amsterdam alleen
Pluspunten
leuke collega`s
Minpunten
geen goede band met de leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke Starter
Beveiliger (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH25 maart 2014
Trigion Aviation is een goed bedrijf om te beginnen als Starter op de arbeidsmarkt.
Verder bied Trigion jou de mogelijkheid om kosteloos u beveiligers diploma te halen.
Minpunten
Wisselende roosters en een beperkte kans op doorgroeien
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelige collegas
Amsterdam, Functie Straatcoach (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH6 februari 2014
met collegas in de buurt fietsen toezichthouden en jongeren aanspreken op hun gedrag.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 28Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plezierig en afwisselend
Huismeester winkelcentrum (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH amsterdamsepoort13 november 2013
Op regenachtige dagen, boze ondernemers ivm. veel lekkages.
Met name ondernemers die onder de garage waren gehuisvest.
Het heeft jaren geduurd alvorens dit euvel verholpen werd.

De directie was vol lof over mij.
Ik had fijne collega's

Ik had het beheer over 200 winkeliers.
Het moeilijkste van de baan was als er meerdere ondernemers tegelijk een klacht hadden en ik niet direct bij iedereen kon zijn.

Ik heb een behaagzucht.

Het leukste was het contact met mensen. Vooral het multiculturele sprak mij aan.
Pluspunten
Diverse kortingen bij winkeliers
Minpunten
Nauwelijks
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 27Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Parkeercontroleur/buitengewoon opsporingsambtenaar (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH25 juli 2013
goede werksfeer en ontwikkeling van het bedrijf, je komt veel in aanraking met mensen, jammer dat de werkplek vaak te ver weg was van huis .
Pluspunten
goed georganiceerd bedrijf
Minpunten
te ver weg
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 21Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Betrouwbaar en stressbestendig.
Beveiliger, straatcoach. (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 september 2012
Ik heb een leuke werkomgeving met goede collega s.

Ik heb hier veel geleerdhoe je met mensen moet omgaan (jong of oud).

Het leuke aan mijn baan is dat ik veel vrijheid heb.

Maar ik ben aan iets anders toe.
Pluspunten
vetrouwen en mensen kunnen op me bouwen.
Minpunten
ik ben meestal te vroeg op me werk en probeer mensen meer informatie tegeven dan dat het nodig is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groote Particuliere beveiliging Organisatie.
Algemeen beveiliger (huidige medewerker) –  Amsterdam7 augustus 2012
tijdens mijn periode bij Trigion heb ik mijn MBO 3 diploma gehaald en heb eveneens de facetten van de Havenbeveiliging leren kennen. Innovatieve directie en proactieve medewerkers. Havenbeveiliging bij een petroleum bedrijfs vereist alertheid en implementatie van reglementen uit ISPS en Veiligwerken. leukste kanten van deze baan zijn de regelmatig wisselende werktijden.
Pluspunten
werken dicht bij huis.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 20Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend werk en veel te leren
regioreceptioniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 juli 2012
graag voor Trigion mogen werken.
dat is altijd afwisselend als regioreceptioniste. Afhankelijk van je locatie zijn ook je werkzaamheden.
Pluspunten
veel variatie
Minpunten
kost veel vrije tijd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Trigion. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 158 reviews
532
457
335
219
115

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,5Bedrijfscultuur